Mutluluğunuz daim olsun ama normalleştirmemek lazım kilolu olmayı arkadaşlar. Kadın erkek fark etmez ama bu normal birşey olsaydı obezite diye bişey olmazdı, aşırı kilo diye birşey olmazdı. Hastalık vs gibi sebepleri kastetmiyorum ama kilomla mutluyum ve vermeyeceğim diyen bir insan kilosu ile başka birinin alanını işgal ettiği vakit de gerçekten kilosuyla mutlu mu? Pek sanmıyorum. Mesela otobüste, uçakta vs. iki kişilik yer kapladığı zaman, başkalarının alanını işgal ettiği zaman "mutluyum" demesi saçma ve komik olurdu. Beğenmeyen taksiye binsin diyen var ama burada problem kilolu olan kişide, bunu kendisi dahil herkes biliyor. Herkesin imkanlar dahilinde optimal kiloda ve sağlıkta olması gerektiğini düşünüyorum. Ne kendine zarar ver ne de başkasına.
Pis zayıf çekil şurdanGencim fitim hadi kotu hissettirelim kendini sana cunku gorsel zevk denen bisey var aa dikkat et lutfen
Bende çok korkuyorumAy bibi dikkat et, yanlışlıkla kilo verme
Ben şok!Pis zayıf çekil şurdan
Bende çok korkuyorumdüşün uyku düzensizliğimede bişey oldu 7 de yiyorum en son bidahada bişey yemeye fıraatım olmuyor uyuya kaliyorum owwww noooo
Aaaa imdat linc ediliyorumPis zayıf çekil şurdan
Bende çok korkuyorumdüşün uyku düzensizliğimede bişey oldu 7 de yiyorum en son bidahada bişey yemeye fıraatım olmuyor uyuya kaliyorum owwww noooo
Ben o konuda da çok dikkat ediyorum ya bayağı zayıf olan birinin yanına oturuyorum kendimi küçültmeye çalısıyorum iyice kimse rahatsız olmadın diye ya mabadimın yarısını dışarda bırakıyorum napimBu düşen yüzümü gülümsetti mesajınız. Bakış açınız çok değişik geldi.
Gerçekten iki kişilik yer kapladigini düşünen kişiler varmış , mesajinizla bunu anladım. : : )
Sadece sağlık için kilo verilmeli diyenlerdenim bende.
Iki kişilik ücretini basar geçer eğer sorun buysa.
Ama simdi sen niye canimizi cektiriyosunBen şok!
Hemen gidip yarım ekmek içine çeyrek ekmek koyup üstüne de 500 gram Nutella sürerek tost yapmalısın bibi
Kocan seni kilolu beğenmiş almış, ya kilo verirsen ve sevmezse? Yoo dostum yoo.
Bizim milletimiz genelde basıp geçmiyor, böyle kavgaların döndüğüne kaç kere şahit oldum :) Her problemine çözüm bulabilen bir millet olsaydık kilosunu kompleks haline getiren bu kadar çok insanımız olmazdı. Bahsettiğim gibi bir olaya konu olan insanın mutlu olabilmesi imkânsız bence. Bakıyorum buradaki atışmalara, insanların savunma şekillerine falan... Gerçekten de kilomla mutluyum, kime ne diyen insan burada kilo yüzünden kimseyle tartışmaz, açıklama bile yapmaz. Mutluysa bitmiştir çünkü. En önemlisi sağlık tabi, ona şüphe yok.Bu düşen yüzümü gülümsetti mesajınız. Bakış açınız çok değişik geldi.
Gerçekten iki kişilik yer kapladigini düşünen kişiler varmış , mesajinizla bunu anladım. : : )
Sadece sağlık için kilo verilmeli diyenlerdenim bende.
Iki kişilik ücretini basar geçer eğer sorun buysa.
Sorma zayıfkene olan bikaç fotom var adam hiç birini beğenmiyor boşamasa bariBen şok!
Hemen gidip yarım ekmek içine çeyrek ekmek koyup üstüne de 500 gram Nutella sürerek tost yapmalısın bibi
Kocan seni kilolu beğenmiş almış, ya kilo verirsen ve sevmezse? Yoo dostum yoo.
