Ahahah harikasiniz ya tam yazmak istediklerimi yazmissinizEvet geceleri sessiz sessiz ağlayıp gözyaşlarımı yastığa akıtıyorum. Hıçkırıklarım duyulmasın diye yorganı başıma çekiyorum. Sonra forumda "acımadı kii" yapıyorum. Öyle de dengesizim işte
Allah Allah insanların mutsuz olduğunu, üzüldüğünü onlardan iyi biliyorsunuz ne kadar şahanesiniz :) Ben etrafın lafıyla mutsuz olup üzülmüyorum, ne kilo konusunda ne başka konuda. Gerçi siz benden iyi biliyorsunuz neye üzüldüğümü, pardon :)
Ahaha ay benim en komik buluşmalarımdan birinde adamla sahil kenarında dürüm yemiştikValla yaşım olmuş 35 kimse için şu kalan kısacık ömrümde mutsuz olamam
Off magnum duble çikilata ne iyi olurdu şimdiDondurma ye
YoğirtlimiFormunu ona mı borçlusun name?
Zaten İtalya'dan geldiğimden beri yoğurtlu dondurma bulamıyorum, kanayan yaram. Deşme lütfen
Hıhı ona borçluyumFormunu ona mı borçlusun name?
Zaten İtalya'dan geldiğimden beri yoğurtlu dondurma bulamıyorum, kanayan yaram. Deşme lütfen
He ya yoğurtlu. Dibim düştü bayıldım.Off magnum duble çikilata ne iyi olurdu şimdiye bak nasıl mutlu oluyirsun
Yoğirtlimiyemem yiyenide sevmem
Ahah ay pasta yemeyin sonra bdvde olay çıkıyorHıhı ona borçluyum
Bazıları gibi pasta yiyemediğimizden @office
Bak ya gece gece karnımı acıktırıyorsun zaten uykuma bişey oldu 10 11 de uyuyup sabah 7 de kalkıyorum gece yemekte yiyemiyorum zayıflicimmAhaha ay benim en komik buluşmalarımdan birinde adamla sahil kenarında dürüm yemiştikHatta romantik romantik eliyle turşu yedirmişti bana ahahahaha ayy nerden aklıma geldiyse
Ama günahımı almayın bak dürümcüye o götürmüştü
Tesekkur ederim :)Insanin kendisi ile barisik olmasi ne kadar guzel ...
Tebrik ediyorum seni kardesim
Neyse kızlar size iyi geceler zaten zayıflarda bize gıcık olup gittiler
Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
Haklisiniz. Ben eski fotograflarima bakiyorum mesela gayet de zarif gorunuyormusum ama o zaman bile insanlar bana zayifla diyip duruyordu. Herkesin her seye yorumu var masallah.Çok haklısın. Yıllardır aynı dertten muzdaribim. İnsanların tepkilerine gıcık oluyorum kilom yüzünden. Şişman da değilim. Topluyum. Bir de varisim var yıllardır. Ay çok kötü görünüyor diyenler mi istersin. Bunlar böyle ne olacak diyenler. Tedavisini de oldum. Kaç kere de doktora gittim. Bu kadar oluyor. Ama insanlar sanki tedavisi var ben yapmıyorum gibi davranıyor. Empati asla kuramıyorlar. Ufukları dar.
Haklisiniz. Ben eski fotograflarima bakiyorum mesela gayet de zarif gorunuyormusum ama o zaman bile insanlar bana zayifla diyip duruyordu. Herkesin her seye yorumu var masallah.
Neyse kızlar size iyi geceler zaten zayıflarda bize gıcık olup gittiler
Aynen oyle. Gecen bir arkadasim zayiflamam icin sigaraya baslamami onerdi meselaBir de size ne deyince : sağlığın için diyoruz derler. Ama kendileri sigara da içer, alkol de içer, Güneş'in altında kavrulurlar. Zaten o sigara içip kilolulara laf edenlere gıcık oluyorum. Sigarayı bırakınca zaten onlar da yüksek ihtimal kilo alacak.
Katılıyorum.36 bedenim ve asla "vücudum çok fit çok mutluyum" kafasında olmadım. Konu sahibi de zaten belirtmiş,"kilolu olduğum için mutlu değilim,kilolu olmam mutlu olmama engel değil" diyerek. Genel kafa yapısı olarak "şişmanlar mutsuz olmalı" falan diye mi düşünüyoruz acaba? Bir insanın özgüvenli olmasını neden züğürt tesellisi olarak adlandırıyorsunuz anlayamadım.
Aynen oyle. Gecen bir arkadasim zayiflamam icin sigaraya baslamami onerdi mesela
Nekadar kotu insanlar varZaten merak etmeyin biz görüyoruz bakışlarınızı içinizden geçenleri sözlü saldırılara değinmiyorum bilebi gün bana hastanede bir mal ben oraya buraya koştururken aman çekil ezmesin dedi yanındakine anında bir duruş ve dönüşüm vardı ki adama bembeyaz oldu ezicem sandı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?