- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Sabah
2 dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
Sınırsız maydonoz salatalık nane
Ara
1meyve(istediğin) elmaysa 1 elma, çilekse 1 avuç gibi
Öğlen
1kase çorba
Izgara tavuk veya et veya 5köfte
1dilim ekmek
Ara
5ceviz veya 10badem
Akşam
8kaşık sebze yemeği
1dilim ekmek
1kase yoğurt
Ara
1meyve
Bak canım bu herkesin uygulayabileceği normal bir diyettir. 1300kaloridir.
Ben bu diyetle 15 kilo verdim ama her gün de yürüdüm.
Canım tahlilerden bi şey çıkmadı psikolojik dediYok troit için konuşmuştuk ya hani
Yok göbeğim çok büyükArkadaşım 1,68 boyundayım ve 72 kiloyum.Giydiklerim ve ben öyle abartılı şişman gözükmüyorum.İdeal kilom 63. Daha azı hastalıklı gibi oluyor. Siz de en fazla 10 kilo verseniz ideal bence.eminim şu anda gayet hoşsunuzdur.
Canım benim doğumdan sonra kilom yoktu göbeğim düzdü bütün kiloları sonradan aldımBen bu kadının hamileler için olan diyet kitabını aldım. Baktım aşağı yukarı zaten benim beslenme şeklimAynen devam ettim ve hamileliğim boyunca hiç kilo almadım. Şeker, albümin, vs. hiç sıkıntım olmadı çok şükür. Gerçi iştahım da yok ama az yediğim halde bebeğimin gelişimi 2 hafta önden gidiyor. Gayette dinç bir hamileyim. Demek bir bildiği var
Boyum 162 kilolu görünüyorum boyun kaçBen 67 kilo olsam bayram ederim
En azından 15 kilo verip 52 olmak istyrm20 kilo verip yok olacaksınız sanırım.
Canım benim doğumdan sonra kilom yoktu göbeğim düzdü bütün kiloları sonradan aldım
Canım bu kiloyu nasıl verdin yardımcı olur musunuz hastalık yok çok iştahım varHastalık yoksa dengeli sağlıklı besleneceksin. Her öğün yağ protein karbonhidrat dengesini yakalamalısın. 1000-1200 kalorinin altına inmemeli günlük beslenmen. Forumdaki diyet topiklerine bakabilirsin.
2014 te 35 kilo vermiştim. Dediğim gibi istersen verirsin bir hastalığın yoksa.
Çok iştahlıyım:#(Seker ve ekmekten uzak durdugunuz surece kilo verirsiniz.
Hamileleğimde 7 kilo aldım :)Seker ve ekmekten uzak durdugunuz surece kilo verirsiniz.
En azından 15 kilo verip 52 olmak istyrm
Fit olmak güzel değil miAy benim 3 - 5 kilom gitse süper olurda 60ın altına düşmek istemem. Hergece yemek yerim heralde almak için. Bence çok zayıflık kötü ha kupkuru o ney öyle giydiğin şey içini doldurmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?