şişman olduğum için psikolojim bozuldu

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
842
1.091
63
121 kilodan 103 e düştüm ama yine de göbeğim çok fena nasıl zayıflayacağımı bilmiyorum.
üzerime hiçbir şey yakışmıyor makyaj yapasım bile gelmiyor
kendimi balina gibi hissediyorum nolur bana akıl verin

Leslie adında bir youtuber var orda 15 dk, yarım saat vs. şeklinde videoları var onu açın her gün Leslie ile yürüyüş videolarını izleyin bence zayıflayacaksınız. Ayrıca tabiki yemek yiyeceksiniz ne demişler can boğazdan gelir ama yediğiniz şeyle paketli ıvır zıvır türünden sağlıksız yiyecekler olmasın. Eğer bisküvi seviyorsanız bir paketten iki üç tane yiyin. Şuna dikkat ediyorum bu kilo alıyorum diyenlerin hepsi paket paket cips kola bisküvi vs.yiyor.Ben de severim bunları ama az yiyorum her gün yemiyorum.

Bende de var kilo, tayt giyince de ağa takılmış balina gibi oluyor:)) çok güzel vermişsin ama devam et

2 şubatta 106 kiloymuşsun Vanessa. yetmez ama eved. 3 kilo vermişsin bile hiç durma devam et.senin kilon için yavaş gidiyorsun lakin motivasyonunu kaybetme. 6 ay çok uzun süre demişsin ama ne olacağıdı? Ayda 5 kilo hedefle 6 ayda 30 yapar. 73 kiloya inersin

Bu işin tek anahtarı boğazını tutmak. İki iki daha dört yani.
Uyku bozukluğum olduğu için doktor bir ilaç yazdı. Ama en büyük yan etkisi iştah açmasıydı. 1 ay kullandım ama bir de bana sorun. Allah'ım nasıl bir ilaçsa doyma duygunu yok ediyor. Ya fare gibi sürekli bir şeyler kemirir mi insan? Ay hiçbir şey bulamasam havuç kıtırdatıyordum. Sürekli yeme isteğindeydim.
Ay bir de yedikçe insan kötü de hissediyor. Spora falan da gidiyorum vicdan azabı oluyordu, boşuna spor yapıyor gibi hissettiriyordu.
Yok yani yapamayacağım, uykusuzluk daha çekici gelmeye başladı deli gibi yemektense. Ve oh be diyorum, iştahsızlığın gözünü seveyim. Yedikçe şişiyorsun, o da uyuşturuyor insanı, sığınamıyorum bir yandan midem tüm organlarımı sıkıştırıyor. Çekilecek çile değil.
İşin özü iştaha yol açan neyse onu bulup çözeceksiniz. Benimki ilaç nedeniyleydi mesela. Sizinkinin nedeni ne araştırın derim.

Ahlanıp vahlanmaya devam et. Kendi kendini yerken belki bir mucize olur zayıflarsın hoop diye

Son düzenleme:
ah kilo lanet gitsin çok zor. eskinin fiti şimdinin siskosu olarak iyi anlıyorum sizi. 60 kg ile hamile kaldım ilk kızıma doğumundan sonra 2 yaşında falanken 64 vs olmuştum. sonra 2.kizim oldu veremiyorum 97 kg falanim. veremiyorum yani yok olmuyor. nerdeyse 1 sene olacak mide balonu taktirdim Allah kahretsin ki bana mısın demedi. belki 15 diyetisyenle çalıştım dünyanın parasını harcadım. olmuyor. olması için uğraşıyorum ama yeni diyetisyene baslicam biraz da ona para yedireyim

Demek ki verebiliyorsun, aynı şekilde devam edebilirsin. Bir spor salonuna yazıl istersen, grup dersleriyle motive olup kardiyo yaparsın. Bayağı eğlenceli oluyor iyi müzikler ve karanlıktaki ışıklandırmalarla Spinning dersleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…