- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
oyy kuzum kıyamam 98 kiloyum mutluluğun gözüne dinamit koydum ahanda patlatmam yakın ,gözünüzü seveyim şu derdini öpeyim derdini seveyim oy senin derdinin canına butonları gelsiiiin artık gelsiiin
gelelim işin ciddi kısmına önce bir kan ver bence gerçi ben verdim bir şey çıkmadı bence gıda İNTOLERANSI TESTİ yaptır özelde yapılıyor çok pahalı ondan yaptıramadım ben mesela kabak zayıflatan bir sebze dimi belki seni kabak şişiriyor gıda intoleransıyla hepsini öğrenip rahat kilo verebilirsin..elime geçen ilk fırsatta bende gidip yaptıracağım 2012 de sorduğumda 600 demişti özel bir klinik.
Boyun ne 1.50 falan mı. 1.70 sen sıkıntı olmaz gerçi.67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
67 kilo oyle deli bir kilo degil. Verilemeyecek bir kiloda degil.67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Verilir verilir inşallah162 netten hesapladım idealim 52 çıktı
67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
valla mı hiç araştırmadım yemin ederim şimdi bende bakacağım.Yaptırma cnm yorumları okudum fayda gören yok
başkasının yardımıyla olmaz. senin zayıflamayı kafana iyice yerleştirmen lazım. ben 13 kilo verdim vericemde. herhangi bir diyetisyene git o diyete harfi harfine uy mükemmel olursun67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
hiç kacamak yapmadın mı dıytısyen bana bu lıteyı verdı ekstra ara ogunlerde bi ayran var ama uygulamayı bırak daha cok yıyesım geldı bıraktım kendımı durdurazmadım benım de 9kılo versem cok zayıf oluyor 68 olsam yanmı 77 yim malesefSabah
2 dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
Sınırsız maydonoz salatalık nane
Ara
1meyve(istediğin) elmaysa 1 elma, çilekse 1 avuç gibi
Öğlen
1kase çorba
Izgara tavuk veya et veya 5köfte
1dilim ekmek
Ara
5ceviz veya 10badem
Akşam
8kaşık sebze yemeği
1dilim ekmek
1kase yoğurt
Ara
1meyve
Bak canım bu herkesin uygulayabileceği normal bir diyettir. 1300kaloridir.
Ben bu diyetle 15 kilo verdim ama her gün de yürüdüm.
karatay beslenme tarzını benimse tatlım kısa sürede farkı görüceksin67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Yada köfte. Protein şart yanine kadar sürede verdiniz acaba? bir de oğlenki ızgara et ya da tavuğun yerine başka ne yiyebiliriz mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?