Şişmanım mutsuzum :(

Fit olmak güzel değil mi
Hayatım fit olmak elbette güzel ama kupkuru olmayı ben fit olarak görmüyorum. Hani boya görede değişiyor mesela ben 170im 67 kiloyum ama herşeyi giyebiliyorum. Tabi 62 63 olsam fena olmaz ama bi 57 lere düşmek istemem yani bilmiyorum ben zayıf insanları beğenmiyorum. Tabi boy kısaysa kiloda ona göre değişir

Ben emzirirken aksine çok zayıfladım hayatımda görmediğim kioları gördüm ama sen emziriyorum diye sürekli hamur işi tatlı yersen kilo alırsın.
Sana tavsiyem akşam 5ten sonra hiçbirşey yeme ve kahvaltı hariç ekmek yeme biraz da yürüyüş yaptınmı çok iyi kilo verirsin.

67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Cnm bende 162 boyundayım 67 kiloluyum hatta 70 miştim 67 düştüm ama görünüşte şişman pek durmuyorum tabi ben 58 olmak istiyorum. Ben çok spor yapıyorum ondanmı kilolumu belli etmiyorum bilmiyorum artık yememe dikkat edemiyorum ama

Al bendende o kadar

60 kilo olsan kendini daha çok beğenirsin bence.5 kilo zaten 1 beden ediyor ve uzak bir hedef değil.
Günde 2 litre su,paket light ekmek,tatlısız duramıyorsan tatlı yerine çikolatalı nesfit veya çilekli activia,salata,meyve...
Bir de akşam 8 den sonra bir şey yememek farkettiriyor.

Canım az önce burdan kanserle alakali bi konu okudum içim ciz etti yaa. Kesinlikle mutsuz olma.bende senin gibiyim. Ama dedim ya az önce okuduğum konu kötü etti beni.bizimki onların yanında devede pire.yanlış anlama sadece mutsuz olma.yarın bende oruca başlıyorum kilo icin 1 ay. Umutlu ve tutkulu ol

nişanlandiktan sonra kilo problemim hic bitmedi . oyle cok kilolu olmadim ama ideal kiloma da gelmedim.

dietlerde yaptım ama birakinca geri aldim

gecen sene kk da Karataycilara rasdladim . valla 2-2, 5 ayda 13kg verdim . hatta arada 15kg de oluyo. 1yil oldu . hala ideal kilomdayim . zaten de sağlıklı beslenmeye alistim vucud sagliksizi kabul etmiyo.

cilgin gibi kola icen ben 1yudum bile icemiyorum kolanin yerini maden suyu aldi vs vs vs.

yani ,
KARATAY YAPIN MUTLU VE SAGLIKLI VE ZAYIF OLUN

Boyun kaç yahu
20 kilo versen 47 oluyosun, boyun uzunsa hoş durmaz

Naz sürekli kilo konusu açıyosun
İlkinden devam etmen lazım
Yani konuya verdiğin vakti spora ayırsan fena olmaz

Ben cok zor kilo veren biriyim ama sanırım her şey boğazı tutup günde 10 bin adım atmak çünkü en son tartıda 63 görünnce baya panikledim şimdi sadece öğünleri azaltıp yürüyüşle 58 düştüm devam edip artık ideal kiloma düşmek istiorrum

Boyun kaç yahu
20 kilo versen 47 oluyosun, boyun uzunsa hoş durmaz

Naz sürekli kilo konusu açıyosun
İlkinden devam etmen lazım
Yani konuya verdiğin vakti spora ayırsan fena olmaz
162 boy

Hımm olabilir o zaman
Dur bi 5 kilo ver de sonra 20 yi zorlarsın istiyosan
Yani hep konu açtın da neyden kıstın ne yaptın bi anlat
Pek anlamam diyetten ama kk dan duymuşluğum var benimde bi de Karatay var da o biraz imkansız bişey gibi bence

67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Kesinlikle diyetisyen cozum. Ben de 64 kiloydum diyetisyenle 2 ayda 8 kilo verdim.

daha geçen senelerde 45 kiloydum. ben de zayıflığımdan mutsuzdum ve kilo almaya çalışıyordum. en sonunda şimdi 61 kiloyum. belki biraz kilolu olabilirim ama kendimi böyle daha güzel buluyor gibiyim sanki. veya bi dört beş kilo versem daha mı iyi olur bilmiyorum ama bence sen şişman değilsin ki, 67 kilo balık etidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…