Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yahu böyle kendiyle barışık,mutlu olmayı bilen insanların hayranıyım. Harikasınız!

Canım bende hamileyim ve haliyle de kilo alıyorum .şimdiden zayıflama planları yapıyorum.herkesin kendi tercihi tabiki eğer rahatsız etmiyorsa başkaları istedi diye zayıflayacak değil.bence genelde şişmanlık mutsuzluk sebebidir yok kocası bisey der yok etraf...ne kadar takmiyorum desede uzulur

Napalim benimde boyle bir espri anlayışım var insanlar eleştirmek isteyince mutlaka bulur biseyler kilo ,espri anlayışı...fikrimi söyledim ve kotu niyetli değildim.saldırmaya ve kotu düşünmeye okadar hazirsinki .sanada iyi geceler

Evet geceleri sessiz sessiz ağlayıp gözyaşlarımı yastığa akıtıyorum. Hıçkırıklarım duyulmasın diye yorganı başıma çekiyorum. Sonra forumda "acımadı kii" yapıyorum. Öyle de dengesizim işte

Allah Allah insanların mutsuz olduğunu, üzüldüğünü onlardan iyi biliyorsunuz ne kadar şahanesiniz :) Ben etrafın lafıyla mutsuz olup üzülmüyorum, ne kilo konusunda ne başka konuda. Gerçi siz benden iyi biliyorsunuz neye üzüldüğümü, pardon :)

Bide kocası laf eder demiyorlar mı neyseki benim pis koca laf edemez ilk günden beri şişkoyum şansa bak

zaten dedi, ben senle buluştuğumda pastaya baktım didi hemen bir konu açayım araya bir iki siyasette serpiştiririz mune görmeden içimiz de soğur

Hadi diyet arkadaşlığı kuralım pis şişkolar sizi
Bibi mutsuzmuşuz ya biz!
Ne yapacağımı şaşırdım ben hep mutlu sanıyordum kendimi. Napmam lazım şimdi mutsuzken?

Çok iyiymiş başkalarının larıyla üzülmüyorsanız tebrikler bende isterdim öyle olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…