Şişmanım mutsuzum :(

Esim diyetisyene gitti harfi harfine uydu listeye. Uc ayda 22 kilo verdi.

Canim ben 2012de 69 kiloydum 3 ayda maydanoz suyu ve az yiyerek 60a dustum sonrada gecen sene agustos ayinda diyet ve sporla 60 kilodan 51.3 kga dustum sayfamdan açtığım başlıklardan bakabilirsin diyet basligim vardı. Su an tup bebek tedavisi görüyorum yine kilo aldim ama sonucum pozitif ciksinda kilolara razıyım ben inşallah doğumdan sonra yine veririm kilo vermek artik benim icin kolay yeterki vermek isteyeyim ve azimli olayim :)

67 kilo çok mu? yani şişmanım mutsuzum diye başlık açacak kadar çok fazla bir kilo değil bence moralini bozma

Maydonoz suyunu Nasıl yaptınız

67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Kilon cok fazla degilki ya. Herhalde cocugun var senin degil mi okumustum sanki. Hamilelikden önce nekadardir? Ve boyun kacki acaba. Kilon asiri fazla degil

Kilon fazla değil ne demek yahu 162 boya gayet fazla 67, aşırı fazla olmaması teselli değil,eski konularını da biliyorum ve insülin direnci diyorum yine ve yeniden

Valla ben fark ettim ki insan yemezse veriyor

Şeker tüketmem
Abur cubur çikolata tatlı yemem
Ekmeği azalttım
Hamur işine abanmam
Tıka basa doymam
Yemeğimi çok yavaş yerim
Protein ağırlıklı yerim

E haliyle kilo almıyorum.
43 kiloydum bu üstte yaptıklarımı yapmadığım cips yediğim dönemde 48 oldum hemen spora başladım.
Şimdi yine yemiyorum 46 ideal kilomda sabitlendim

162/ 67
Kilon normal diyenlere inanma sen :)

İlk hedefin 10 kilo vermek olsun ama bunun 1 ayda olamayacağının
farkında olarak başlamalısın.
Hatta 1 hafta diyet yapıp yok ya kilo veremiyorum ben diyenler den hiç olma.

Aç kalmadan az ve sık doğru besinlerle 3 ayda istediğin kıvama gelirsin.

Bence normal çünkü ben balık etli vücudun ideal olduğunu düşünüyorum.

Bence normal çünkü ben balık etli vücudun ideal olduğunu düşünüyorum.

benim nasıl 1.62 boy 62 kilo ve belki de 63 olmuştur dün rejime başladım bugün çok başıma ağrı girince bıraktım ve üst üste browni ve süt burger yedim oysa 10 kilo vermek en büyük hayalim

benim nasıl 1.62 boy 62 kilo ve belki de 63 olmuştur dün rejime başladım bugün çok başıma ağrı girince bıraktım ve üst üste browni ve süt burger yedim oysa 10 kilo vermek en büyük hayalim
bence sizin de gayet ideal. çevreniz ne diyor size, balık etli olduğunuzu mu söylüyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…