- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ay içeyim valla ya bi de gaz fln çok fena oluyor affedersiniz kaç gündür mahvoldumAdet söktürücü olarak bitki çayları içilir hem ağrı için de faydalı. İnternette bilindik yerlerde tarifler var canım. Vücudun şiş ve odemliyse bol su iç
Normalde çok rahatsız olmasam bende tinnamazdim valla baya bir etkiledi beni.Benim de her yaz 1 kere 1 hafta gecikir.
Aslında kontrol amaçlı gitmekte fayda var ama ben hiç gitmedim.
Bitki çayı bilmiyorum malesef.
canım benimde 6. gündü bugün geldi Allahtan çok korktum hamileyim diyeGünaydın herkese. Arkadaşlar biraz klasik bir konu ama adetim gecikti ama yok hamilemiyim değil miyim onun için konu acmadim. Öyle bir durum yok. Ya her sene 1 2 kere böyle oluyo ama suan cok kotu oldum. Vücudum da aşırı şişkinlik var ve bütün belirtiler var ama hala olamadım. Olsada bi rahatlasam diye dört gözle bekliyorum. Adet söktürücü olarak bitki çayı fln diyorlar içsem ise yarar mı? Doktora gideyim diyecem de bi kere gecikti diye de gerek yok diye düşünüyorum
Ya bekarım ama bugünlerde diyorum acaba hamile miyim diyecanım benimde 6. gündü bugün geldi Allahtan çok korktum hamileyim diye
Gerçekten etkisi olur mu ya hemen yapayimScak scak dus al karnına sıcak kompleks yap gelır hemencık
aman canım 6 gündür psikoljik olarak çökmüştümYa bekarım ama bugünlerde diyorum acaba hamile miyim diyeMalum toplum olarak hamamdan ,lavobadan hamile kalma efsaneleri ile büyüdük :)
Çocuk düşünmüyor musunuz daha ? Ya da evli mi değilsiniz?aman canım 6 gündür psikoljik olarak çökmüştümbugün mutlu oldum
Gerçekten etkisi olur mu ya hemen yapayim
evliyim de 2 yaşında kızım var eşim yok istiyor ama kızım büyüsün istiyorum . kazare bir şeyler olmuştu :)Çocuk düşünmüyor musunuz daha ? Ya da evli mi değilsiniz?
Aynen ya tam olacak gibi oluyo bi bakiyom yine yok. Bi de spor fln yaptım çok oda etkiledi sanırım siz de yapıyorsanız etkilemis olabilirBende aynı şekilde geçikme oldu ama hiç bi hamilelik belirtimde yok (test yapmadım)olcakmışım gibi karnımda ağrıyor gaz sancisi ve kabizlikta oldu beklemedeyim buaralar herkeste bi geçikme var galiba havalardan muhtemelen
Aboo. Ya öyle olsa heralde bebek kıyafeti alışverişine çıkardım heralde umudumu kesip. Nasıl dayandiniz yahu..Ben gecen ay tam 60 gun hasta olmadim ölucem filan sandim yani. Bi hasta oldu halimi gormen lazimdi ayaklarim filan patlicakti sislikten 2 gun sabrettim gecti ekinezya cayi icebilirsin agri varsa onuda gecirir
Ihlamur olur mu sizce? Kekik yok malesefBir tutam kekigi bir bardak su ile kaynat. Süz ve iç. Ne zaman yapsam 1 en fazla 2 saat içinde adet olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?