- 26 Ocak 2014
- 380
- 256
- 53
Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
Ay inanamıyorum... bebeğin kilosunu da öğrenmek ha!Haklisiniz hatta bebegimin kilosunu da ogrendim itiraf ediyorum.. Nasi anneyim ikimizin de vucut gelisimini takip ettim tuhh bana
Pamuk gibiyim gel kucaklaşalımKanki siz deme ben sizdenim çok seviyorum sizi
Bebegimi sevsem kilosunu takmaz ogrenmezdim degil mi....Ay inanamıyorum... bebeğin kilosunu da öğrenmek ha!
Yazık yazık.
YirimPamuk gibiyim gel kucaklaşalım
İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes.
Kendinle karıştırdın galiba ben gayet seviyeli konuşuyorum onun yazdıklarını oku bakalım anneliğin bebeğim değil kilom onceligimmis kim kime neneden bukadar agresıfsınız merak ettım
mıssburc ne kadar olgun karsılıyor yazdıklarını ne asil kadın ben olsam farklı konusurdum
bırde anne olacaksın cumlesıyle baya karnını doyururdum
bence dıkkatlı konusmalısın
buyuk lokma yeee buyuk soz soyleme
Her yerde bas bas saygı diyoruz o diyoruz bu diyoruz ama boşa diyoruz kk kesinlikle gerçek hayatı gösteriyor bize kimsenin kimseye saygısı yok ve olmiyacakta net.
Kendinle karıştırdın galiba ben gayet seviyeli konuşuyorum onun yazdıklarını oku bakalım anneliğin bebeğim değil kilom onceligimmis kim kime ne
söylemiş oku...sende güya laf söyledin hahahah
Tövbe tövbe ne degisiksinayyy cok hata ettım senınle muhattap oldugum ıcın
Ben sana dedim...ayyy cok hata ettım senınle muhattap oldugum ıcın
Mutluluğunuz daim olsun ama normalleştirmemek lazım kilolu olmayı arkadaşlar. Kadın erkek fark etmez ama bu normal birşey olsaydı obezite diye bişey olmazdı, aşırı kilo diye birşey olmazdı. Hastalık vs gibi sebepleri kastetmiyorum ama kilomla mutluyum ve vermeyeceğim diyen bir insan kilosu ile başka birinin alanını işgal ettiği vakit de gerçekten kilosuyla mutlu mu? Pek sanmıyorum. Mesela otobüste, uçakta vs. iki kişilik yer kapladığı zaman, başkalarının alanını işgal ettiği zaman "mutluyum" demesi saçma ve komik olurdu. Beğenmeyen taksiye binsin diyen var ama burada problem kilolu olan kişide, bunu kendisi dahil herkes biliyor. Herkesin imkanlar dahilinde optimal kiloda ve sağlıkta olması gerektiğini düşünüyorum. Ne kendine zarar ver ne de başkasına.
Canim sismansan musaadenle engelliyorum
ayyy bılemedıım bılemedıım
hahahhahahaCanim sismansan musaadenle engelliyorum
hahahhahaha
bas kız engelı bana bööyyyük bas amaancak engellenırım
herkes cüssesıne gore konussun
Değil tabi canım.
Değil tabi canım.
Ama şu ne kadar iyi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?