Baskasinin anneligine laf edenlerin anneligini hepimiz goruyoruz ki canim, baskalarinin kilosuyla anneligiyle ugrasarak ustunu kapatiyolar iste..neden bukadar agresıfsınız merak ettım
mıssburc ne kadar olgun karsılıyor yazdıklarını ne asil kadın ben olsam farklı konusurdum
bırde anne olacaksın cumlesıyle baya karnını doyururdum
bence dıkkatlı konusmalısın
buyuk lokma yeee buyuk soz soyleme
Evet en başından beri şişkoydum iyiki yoksa benden tiksinirdi neme lazımBibi sonradan almadın değil mi kiloyu? Dolayısıyla eşin seni böyle gördu,sevdi beğendi,kimene yahu? Ayrıca sonradan aldıysan dahi eşinin bununla bir sorunu yoksa,sen mutluysan kime ne ?
Ayrıca insanın iç güzelliği diye birşey var(sende fazlasıyla var bu güzellik) ki,yeri geliyor dünyanın en güzel,en fit insanında bulunmuyor,yani dış güzellik yetmiyor sadece.
Bunu anlayabilsek zaten sorun kalmayacak ama yok illaki kesin kalıplara oturtacağız,başka türlüsü olamaz imkansız.
Sizin yorumlarınızı genelde makul ve mantıklı buluyorum ama ikinci paragrafa kısmen katılmıyorum.Kırıcı olmadan kilonuzu uyaranlari , bunun için cabalayanlari bağrınıza basın.
" Ay kilo sana yakışıyor, yüzün yeter, gözlerin yeter " diyenleri ise biraz uzaklaştırır çevrenizden.Bu tipler içten içe neler düşünüyorlar bir bilseniz.
Kilo kimseye yakışmaz. Bir kimse saglikliysa, hormonal bir sıkıntısı yoksa yaglanmayi kabul etmemeli. En azından çaba göstermeli.
Kilolu bir insan " aman ben mutluyum " diyerek iki dilim börek yememeli, gerine gerine pizza goturmemeli.
Sağlık çok önemli hayatımızda. Yaglanma ve iç organ yaglanmasi sağlıklı beslenmek ile yenilebilir.
Hepi topu ara öğünleri dikkat ederek, bir süre hamuru ve şekeri çıkararak hayatımızdan , abur cubura veda ederek ve düzenli hareket edilerek çözülür bu iş insaallah.
Azim gerek.
Insan kilo veremezse bile hapur hupur götüren bir insan görüntüsü olusturmamali.
ayneeenBaskasinin anneligine laf edenlerin anneligini hepimiz goruyoruz ki canim, baskalarinin kilosuyla anneligiyle ugrasarak ustunu kapatiyolar iste..
Keşke sizin gibi arkadaşlarım olsa.benim cevremde kilolu biri olsa ben baskı yapardım yedirmezdim spora zorlardım
Canım benim,salla boşver. Keşke herkes kilolu olsada tiksinecek tek şeyimiz kilosu olsa,kilolu insanlara gelene dek,ne tiksinecek,ne pis insanlar var her anlamda ohoooo,saysam karakterler yetmez burada Birde zaten bir kadınlara var bu algı,36 beden olacak,selüliti olmayacak bla bla. Erkek göbekli olunca Türk kasi,kadın biraz kilo alsın,ay çok kilo almışsın yea,oluyor. Salla canım ya boşver. Herkes kendine baksın.Evet en başından beri şişkoydum iyiki yoksa benden tiksinirdi neme lazım
Böyle karaktersiz sırf dış görünüşe önem veren insanları nerden buluyorlar merak ediyorum
Teşekkür ederim canım onu görende o güzellik
Anlamiyorum baskasinin kilosu niye digerlerini rahatsiz ediyo bu kadarayneeen
komplekslı ınsanların baskasıyla ugrastıgını gordum ben hep
Görsel zevkleri bozuluyorAnlamiyorum baskasinin kilosu niye digerlerini rahatsiz ediyo bu kadar
Gel ben seni zayiflatim bak hamileyken bile 5 kilo almisim o kadar saglikli yasiyorumGörsel zevkleri bozuluyorbende iç çirkinliklerinden rahatsız oluyorum bişey diyormuyum
Bu arada pokemon go oynuyoruz bu hafta çıkmadığım kadar evden çıktım hadi iyisiniz zayıflicam galiba bu gidişle bi şişkodan daha kurtulucaksınız belki
