Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu düşen yüzümü gülümsetti mesajınız. Bakış açınız çok değişik geldi.
Gerçekten iki kişilik yer kapladigini düşünen kişiler varmış , mesajinizla bunu anladım. : : )

Sadece sağlık için kilo verilmeli diyenlerdenim bende.

Iki kişilik ücretini basar geçer eğer sorun buysa.

Gencim fitim hadi kotu hissettirelim kendini sana cunku gorsel zevk denen bisey var aa dikkat et lutfen
Pis zayıf çekil şurdan
Ay bibi dikkat et, yanlışlıkla kilo verme
Bende çok korkuyorum düşün uyku düzensizliğimede bişey oldu 7 de yiyorum en son bidahada bişey yemeye fıraatım olmuyor uyuya kaliyorum owwww noooo

Pis zayıf çekil şurdan

Bende çok korkuyorum düşün uyku düzensizliğimede bişey oldu 7 de yiyorum en son bidahada bişey yemeye fıraatım olmuyor uyuya kaliyorum owwww noooo
Ben şok!
Hemen gidip yarım ekmek içine çeyrek ekmek koyup üstüne de 500 gram Nutella sürerek tost yapmalısın bibi
Kocan seni kilolu beğenmiş almış, ya kilo verirsen ve sevmezse? Yoo dostum yoo.

Ben o konuda da çok dikkat ediyorum ya bayağı zayıf olan birinin yanına oturuyorum kendimi küçültmeye çalısıyorum iyice kimse rahatsız olmadın diye ya mabadimın yarısını dışarda bırakıyorum napim veya ayaklarım ağrıdığı halde ayakta duruyorum kendime ettiğim eziyeti kimse yapmıyor bana heralde insanlari rahatsız etmemek adına

Ben şok!
Hemen gidip yarım ekmek içine çeyrek ekmek koyup üstüne de 500 gram Nutella sürerek tost yapmalısın bibi
Ama simdi sen niye canimizi cektiriyosun Emziriyorum sut yapsin diye bahane edip yesem mi

Bizim milletimiz genelde basıp geçmiyor, böyle kavgaların döndüğüne kaç kere şahit oldum :) Her problemine çözüm bulabilen bir millet olsaydık kilosunu kompleks haline getiren bu kadar çok insanımız olmazdı. Bahsettiğim gibi bir olaya konu olan insanın mutlu olabilmesi imkânsız bence. Bakıyorum buradaki atışmalara, insanların savunma şekillerine falan... Gerçekten de kilomla mutluyum, kime ne diyen insan burada kilo yüzünden kimseyle tartışmaz, açıklama bile yapmaz. Mutluysa bitmiştir çünkü. En önemlisi sağlık tabi, ona şüphe yok.

Ben şok!
Sorma zayıfkene olan bikaç fotom var adam hiç birini beğenmiyor boşamasa bari

Aaaa imdat linc ediliyorum
Biz burda xs leri s lerisevmeyiz dostum

Ne güzel onlar için.

Onların aksine ben zayıflamak ve zayıf kalmak için daima çaba göstermek zorundayım :) Ve üzgünüm ama saatlerce spor salonunda bir yere varmadan koşu bandında terlemektense o vakti köpeklerimle, arkadaşlarımla veya kitaplarımla değerlendirmeyi tercih ediyorum.

Aksi takdirde bu tempoda kendime, nefes almaya vaktim kalmaz.

İnsanların hayatlarında öncelikleri vardır. Kimi spor bağımlısıdır, önceliği spordur ve spor yaparken geçirdiği saatler onu hayatında tatmin eder. Kimi için spor vakit öldürmektir ve onun yerine arkadaşlarıyla dışarı çıkmayı tercih eder. Ben ikinci gruptayım.
Dolayısıyla arkadaşım olsaydınız kendi vaktimi, üstelik çalıştığım için kısıtlı olan vaktimi, nasıl değerlendireceğim sizin tasarrufunuzda olmazdı. Kimseyi de bir şeye zorlayamazsınız. Çok rahatsızsanız arkadaşlığınızı kesersiniz :)

Ama simdi sen niye canimizi cektiriyosun Emziriyorum sut yapsin diye bahane edip yesem mi
Siz susun zaten siz de anne misiniz peheeey
Hamileyken kilonuzu öğrenmişsiniz siz!!!

