Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

diyet yaptığını söylediğin halde insanların senin hayatına burnunu sokması canını sıkıyor anladığım kadarıyla.
maalesef insanlar böyle her şeyi ve herkesi belli kalıpların içine sokarak tekdüze hale getirmeye çalışmak tek dertleri
her insan belli dönemlerde belirli nedenlerle kilo alabilir, ilaç kullandığı için ya da depresyonda olduğu için bile kilo alabilir. hiçbir şey yemediği halde alerjisi olduğu için kilo alan insanlar bile varken insanların çıkıp ukala ukala az ye, şunu yeme, şekeri kes vs. saçma sapan ukalaca tavırları benim de çok sinirimi bozuyor. ben bu davranışı yardım ya da destek olarak göremiyorum maalesef.
ben de balık etli bir insan olarak 5-10 kilo versen manken gibi olursun diyen insanlara inat kilo vermek istemiyorum çünkü ben böyle iyiyim ve sağlıklıyım. aç aç gezip 36 beden olacağıma henüz dişlerim sağlamken ve sağlıklıyken neden yiyebileceğim şeylerden kendimi mahrum bırakayım
oturup bir kilo baklava yemekten bahsetmiyorum tabi ki ama onu yemem bunu yemem diye burun kıvıran biri de hiç olmadım, olamam da.
bence nasıl mutluysan öyle ol. diyetinde başarılar

İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes.

ağzına sağlık... ne güzel anlatmışsın. herkes birinin hayatına burun sokmayı çok seviyor. kendilerinden çok milletin hayatıyla uğraşıyor.

Kendinle karıştırdın galiba ben gayet seviyeli konuşuyorum onun yazdıklarını oku bakalım anneliğin bebeğim değil kilom onceligimmis kim kime ne
söylemiş oku...sende güya laf söyledin hahahah

Her yerde bas bas saygı diyoruz o diyoruz bu diyoruz ama boşa diyoruz kk kesinlikle gerçek hayatı gösteriyor bize kimsenin kimseye saygısı yok ve olmiyacakta net.

Evet katılıyorum, işte bu yüzden , genelde " kilo sana yakışıyor" diyenlere inanmıyorum.
Ben çok saygılıyım , sonra ıvır zıvır..

Kendinle karıştırdın galiba ben gayet seviyeli konuşuyorum onun yazdıklarını oku bakalım anneliğin bebeğim değil kilom onceligimmis kim kime ne
söylemiş oku...sende güya laf söyledin hahahah
ayyy cok hata ettım senınle muhattap oldugum ıcın

Katılıyorum ama kilo var kilo var. Ben 46 bedenim boyum 1.76 orta sikletim idealim 42 beden. Ama 52-54 beden aralığında gezinip #bodypositive akımı altında bedenimle barışığım diyenleri de tasvip etmiyorum. Tess Holiday diye obez bir manken var mesele kilo vermezse kalpten gidecek. Zaten bu body positive akımı da kıvrımlı kadınlar için çıktı, çünkü bildiğiniz gibi özellikle moda sektöründe 36 bedensen şişmansındır. Ama kıvrımlı başka obez başka. Obezite asla tasvip edilemez bir hastalık bir kere hayat standartınızı düşürüyor. Ayrıca ben bile vermem gereken 10 kilo varken 150 kiloluk birine bakıp üzülüyorum. Sağlıklı değil çünkü. Aşırı terleme, hareket sıkıntısı, hormonal bozukluklar ne ararsan var.

Tess de bu. Sağlıklı mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…