Şişmanım mutsuzum :(

şu aralar bende veremiyorum. diyet yapıyorum spor yapıyorum. hatta kilo alıyorum. kas oldu yaptıklarım sanırım ya incelemedim

Yanlış anlama arkadaşım uzman değilim de şahsi fikrim ekmek tamamen çıkmalı,gece meyve olmamalı.

Ne kadar süre bi de spor var mı

Evde kendi imkanlarımla veremez miyim
şimdi vücudunun bir şeye tepkisi vardır şu diyeti yap deriz faydası olmaz. bilmem anlatabildim mi? dolayısıyla iyi sonuç alabilmek için bence bir uzmandan yardım almalısın.
bir de doğum kiloları ise bebeğin yaşına girdikten sonra zaten çok hareketleneceği için vereceksin kiloları çok korkunç bi durumda değilsin bence..
ben de doğumdan sonra uzun bir süre istediğim kiloya inemedim. oğlum 14 aylık daha yeni toparladım.

Yanlış anlama arkadaşım uzman değilim de şahsi fikrim ekmek tamamen çıkmalı,gece meyve olmamalı.
Yo tabiki anlamam. Zaten ara öğünler kendi içinde değişebilir. Cevizi geceye alabilir. Ekmek 4 dilim zaten. Katı bir diyet değil bu. Dediğim gibi herkesin yapabileceği bir diyet. İstemeyen yemeyebilir.

Evde kendi imkanlarımla veremez miyim
Tabiki de verebilirsin. Ama emzirirken asla kendi kafana göre diyet uygulamamalısın. Emzirme dönemi kilo vermek için çok iyi bi fırsat aslında. Size bi diyet listesi tabiki de veremeyiz ama standart, sağlığınızı ya da bebeğinizin sağlığını etkilemeyecek öneriler verebilirm. Şayet ben sadece bunları uyguladım, emziriorum 5 aylık kızım var, 16 kilo almıştım şuan sadece 2 kilo fazlam kaldı. Eğer diyetisyene gidemem ille de fikir verin diyorsanız..
Önerilerim;
Günde 3 litre su
Öğlen üzerin tarçın dökülmüş bi adet meyve (kan şekerini düzenler tatlı yeme ihtiyacını azaltır)
Kahvaltıyı erken saatte yapmak
Ekmek, pirinç pilavı yememek (bulgur yiyorum onun yerine)
Şeker kullanmamak
Akşam 8 den sonra hiçbirşey yememek (çok açlık hissedersem bi kaç tane kuruyemiş yiyorum)
Bebeğinizden fırsat bulabilrseniz siz hergün yapın ama ben haftada sadece 2 3 gün pilates yapabiliyorum. Hiç göbeğim yok.

52 Kilo olsam hemen 50 ye düşmek için uğraşıyorum. Dikkat etmezsem hemen alıyorum. Ekmek hamurişi yemiyorum akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum.

Ben bu kadının hamileler için olan diyet kitabını aldım. Baktım aşağı yukarı zaten benim beslenme şeklim Aynen devam ettim ve hamileliğim boyunca hiç kilo almadım. Şeker, albümin, vs. hiç sıkıntım olmadı çok şükür. Gerçi iştahım da yok ama az yediğim halde bebeğimin gelişimi 2 hafta önden gidiyor. Gayette dinç bir hamileyim. Demek bir bildiği var

67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana

Hastalık yoksa dengeli sağlıklı besleneceksin. Her öğün yağ protein karbonhidrat dengesini yakalamalısın. 1000-1200 kalorinin altına inmemeli günlük beslenmen. Forumdaki diyet topiklerine bakabilirsin.
2014 te 35 kilo vermiştim. Dediğim gibi istersen verirsin bir hastalığın yoksa.

ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de oğlenki ızgara et ya da tavuğun yerine başka ne yiyebiliriz mesela?

Sadece kilo boy oraniyla olgili bisey diil aslinda bu sismanlik-sisman gorunme.
Kemik-kas oraniniz da etkilo, mesela kasli kemikli bi yapiniz varsa 55-60 kilo da yeterli olabilir bu boylarda birine

+1

Sabah tartıldım geldim hastanede, rutin hamile kontrolleri... Kaç çıktım yazayım mı? :)
Ve kaç kişinin bana "Hadi canım atma, kız o kadar kiloyu nerene aldın?" diye sorduğunu yazayım mı?

Siz evde tek başınıza ideal kilo hesabı yaparak kafanıza göre zayıflamaya kalkarsanız olmaz. Üstelik bebişiniz de var.
Başka bir sağlık sıkıntınız olmadığını düşünüyorsanız, diyetisyene gidin ve güzel bi program çıkarın.
Hareket etmeyi de unutmayın, en kötü ihtimalle günlük yarım saat tempolu yürüyerek başlayın ve rutininiz haline getirin.

67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
oyy kuzum kıyamam 98 kiloyum mutluluğun gözüne dinamit koydum ahanda patlatmam yakın ,gözünüzü seveyim şu derdini öpeyim derdini seveyim oy senin derdinin canına butonları gelsiiiin artık gelsiiin

gelelim işin ciddi kısmına önce bir kan ver bence gerçi ben verdim bir şey çıkmadı bence gıda İNTOLERANSI TESTİ yaptır özelde yapılıyor çok pahalı ondan yaptıramadım ben mesela kabak zayıflatan bir sebze dimi belki seni kabak şişiriyor gıda intoleransıyla hepsini öğrenip rahat kilo verebilirsin..elime geçen ilk fırsatta bende gidip yaptıracağım 2012 de sorduğumda 600 demişti özel bir klinik.

Benim de kiloyla basim dertte ha gayret deyip basladim 20 gun falan oldu 6 kilo vermisim .Nasil farkediyor biliyor musun.Sen de bugun basla ne yiyorsan yarisini ye diyette gibi gorme kendini.Bol bol marul ye o cok sut yapar ac kalmazsin hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…