- Konu Sahibi grumpyquen
-
Kızlar sevgilim bana herkesin ortasında "şişman ama sevimli " dediiiiiiiiibana dediiiii acilen diyete başladm 96 kg olmuşum en so 80 li kilolardaydım noolur yardım edin destek olun
Kızlar sevgilim bana herkesin ortasında "şişman ama sevimli " dediiiiiiiiibana dediiiii acilen diyete başladm 96 kg olmuşum en so 80 li kilolardaydım noolur yardım edin destek olun
ayy baakkk şimdi benimde yazasım gelddiii
benimki de bana ''dombili'' diyor,''tosunum'' diyor,''şişko'' diiyoorrr ay daha ne desin yahuuuu
bu erkekler harbiden patavatsızzz!!!!
Ayy bugünkü konular benim yaralarımı deşmek için açılmış
Kızlarr benimki bana ne dese beğenirsiniz çok utanıyorum ya bana sakallı demişti
Sakın öyle kıllı falan hayal etmeyin
Tam güneşin altındaydım ve çok fazla yaklaşmıştı
Trip atınca da kızıyor şaka yapmışmış
Günlerce unutamadım
Alsam başıma dert olacaklardı
Öyle kaldı ama içime dert ooldu
Herkesin yüzünde biraz kıl tüy yok mu be?!
Kadın ruhundan anlamıyorlar şekerim.Yada şakayla karışık zayıflasan iyi olur mesajı veriyorlar alttan alttan
yok yaa alttan alttan olsa gene iyi direk ''zayıfla'' diyor :)
Aşmış olayı yani
Ayva tüyü herkeste var almamakla iyi yapmışsın siyah siyah çıkardıAyy bugünkü konular benim yaralarımı deşmek için açılmış
Kızlarr benimki bana ne dese beğenirsiniz çok utanıyorum ya bana sakallı demişti
Sakın öyle kıllı falan hayal etmeyin
Tam güneşin altındaydım ve çok fazla yaklaşmıştı
Trip atınca da kızıyor şaka yapmışmış
Günlerce unutamadım
Alsam başıma dert olacaklardı
Öyle kaldı ama içime dert ooldu
Herkesin yüzünde biraz kıl tüy yok mu be?!
moralini bozma belki seni teşvik eder bir güzel kilo verirsin ama tabi önce kendin için vermelisin.sevgililerin öyle patavatsızlıkları oluyor malesef benim sevgilimde bana koca yanaklım diyor şaka dediğini biliyorum ama ben kızıyorum o zamanda ben seni böyle seviyorum diyor ama o kadar koca bir yanağım yokko kadar kiloluda değilim altı üstü 76 kiloyum o nedenle takma fazla
canım ben de geçen sene ocakta 96 kiloydumama güzel bi diyetle haziranda 74,6ya düştüm. bu ay tekrar diyetime kaldığım yerden devam edeceğim. hedefim 57
benimde fazlam var 9 gundur dietteyim.. moralini bozma hic uzulme arada oyle olurlar.. benimkide gecen yaz havuza girerken gulerek " masallah omuzlara bak benden genis dedi" icim ciz etti.. nekadar saka etsede icim cok kotu oldu cunku kilomla ilgili bi gun bile yorum yapmis deildir...
Bende bu gün başladım bakalım ne kdr sürücek bu maraton
Spora bu gün başlıyorum işte inşallah brnde bi 70 leri göriyim
İnşallah istikrarlı bi biçimde bende o kiloları görücem amiin
Canım motive olmak için her gün buraya menünü, sporunu yazabilirsin.Kilo vermek başlarda çok zorluyor insanı ama sonrası çorap söküğü gibi geliyor inan. Belli şeyleri, hamur işi, fast food, asitli içicekler gibi şeyleri, kes ilk etapta, kilo verdikçe moralin yükselir zaten. Ama kendini, kendi saglıgını düşünerek zayıfla, sevgiline kızdıgın için başlarsan sadece çok kolay bırakırsın.
Canım motive olmak için her gün buraya menünü, sporunu yazabilirsin.Kilo vermek başlarda çok zorluyor insanı ama sonrası çorap söküğü gibi geliyor inan. Belli şeyleri, hamur işi, fast food, asitli içicekler gibi şeyleri, kes ilk etapta, kilo verdikçe moralin yükselir zaten. Ama kendini, kendi saglıgını düşünerek zayıfla, sevgiline kızdıgın için başlarsan sadece çok kolay bırakırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?