Ya bu nasil bi sözyahu şişko olun zayıf olun bu sorun degıl ama lutfen otobuste falan yanınızda zayıf bırı oturuyorsa onun koltugunda da yer kaplayarak onu ezmeyın tek ricam bu az buz ezılmedım cunku
nesi nasıl bir söz?Ya bu nasil bi söz
Canim.bazi insanlar okadar kirici oluyorki sanki kilolu olmak cok kotu biseymis sucmus gibi hakaret vari konusuyolar onlar iyiligimizi düşünmüyor benceKilonuzla mutlu olabilirsiniz, zayiflamak istemeyebilirsiniz de, ama sadece sundan emin olun asıl kotulugunuzu isteyenler kilo sana cok yakisiyor, aman boyle de iyisin, bidaha mi geleceksin dunyaya diyenler.
40 kilo vermis eski bir obez olarak cok net soyluyorum bunu, yuzunuze boyle konusup arkanizdan kikir kikir gulup dalga gecenlerdense, zayiflamaniz icin size destek olmaya calisanlari (yanlis yontem secmis bile olsalar) sevin.
Onlar istiyor mu iki koltugu kaplamak oturma ozaman ayak dur.nesi nasıl bir söz?
siz benı anlamadınız sanırım ben kımseyle şişko veya zayıf dıye dalga gecmem benım ıcın şişman veya zayıf olması onemlı degıldır ınsan olması onemlıdır ben sadece cok kez karşılaştığım ve rahatsız oldugum bır durumu yazdım.Onlar istiyor mu iki koltugu kaplamak oturma ozaman ayak dur.
Tamam onlarda eminim sizi rahatsz etmemek icin oturdugu yerde kendini kasiyordur ama elinde olmadigi icin diger koltuga geliyordursiz benı anlamadınız sanırım ben kımseyle şişko veya zayıf dıye dalga gecmem benım ıcın şişman veya zayıf olması onemlı degıldır ınsan olması onemlıdır ben sadece cok kez karşılaştığım ve rahatsız oldugum bır durumu yazdım.
Dalga gecilince aksine stresten daha cok kilo aliniyor katiliyorum sana canım75 kiloyken 51 kiloya düştüm spor ve diyetle am ciddi anlamda az yiyo ve çok spor yapıyodum kendimi çok yıprattım sağlık sorunlarım çıktı falan filan yine kilo aldım bıktım bende artık çok mutsuzum kilolular sevemez gezemez mutlu olamaz bu mu kendi ailem bile benle dalga geçiyo amaçları utanıp zayıflamamı sağlamak ama olan tek şey özgüven azalması dahada çekicem böyle kiloyuda kilonun getirdiği eksileride
Tamam onlarda eminim sizi rahatsz etmemek icin oturdugu yerde kendini kasiyordur ama elinde olmadigi icin diger koltuga geliyordur
yahu şişko olun zayıf olun bu sorun degıl ama lutfen otobuste falan yanınızda zayıf bırı oturuyorsa onun koltugunda da yer kaplayarak onu ezmeyın tek ricam bu az buz ezılmedım cunku
Ama Insan olsun yeter degilsiz benı anlamadınız sanırım ben kımseyle şişko veya zayıf dıye dalga gecmem benım ıcın şişman veya zayıf olması onemlı degıldır ınsan olması onemlıdır ben sadece cok kez karşılaştığım ve rahatsız oldugum bır durumu yazdım.
Adaşmisiz ismin sedaysa.Çok zor bir durum bu.. zayıfken bilmediğim bi sinir harbi yaşıyorum toplu taşımada. Göbek içe çekiliyor da popomu cekemiyorum kenara tunuyorum tavuk gibi bu sefer açıkta kalıyorum.. zayıf ya da şişman olunca değil saygısız olunca yayılıyor insanlar..
ya ben kımseye az yıyın cok yıyın demem diyemem cunku belkı o da ıstıyordur zayıf olmak yada ıstemıyordur belkıde bu durum onu uzuyordur ben hayatım boyunca hıc kılo problemı cekmedıgım ıcın anlayamıyorum haklısınız ama o kadar cok denk geldımkı yanımdakı zayıf nasıl olsa dıye yayılan omzunu omzumun uzerıne koyan ,bacagını açan açmasa bıle yanımdakı rahatsız olurmu dıye dusunmeden toplamadan oturan vs vs sadece rahatsız oldugum bıseyı dıle getırmek ıstemıstım.Ama Insan olsun yeter degil
, az yiyin de ezmeyin beni der gibi olmus yazdiginiz. İfade ve anlatım biçiminde sorun var :) - Konu Sahibi arkadaşım ınsallah istediğin kiloya ulaşir ve mutlu hayatında daha da mutlu olursun sonuçta başarı da mutluluk getirir insana. Harika ozetlemissin, bayılıyorum boyle ne demek istediğini anlatan anlatırken düşündüren insanlara.
Anladım tolincim ama bunu kilolu/ zayıf sakallı/ bıyıklı diye şekillere ayirmamak lazım. Bu bir karakter duruş meselesidir. Kilolu olmak ayrı, saygısızlık ayrıdır. Bunu bütün kilolu insanlara baglayamayiz măl edemeyiz. :) Toplum da çok fazla saygısız insan var olabilir, burdan seni duymazlar belki ama tepkini bence kendilerinede göster.ya ben kımseye az yıyın cok yıyın demem diyemem cunku belkı o da ıstıyordur zayıf olmak yada ıstemıyordur belkıde bu durum onu uzuyordur ben hayatım boyunca hıc kılo problemı cekmedıgım ıcın anlayamıyorum haklısınız ama o kadar cok denk geldımkı yanımdakı zayıf nasıl olsa dıye yayılan omzunu omzumun uzerıne koyan ,bacagını açan açmasa bıle yanımdakı rahatsız olurmu dıye dusunmeden toplamadan oturan vs vs sadece rahatsız oldugum bıseyı dıle getırmek ıstemıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?