Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah harikasiniz ya tam yazmak istediklerimi yazmissiniz

Valla yaşım olmuş 35 kimse için şu kalan kısacık ömrümde mutsuz olamam
Ahaha ay benim en komik buluşmalarımdan birinde adamla sahil kenarında dürüm yemiştik Hatta romantik romantik eliyle turşu yedirmişti bana ahahahaha ayy nerden aklıma geldiyse
Ama günahımı almayın bak dürümcüye o götürmüştü

Bak ya gece gece karnımı acıktırıyorsun zaten uykuma bişey oldu 10 11 de uyuyup sabah 7 de kalkıyorum gece yemekte yiyemiyorum zayıflicimm

Çok haklısın. Yıllardır aynı dertten muzdaribim. İnsanların tepkilerine gıcık oluyorum kilom yüzünden. Şişman da değilim. Topluyum. Bir de varisim var yıllardır. Ay çok kötü görünüyor diyenler mi istersin. Bunlar böyle ne olacak diyenler. Tedavisini de oldum. Kaç kere de doktora gittim. Bu kadar oluyor. Ama insanlar sanki tedavisi var ben yapmıyorum gibi davranıyor. Empati asla kuramıyorlar. Ufukları dar.

Haklisiniz. Ben eski fotograflarima bakiyorum mesela gayet de zarif gorunuyormusum ama o zaman bile insanlar bana zayifla diyip duruyordu. Herkesin her seye yorumu var masallah.

Haklisiniz. Ben eski fotograflarima bakiyorum mesela gayet de zarif gorunuyormusum ama o zaman bile insanlar bana zayifla diyip duruyordu. Herkesin her seye yorumu var masallah.

Bir de size ne deyince : sağlığın için diyoruz derler. Ama kendileri sigara da içer, alkol de içer, Güneş'in altında kavrulurlar. Zaten o sigara içip kilolulara laf edenlere gıcık oluyorum. Sigarayı bırakınca zaten onlar da yüksek ihtimal kilo alacak.

Amaaaan canim kendini iyi hissddiosan gerisinin ne onemi var bende evlenmeden önce cok zayif degildim ama millette zayifsin kilo al deyip duruyodu.millete ne zaman yaranilioki.allah dert vermesin .zamanla zayiflarsin yeterki iste

Aynen oyle. Gecen bir arkadasim zayiflamam icin sigaraya baslamami onerdi mesela

Katılıyorum.

Nekadar kotu insanlar var ama iyi yapmışsın
Kiz cok tatlısın yorumunu okuyunca gulumsedim valla

Ben de tombulum zayiflamak istiyorum diyorum kendisi 45 kilo olanlar ayyy yok boyle iyisin sakin kilo verme diyorlar. Cok iyiysem siz de alin diyorum yok bana yakismiyor diyorlar. Boylesini de asiri samimiyetsiz buluyorum. Herkes kendi isine baksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…