Ben hep zayıftım ama sizin kadar Mutlu ve özgüvenli olamadım. İsterseniz 90-60-90 olun kendinizi sevmezseniz hiçbir anlamı yok.

Oh valla siz mutluysanız, saglıkta da bi sey yoksa kilo bu, alınır verilir.

Benim yüzü gercekten Bebek gibi bir arkadasım var. Zayıflasa kapak kızı olur, zaten guzel daha bi güzelleşir. Su an nerdeyse obezite sınırında. Ona da zayıfla kız, müthiş olursun diyorum. O da kompleks yapıyor Cunku istedigini giyemez, her yere gitmez hep şikayet eder bu durumdan. Beni yanlış anlıyor mudur aklıma takıldı valla. Belki size söyleyenlerin de niyeti temizdir.

kilomla en çok dalga geçen benimdir ya kk da bile herkeşler bilir çok mu mutsuzum yani

Sağlık sözkonusu olmasa şişmanlık insanın yüzüne çokk yakışıyor bence
Vücut hoş görünmüyor ama o güzellik 45 kg olan birinde pek olamıyor makyaj olmadan
Sağlık için fit olalım
Tombiş birine sarılmak gibisi yok insan kendini bulutla kucaklaşıyor gibi hissediyo

kilomla en çok dalga geçen benimdir ya kkyapaile herkeşler bilir çok mu mutsuzum yani
Dalga geçmek başka, tartışmak başka. :) Bunun için tartışmak, açıklamasını/savunmasını falan yapmak (şaka anlamında değil ciddiye alarak) gerçekten de 'ben mutluyum kime ne?' diyen insanın işi değil bence.

spor sadece kosu bandından ibaret degil ama:) guclenmenizi vucudunuzun ilerde daha saglıklı olmasını saglayan bircok alet mevcut orada:) ve saatlerinizi harcamıyorsunuz gunde maksimum spor vakti 1.5 saattir fazlası vucuda yaramaz ve haftanın 7 gunu spor yapılmaz 4 gun idealdir profesyonel sporcu degilseniz mesleginiz bu degilse:)..
spor hobiden daha otesi olmalı insanların hayatlarında bunun aksi dogrudur demekte sacmalık olur yaabilen yapar yapamayan yapamıyorum der kendi bilir..
siz benim arkadasım degilsiniz zaten celallenmeyin:) benim arkadasım olan veya yakınım olanlarada mumkun oldugunca baskı yaparım saglıgı bozulmasın diye istemiyorsada kendi hayatı derim:) hareketsiz hayatı ve kilosu yuzunden yurumekte zorlanan 27 yasındaki yakınıma yaptıgım gibi kızıyorum hala gitmiyor diye 2 cocuk annesi ilerde daha kotusu olmasını istemiyorum fiziksel goruntusu umrumda degil saglık onemli olan

Şimdi eski şişmanlardan biri olarak mikrofonu elime alayım.
Yemek yemeyi çok seviyorum, bıraksan ardı ardına neleri gömerim neleri. Söylesem şaşarsınız
Ama yersem mutsuz oluyorum. Kilo alınca çok gerilirim ben, berbat oluyorum yani.
He yemezsem de muhteşem hissetmiyorum tabi, oleeyy anaroksiyaya bir adım daha diyerek halay çekmiyorum. Fakat, en azından görüntüm iyi oluyor, kıyafetler iyi duruyor. Böylelikle daha çekilir hale geliyor. Yoksa ben de meraklı değilim akşam yemeğimin bir kase yoğurt ve 1 şeftaliden ibaret olmasına.
Seçim yapmak lazım kısacası ya istediğimi yiyip, kilolu olacağım ya da bu işi yaşamak için yemek felsefesine döküp kontrollü hale getireceğim.
He bu arada şişko şişko deyip durmayın, şişman daha az can yakıyor bana kalırsa.

Son düzenleme:
Neyse gerçekten mutsuz olduğum zamanlar var kızlar ama bu sizin ve sizin gibi düşünenler yüzünüzden şişmanlar mutsuzdur mutsuz olmalıdır!
Bir düşünün bakalım kimse şişmanları yermese dalga geçmese normal insan gibi davransa neden mutsuz olalım mutsuz olmamızı siz bize empoze ediyorsunuz.

Kanki siz deme ben sizdenim çok seviyorum sizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…