Hayatım fit olmak elbette güzel ama kupkuru olmayı ben fit olarak görmüyorum. Hani boya görede değişiyor mesela ben 170im 67 kiloyum ama herşeyi giyebiliyorum. Tabi 62 63 olsam fena olmaz ama bi 57 lere düşmek istemem yani bilmiyorum ben zayıf insanları beğenmiyorum. Tabi boy kısaysa kiloda ona göre değişirFit olmak güzel değil mi
Hamileleğimde 7 kilo aldım :)
şoyle diyen insanlara da sınır oluyorumBen de 1.66 boy 48 kiloyum 55 olsam fena olmaz
Canım bu kiloyu nasıl verdin yardımcı olur musunuz hastalık yok çok iştahım var
Cnm bende 162 boyundayım 67 kiloluyum hatta 70 miştim 67 düştüm ama görünüşte şişman pek durmuyorum tabi ben 58 olmak istiyorum. Ben çok spor yapıyorum ondanmı kilolumu belli etmiyorum bilmiyorum artık yememe dikkat edemiyorum ama67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Ama pes etmek yokAl bendende o kadar
162 boyBoyun kaç yahu
20 kilo versen 47 oluyosun, boyun uzunsa hoş durmaz
Naz sürekli kilo konusu açıyosun
İlkinden devam etmen lazım
Yani konuya verdiğin vakti spora ayırsan fena olmaz
Hımm olabilir o zaman162 boy
Kesinlikle diyetisyen cozum. Ben de 64 kiloydum diyetisyenle 2 ayda 8 kilo verdim.67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
daha geçen senelerde 45 kiloydum. ben de zayıflığımdan mutsuzdum ve kilo almaya çalışıyordum. en sonunda şimdi 61 kiloyum. belki biraz kilolu olabilirim ama kendimi böyle daha güzel buluyor gibiyim sanki. veya bi dört beş kilo versem daha mı iyi olur bilmiyorum ama bence sen şişman değilsin ki, 67 kilo balık etidir.67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?