Biz burda xs leri s lerisevmeyiz dostumAaaa imdat linc ediliyorum
Ne güzel onlar için.dediginiz hayata sahip olupda aksam isinden 8 de cıkıp spora giden ardından 9da evine donen evli tanıdıklarımda var spor yapan:) ustelik bu bahsettigim kisilerde zayıf insanlar zayıflama amacları yok guclu ve saglıklı bir vucuda sahip olmak icin yapıyorlar..ha yakınımda olsaydınız da kopeklerinizi zevkle gezdirirdim:)
Siz susun zaten siz de anne misiniz peheeeyAma simdi sen niye canimizi cektiriyosunEmziriyorum sut yapsin diye bahane edip yesem mi
Bizim milletimiz genelde basıp geçmiyor, böyle kavgaların döndüğüne kaç kere şahit oldum :) Her problemine çözüm bulabilen bir millet olsaydık kilosunu kompleks haline getiren bu kadar çok insanımız olmazdı. Bahsettiğim gibi bir olaya konu olan insanın mutlu olabilmesi imkânsız bence. Bakıyorum buradaki atışmalara, insanların savunma şekillerine falan... Gerçekten de kilomla mutluyum, kime ne diyen insan burada kilo yüzünden kimseyle tartışmaz, açıklama bile yapmaz. Mutluysa bitmiştir çünkü. En önemlisi sağlık tabi, ona şüphe yok.
Bazen her gun yiyesim geliyo sagliksiz seyler ama sonra az yiyip kendimi durduruyorumSorma zayıfkene olan bikaç fotom var adam hiç birini beğenmiyor boşamasa bari
Biz burda xs leri s lerisevmeyiz dostum
Dalga geçmek başka, tartışmak başka. :) Bunun için tartışmak, açıklamasını/savunmasını falan yapmak (şaka anlamında değil ciddiye alarak) gerçekten de 'ben mutluyum kime ne?' diyen insanın işi değil bence.kilomla en çok dalga geçen benimdir ya kkyapaile herkeşler bilir çok mu mutsuzum yani
Siz susun zaten siz de anne misiniz peheeey
Hamileyken kilonuzu öğrenmişsiniz siz!!!
spor sadece kosu bandından ibaret degil ama:) guclenmenizi vucudunuzun ilerde daha saglıklı olmasını saglayan bircok alet mevcut orada:) ve saatlerinizi harcamıyorsunuz gunde maksimum spor vakti 1.5 saattir fazlası vucuda yaramaz ve haftanın 7 gunu spor yapılmaz 4 gun idealdir profesyonel sporcu degilseniz mesleginiz bu degilse:)..Ne güzel onlar için.
Onların aksine ben zayıflamak ve zayıf kalmak için daima çaba göstermek zorundayım :) Ve üzgünüm ama saatlerce spor salonunda bir yere varmadan koşu bandında terlemektense o vakti köpeklerimle, arkadaşlarımla veya kitaplarımla değerlendirmeyi tercih ediyorum.
Aksi takdirde bu tempoda kendime, nefes almaya vaktim kalmaz.
İnsanların hayatlarında öncelikleri vardır. Kimi spor bağımlısıdır, önceliği spordur ve spor yaparken geçirdiği saatler onu hayatında tatmin eder. Kimi için spor vakit öldürmektir ve onun yerine arkadaşlarıyla dışarı çıkmayı tercih eder. Ben ikinci gruptayım.
Dolayısıyla arkadaşım olsaydınız kendi vaktimi, üstelik çalıştığım için kısıtlı olan vaktimi, nasıl değerlendireceğim sizin tasarrufunuzda olmazdı. Kimseyi de bir şeye zorlayamazsınız. Çok rahatsızsanız arkadaşlığınızı kesersiniz :)
Kanki siz deme ben sizdenim çok seviyorum siziNeyse gerçekten mutsuz olduğum zamanlar var kızlar ama bu sizin ve sizin gibi düşünenler yüzünüzden şişmanlar mutsuzdur mutsuz olmalıdır!
Bir düşünün bakalım kimse şişmanları yermese dalga geçmese normal insan gibi davransa neden mutsuz olalım mutsuz olmamızı siz bize empoze ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?