Şişmanım mutsuzum :(

Yaptırma cnm yorumları okudum fayda gören yok

67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
67 kilo oyle deli bir kilo degil. Verilemeyecek bir kiloda degil.
Sıkı disiplinli bir sekilde yemek yemeni degistirirsen kutur kutur incelirsin. Siddetli bir diyette degil sadece az ye. Acikinca su ic. Hamurlulari hayatindan cikar. Pilav bulgur yok. Gunde 2-3 dilim kepekli ekmek. Bu kadar :)

67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana

Bence kilo almamak için yemeğinizi çok çiğneyerek yiyin.Bu gerçekten işe yarar..öğütülmüş halde iner aşağıya...Hızlı yemek yemek hep kilo yapar

ben.. 78 kilodan 57 ye düştüm 3 ana 3 ara öğünle.. devlet hastanesinde bi diyetisyenle bi yılda fln verdim.. ama şimdi hamileyim ve 7 kilo aldım daha 2 ayda 73 kiloyum

Diyet düşünenler bence hemen başlasın şuan ay küçülüyormuş ve tam diyet zamanıymış yaparsanız kesin kes sonuç alırsınız püf noktasıda sabah aç karınına ılık suya limon sıkıp içmekmiş :) benim gibi astrolojiye inananlara duyrulur :)

Çok elzem bi kilon yok açıkçası ama düzenli bir diyet ve sporla zayıflarsin ama en önce bir check up yaptirman şart vücudun kaldirabilecegi kadar doktor diyet programı sağlar ne yiyip yemicegini söyler

başkasının yardımıyla olmaz. senin zayıflamayı kafana iyice yerleştirmen lazım. ben 13 kilo verdim vericemde. herhangi bir diyetisyene git o diyete harfi harfine uy mükemmel olursun

Bnde 164 boyundaym 53 kiloyum ama safinaz gibi duruyorum:)60 kilo olsan yeterli ne demisler yemegin salcalisi kadinin k....si oda bnde yok cok taklma bnce:)

hiç kacamak yapmadın mı dıytısyen bana bu lıteyı verdı ekstra ara ogunlerde bi ayran var ama uygulamayı bırak daha cok yıyesım geldı bıraktım kendımı durdurazmadım benım de 9kılo versem cok zayıf oluyor 68 olsam yanmı 77 yim malesef(15 aylık oglum emiyor suan cok durmuyorum ama balıketliyim 1.68 boyum

Ekmeği kes.sofradan doymadan kalk.baya kilo verirsin zaten

Boyunuz 1.62 ise 67 kilo ewet fazla bende 1.70 im 67 kiloyum genelde fazlalığım olmadığını söylerler ama basen bölgesinden çok şikayetçiyim 65 olsam yeter. Ben 15 gün rejim yaptım yürüdüm 69 dan 67 ye düştüm şimdi bıraktım kilo almadım biraz daha dewam etsem olcak sanırım. Bol su iç ve bol bol yürü akşam yemek yeme 15 20 günde 2 3 kilo werirsin

Rejim 3. Gününde wermiştim 1 kiloyuda gerçekten aç kalacaksın başka çaresi yok

67 mi? O kadar buyutmussun ki 167 kilo degilsin. Verilir ne olacak?

Konu sahibi kendim yapmam gereken şeyi size tavsiye edeceğim bir dr gidin . Bana şunu yap bunu yap dedikleri birçok şey vucudumda yan etki yapıyor . Bu yüzden en iyi zayıflama dr kontrolunde olan sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…