- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.518
- 133
Sabah ekmek yerine 2 yumurta yiyeceksin peynir zeytin Bir avuç Ceviz.Öğlen sakatanı bir dolu tabak sebze yemegin 1 kase yogurdun akşamda aynı şekilde 1 tanede meyve ye gün içinde fazlasıyla doyarsın.Doymazssan az daha sebze yemegi alabilirsin 2. tabaga
evet şişman değilim ama önünü almazsam ki alamıyorum yakındır olmam
inanılmaz bir yeme isteği var içimde durduramıyorum resmen
7/24 yesem doymam
ekmek şeker ana besin maddelerim bu sebeple karatay beni zorlayacak sanırım ama denyeceğim
sanırım sıkıntımı yemekle atmaya çalışıyorum ama yedikçe kilo aldığım için daha çook sinirlenip daha çok yemeye başlıyorum kısr döngü oldu resmen
şimdi netten çıktı aldım ekmeksizlik dışında zor görünmedi gözüme ama bakalım inşallah göründüğü kadar kolaydır ve daha önemlisi kilo verebilirimSabah ekmek yerine 2 yumurta yiyeceksin peynir zeytin Bir avuç Ceviz.Öğlen sakatanı bir dolu tabak sebze yemegin 1 kase yogurdun akşamda aynı şekilde 1 tanede meyve ye gün içinde fazlasıyla doyarsın.Doymazssan az daha sebze yemegi alabilirsin 2. tabaga
bir de akşam yemeğini 17.oo den önceye aldın mı ekstra bir şey yapmana gerek yok zatenBir haftadır spor yapıyorum. Ekmek ve aburcubur u kestim günde üç litre su içiyorum başkaca bir gayretim de fikrim de yok
evet spora başladığımdan beri ‘zayıfladın mı sen?’ Diyenlerin sayısı arttı ama tartıda yerimde sayıyorum bu da motivasyonumu düşürüyorbir de akşam yemeğini 17.oo den önceye aldın mı ekstra bir şey yapmana gerek yok zaten
165Boyunuz kaç ?
açlıktan bayılacak kadar değil ama dikkat etmen gerekir sağlığına.evet spora başladığımdan beri ‘zayıfladın mı sen?’ Diyenlerin sayısı arttı ama tartıda yerimde sayıyorum bu da motivasyonumu düşürüyorakşam yemeği saati önemli, doğru. Aç yatıyor ve aç kalkıyorsan zayıflıyorsun galiba bu işin matematiği bu.
Doğru söylüyorsun karışanım yok çoluk çocuk yok mutfak benim alışveriş benim bak o arada derede nasıl da vermişsiniz süpersiniz. Sıra bende
Ayık kalmak için yemek yiyeni de ilk defa görüyorumSartlariniz cok iyi. Bir de bana bakin
Ne uykum var ne de zamanim. Beni biraksalar bakim spor yemek oooh mis gibi yaparim. Tas olurum tas
Iki cocuktan sonra en pert oluyorsun. Yani yardimci olmadan uyumadan dinlenmeden. E tabi yemeye odaklandim uyumayinca sürekli ayik kalmak icin yiyorum. Ona ragmen 58 kiloya düstüm. Bir de uyusam dinlensem var yaaa üfff ne bicim olurdum ama
Ayık kalmak için yemek yiyeni de ilk defa görüyorumBende yemek yiyince sızıyorum resmen
3 ayda verilebilecek bir kilo icin bunalima girmeyin. Havalar isindi cikin yuruyus yapin uzun uzun. Biraz dikkat edip aksam yemeginden sonra bir sey yemezsinizYaşım neredeyse 31. Bebek diye deliren eşime birşey diyemiyorum. Ben de istiyorum ama bir de hamilelik kilolarıyla yarmagül e dönerim
ay ne olur diyet başarı öykülerine falan taşımayın konumu. psikolojim zaten harap
Nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum bir yılda tam 17 kilo almış buldum kendimi. 77 kiloyum. Kan şekerime insüline herbişeyime baktırdım herşey normal. Sanırım sadece oburluktan kilo alıyorum. Kilo nasıl verilir unutmuşum resmen. Spora başladım ama kilom hala aynı. Şunu şunu yaptım şu sürede şu kadar kilo verdim gibi yorumlara öyle ihtiyacım var ki. Yatağa yatmış yorganı başıma çekmiş dertli dertli düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?