Şişmanım mutsuzum :(

Sana bir kaç tiyo vereceğim ve eminim faydasini göreceksin.

Ben 1 bucuk ayda 7 kg verdim.

Ama 47-48 kilolar gerçekten çok itici.onu bilmelisin.

Hayatına sokacagin maddeler...
1. Beyaz leblebi... Bunu gece çok acıktıginda mide suyunu alması için 1 avuç yiyeceksin ve yedikten en fazla 1 saat sonra yatacaksin. Geç saatlere kadar oturmak yok.
2. Kavanoz Patlıcan kozlemesi... Bunu her öğün istediğin kadar yiyeceksin. Ama sos yok yani yağ tuz vb. Zaten kavanozda satın alirsan gerek duymazsin.
3. Sade Türk Kahvesi ya da sutsuz sekersiz Nescafe. ..bunu sabah kahvaltıdan önce 1 fincan iceceksin.

Başka formullerim de var ama yillarin emeği o yüzden kilit olanlari yazdım.

Diyet gruplarındaki takımlara gel ben 3.takımdan mezun oldum 66,6 kilodan 50ye düştüm

merhaba aynı sıkıntı bende de var. 68 kiloyum 1,65 boy ve kilo veremiyorum arkadaş. yok yani 2 çocuk var biri 21 aylık emzirmeme rağmen gitmiyor. karnım kocaman kaldı gören hamile sanıyor bende G5 diye bir masaj aletine giriyorum bölgesel zayıflama için. 4 seans oldu hala bir şey yok .. ağlıycam valla sinirden. işin kötüsü 21 aydır da adet olamadım prolaktin yüksek. takip ediyorum seni

Bi arkadaşım 90 kilodan 62ye düştü, başka bi arkadaşım 70den 52ye düştü, başka bi arkadaşım 82 den 68'e düştü. İstersen tabiki olur kilo kader değil sonuçta.

bu topiği okuyunca çok heveslendim 10 kilo kadar fazlam var, sanırım diyete başlıycam

Bak seker yag tuz ölçüsünü azalt. Iste yediklerin protein ve sebze agirlikli olsun. Öğlen et yediysen aksam bir sebze yemegiyle gecistir. Gunluk su miktarını arttir. Ara öğünlerde acikirsan yaninda ceviz kuru yemis bulundur. Birde her gun 20 dk olsada yürü. Yuruyusle basla.

Arkadaşım 1,68 boyundayım ve 72 kiloyum.Giydiklerim ve ben öyle abartılı şişman gözükmüyorum.İdeal kilom 63. Daha azı hastalıklı gibi oluyor. Siz de en fazla 10 kilo verseniz ideal bence.eminim şu anda gayet hoşsunuzdur.

Yok troit için konuşmuştuk ya hani
Canım tahlilerden bi şey çıkmadı psikolojik dedi

Yok göbeğim çok büyük

Canım benim doğumdan sonra kilom yoktu göbeğim düzdü bütün kiloları sonradan aldım

Canım bu kiloyu nasıl verdin yardımcı olur musunuz hastalık yok çok iştahım var

Ay benim 3 - 5 kilom gitse süper olurda 60ın altına düşmek istemem. Hergece yemek yerim heralde almak için. Bence çok zayıflık kötü ha kupkuru o ney öyle giydiğin şey içini doldurmaz.

Ay benim 3 - 5 kilom gitse süper olurda 60ın altına düşmek istemem. Hergece yemek yerim heralde almak için. Bence çok zayıflık kötü ha kupkuru o ney öyle giydiğin şey içini doldurmaz.
Fit olmak güzel değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…