- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
ay ne olur diyet başarı öykülerine falan taşımayın konumu. psikolojim zaten harap
Nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum bir yılda tam 17 kilo almış buldum kendimi. 77 kiloyum. Kan şekerime insüline herbişeyime baktırdım herşey normal. Sanırım sadece oburluktan kilo alıyorum. Kilo nasıl verilir unutmuşum resmen. Spora başladım ama kilom hala aynı. Şunu şunu yaptım şu sürede şu kadar kilo verdim gibi yorumlara öyle ihtiyacım var ki. Yatağa yatmış yorganı başıma çekmiş dertli dertli düşünüyorum
siz yaptınız mı karatay?Canan Karatay diyetini öneririm basit bir diyettir haftada 1 kilo rahat verirsin.Yada bir diyetisyene git.Haftada 3 günde yürüyüş hepsi bu.
evet canım yaptımsiz yaptınız mı karatay?
ne kadar sürede kaç kilo verdiniz peki, zorlandınız mıevet canım yaptım
Estagfurullahne kadar sürede kaç kilo verdiniz peki, zorlandınız mı
ekstra olarak spor yaptınız mı bi de?
arada sırada kaçamak yaptınız mı yoksa istikrarlı bi şekilde devam mı ettiniz?
çok soru soruyorum kusura bakmayın
karataya uzun zaman devam etmediğiniz için mi 4 kilo verdiniz yoksa devam ettiğiniz halde veremediğiniz için mi diyetisyene yöneldiniz pekiEstagfurullahben 4-5 ayda verdin 12 kiloyu acele etmedim diyetimi bozdugum ve devam edemediğim haftalarda oldu.7-8 kiloyu diyetisyenle 4 kiloyuda Karatayla verdim.Sadece yürüyüş yaptım ve su içtim diyetle.
Karatayı sonradan hayatıma ekledim ekmeği kesince daha iyi kilo verdim sanki ben.Normal diyetten daha kolay Karataykarataya uzun zaman devam etmediğiniz için mi 4 kilo verdiniz yoksa devam ettiğiniz halde veremediğiniz için mi diyetisyene yöneldiniz peki
uzun bir aradan sonra sanıyorum ki ilk defa bir listeye bağlı kalarak diyet yapacağım inşallah başarırım :)Karatayı sonradan hayatıma ekledim ekmeği kesince daha iyi kilo verdim sanki ben.Normal diyetten daha kolay Karatay
Est. valla azim ve sabırla veriliyor yeter ki istensinuzun bir aradan sonra sanıyorum ki ilk defa bir listeye bağlı kalarak diyet yapacağım inşallah başarırım :)
hakkını helal et çok soru sordum, çok teşekkürler cevaplar için
hadi bakalım inşallahEst. valla azim ve sabırla veriliyor yeter ki istensin
kaç kilo vericeksin ben 73 kiloydum şimdi 61hadi bakalım inşallah
Doğru söylüyorsun karışanım yok çoluk çocuk yok mutfak benim alışveriş benim bak o arada derede nasıl da vermişsiniz süpersiniz. Sıra bendeArkadaslar, kadinlar, kadinlarimiz hele bir dinleyin
Merhaba öncelikle ben iki cocuk annesi ve de 27 yasina girmeye az kalmis 158 boyunda bir kadinim.
Ilk bebegimi dogurdugumda ilk uc ayda aldigim yirmi kiloyu(onu dogumda gitti) vermistim. Ve tek cocukla spor yapmak daha kolaydi.
Cikolatayi falan tatli ne varsa cikarmistim, günde bir sata yürüyüs ve de plates yapiyordum. Haftada en az 4 gün diyeyim.
Lakin geldik ikinci cocuga.. Yastan midir ya da baska bir nedenden kilo vermem hic ilkindeki gibi olmadi.
Daha az zamanim var. Sürekli emen cocuk ve onalra yetismek icin yedikca yiyen ben. Yemek zorundayim cünkü enerjiye ihtiyacim var.
Kücük bir yasini doldurdu ve ben 72 kilodan 58 kiloya indim. Fakat bu kiloyla bile eski bedenlerimin birkacina girebiliyorum. Yine de en az bes kilo daha vermem lazim ve de veremiyorum. Diyet yapamadigimdan..
Fakat hic moral bozmadan sporuma devam ediyorum.
Asla ama asla vazgecmeyin. Ben bütün gün hareket halindeyim yediklerimi bir skeilde yakiyorum ama yas ilerledikce daha zormus onu anladim.
En kolay tavsiyem size yürüyün. Hizli hizli yürüyün, takin kulakliklari müzikle yürüyün. 40 dakika olsun en az.
zamanla inceleceksiniz. Bol hareket ve de yürüyüs. Gece yemeyi kesme ve de saglikli beslenme.
Cok kolay formulü.
Hele ki cocugu olmayanlar size cok kiziyorum dilediginiz kadar uyuyabilirsiniz, cikip yürüyebilirsiniz.
Iki cocuklu halimle esim isten geldigi anda yürüyüse kosuyorum.
Bikini mevsimi geliyor ayol, o bikinileri giyicem ahanda buraya yazdim
maşallah sanakaç kilo vericeksin ben 73 kiloydum şimdi 61
ayy allah seni bende şişman sandım seni verirsin korkmamaşallah sana
ben busabah itibariyle 65i gördüm
57-58 olmak istiyorum ama hiç ümidim yok niyeyse
ayy allah seni bende şişman sandım seni verirsin korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?