- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Yurttayim da ya millette olmaz sindi. Eczaneden alabilir miyim recetesiz ?Yok olmaz bence yani onun herhangi bir şikayeti olmadı bende geçen evde bir kaza geçirdim benim de kullandığımda bir sıkıntım olmadı ama adetini söktüğünden fazlaca olabilir bir tek
Öğrenciyim ben Ankaradayım şimdi ama liseyi fln hep merkezde okudum Niğde de. Normalde ilcesindeyim amasiz nerdesiniz şuan acaba?
Hadi ya bilemedim ki şimdi ben hastaneye gittiğim için yazmıştı drYurttayim da ya millette olmaz sindi. Eczaneden alabilir miyim recetesiz ?
hmm :) en kısa zamanda gelirsiniz inş :)Öğrenciyim ben Ankaradayım şimdi ama liseyi fln hep merkezde okudum Niğde de. Normalde ilcesindeyim ama
Tüh ya yurttakilere sorayım bariHadi ya bilemedim ki şimdi ben hastaneye gittiğim için yazmıştı dr
Teşekkür ederim :)hmm :) en kısa zamanda gelirsiniz inş :)
Istiyorsan allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir
Yoo gayet iyiyiz ama iste uzaklik belirsizlik cok zor en son 2015 aralikta gormustum cok ozledim bak kimseyi kiskanmam ama artik kiskandigimi hissediyorum bir mekanda esiyle sevgilisiyle yemek yiyenleri filan icim gidiyor.Takmayın lütfen. Demekki çok fazla stres yapmışsınız vücudda normal olarak tepki göstermiş. Bu dönemler zaten ayrı bi stresli tahmin edebiliyorum. Hala düzelmedi mi peki aranız?
Yurtta revir ecza dolabı falan olmaz mı hiç yurtta kalmadım fikir de veremiyorum bu konudaTüh ya yurttakilere sorayım bari
Yani o kadar süre ayrı kalmak kesinlikle normal değil zaten..Yoo gayet iyiyiz ama iste uzaklik belirsizlik cok zor en son 2015 aralikta gormustum cok ozledim bak kimseyi kiskanmam ama artik kiskandigimi hissediyorum bir mekanda esiyle sevgilisiyle yemek yiyenleri filan icim gidiyor.
Yok ablacım malesefYurtta revir ecza dolabı falan olmaz mı hiç yurtta kalmadım fikir de veremiyorum bu konuda
Vallahi olsam da kurtulsam artık. Resmen gaz balonu oldum afedersiniz hiç rahat değilim yahu.Geçen aylarda aynı sıkıntıyı yaşamıştım gün içerisinde 2 şekilde çay yapıp içtim aktardan alıp karıştırdım. Sabah papatya kekik karıştırdım öğleden sonrada çivan perçemi çayı demledim içtim 2-3 gün sürmeden regl oldum
Bilirim pko hastasıyım o sebeple ilacı bıraktıktan sonra bütün aylar o sıkıntıyı çekiyorum hep gergin patlamaya hazır bomba gibi şişkinim ama bitki çayları iyi geldiVallahi olsam da kurtulsam artık. Resmen gaz balonu oldum afedersiniz hiç rahat değilim yahu.
Ayyy çok şaşırdım gerçekten. İşte öyle ummadığınız ada başınıza geliveriyor Allahtan bişey olmamış varyaAllahtan bekarsın korkma olursun.
Evliyim ben. Birkaç sene evvel aynı senin gibi olmuştum. Şiştim ve göğüslerimdeki hassasiyet tavandı. İlk oğlumdan sonra 4 sene geçmişti çocuk istiyordum olmuyordu. Her ay test yapardım hatta.
Neyse annem kalp krizi geçirmişti üzüntüden olamıyorum sanmıştım. Bu yüzden adet sökücü hap kullandım 5 tane. Yine olmadım. Daha da içmedim.
Sonra hamileymişim. Pişmanlıktan öldüm. Nasıl içtim diye. Drlar kürtaj önerdi. İlacın etkisiyle sakat çocuğun olabilir diye.
Helak olmuştum. Tabi aldırmadım. Şimdi avatar resminde ki bebek ikinci oğlum. Bir daha kafama göre iş yapmak mı. Tövbeler tövbesi. 9 ay acaba oğlum sakatmı doğacak diye hamileliğim üzüntüyle geçti. Rabbime şükür ki sağlıklı bi evladım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?