Ne bileyim bi başladık oynamaya gexmeden olmuyor hem yaşliyım hem şişko zorluyor beni bu oyunGel ben seni zayiflatim bak hamileyken bile 5 kilo almisim o kadar saglikli yasiyorumGuzel mi ya su pokemon go millet delisi oldu
Ay fesatliktan kalpleri kararmis insanlar onlar, senin bi kilolu insandan goz zevkin bozuluyosa kalbin de pek temiz olamaz
Gencim fitim hadi kotu hissettirelim kendini sana cunku gorsel zevk denen bisey var aa dikkat et lutfenNe bileyim bi başladık oynamaya gexmeden olmuyor hem yaşliyım hem şişko zorluyor beni bu oyun
Tamamen sizin sorununuz bu. Herkes tiksinmez. Benim esim de baya baya kilolu ama tiksinmiyorum, sogumuyorum, umrumda degil sadece sagligi onemli benim icin. Yani lnsanlara kendinizi kandirmayin demek abartiya kaciyor. Herkes siz degil.Eşiniz ima etmiyor olabilir. Ben de eşime asla bir imada bulunmadim bu gune dek. Ama içinde hep onun fazla kilolarindan rahatsiz oldum. O kırılmasın diye haalaa daha hic ima bile etmisligim yok..bence siz eşiniz ima etmiyor diye kendinizi salmayi bırakın.. Ayrica esimle olan baska problemlerimle hic alakasi yok . evlendigimde kilo fazlasi vardi ama aşırı degildi. Ama daha bir aylik evliykenden beri aşırı serecede almaya başladı ve ben taa o zamandan beri rahatsizim kilo almasından. Kaldı ki ben igreniyorum diye bi kelime kullanmadim.. Siz baska problemlerime baglayarak kendi kendinizi rahatlatiyorsunuz yok yok benim kocam rahatsiz olmuyordur diyerekten.
Ay bibi dikkat et, yanlışlıkla kilo vermeGörsel zevkleri bozuluyorbende iç çirkinliklerinden rahatsız oluyorum bişey diyormuyum
Bu arada pokemon go oynuyoruz bu hafta çıkmadığım kadar evden çıktım hadi iyisiniz zayıflicam galiba bu gidişle bi şişkodan daha kurtulucaksınız belki
Sizin yorumlarınızı genelde makul ve mantıklı buluyorum ama ikinci paragrafa kısmen katılmıyorum.
Benimde obez arkadaşlarım var ve bazen kilo konusunda dibe çöktükleri çok mutsuz olduklari dönemler oluyor. Ben onlara evet kilon fazla ve yakışmıyor diyemiyorum doğal olarak,tam tersine saçlarına bayılıyorum,gözlerin harika vb kelimeler sarfediyorum,ardından ekliyorum herşey kilo değil bu hayatta,senin elinde istersen verirsin diye, ama inanın üzülmesinler diye. Benim mutsuz olan,yakınan birine ters yaklaşmam,onu dahada dibe çeker diye düşünüyorum. Asla aman kilo veremesin,böyle kalsın vs diye düşüncelerim olmuyor içten içe,sadece yaralamak istemiyorum. Ha destek ister,diyete başlar dibine kadar destek olurum,ama yapamıyorsa,istemiyorsa moral bozmaya gerek yok,biliyorum ki morali bozuldukça yiyecek,mutsuz olacak.
Bilemiyorum bu benim fikrim.
dediginiz hayata sahip olupda aksam isinden 8 de cıkıp spora giden ardından 9da evine donen evli tanıdıklarımda var spor yapan:) ustelik bu bahsettigim kisilerde zayıf insanlar zayıflama amacları yok guclu ve saglıklı bir vucuda sahip olmak icin yapıyorlar..ha yakınımda olsaydınız da kopeklerinizi zevkle gezdirirdim:)Keşke sizin gibi arkadaşlarım olsa.
19:30 gibi eve geliyorum, 1 saat spor yapsam, duşu vs en erken 21:00 gibi işim biter.
Ben spordan döndüğümde yemeğimi hazırlamış olursanız, evimi toplamış temizliğimi yapmışsanız, mutfağı temizlediyseniz, köpeklerimi gezdirip onlarla oyun oynadıysanız, bulaşık vs bittiyse, ufak tefek market alışverişini hallettiyseniz harika :)
Dediğim gibi keşke sizin gibi arkadaşlarım olsa :)
Zira ben tek başıma yaşıyorum ve çalışıyorum. Eve akşam 7,5 gibi geliyorum ve evin (artı köpeklerin) bütün işi bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?