- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bende aynı şekilde geçikme oldu ama hiç bi hamilelik belirtimde yok (test yapmadım)olcakmışım gibi karnımda ağrıyor gaz sancisi ve kabizlikta oldu beklemedeyim buaralar herkeste bi geçikme var galiba havalardan muhtemelen
Adaçayı varsa o ihlamura gore daha iyi olur. Ihlamur hiç denemedim canım ya.Ihlamur olur mu sizce? Kekik yok malesef
Bencede aceleye gerek yok hele bir büyüsün yavrucak. Bu arada niğdelimisiniz sahiden ya benim memleketim orasievliyim de 2 yaşında kızım var eşim yok istiyor ama kızım büyüsün istiyorum . kazare bir şeyler olmuştu :)
Ihlamur içiyorum sindi ise yaramazsa marketten ada çayı alayım kekik yok çünkü. Teşekkürler bu arada :)Adaçayı varsa o ihlamura gore daha iyi olur. Ihlamur hiç denemedim canım ya.
evet canımBencede aceleye gerek yok hele bir büyüsün yavrucak. Bu arada niğdelimisiniz sahiden ya benim memleketim orasi
Bekarim sevgilim yurt disinda gecici gorevde kendimden cok emindim hamile kalma ihtimailm 0 di . Zor zamanlar geciriyorum hersey ters gidio planladiklarim vs . Mezuniyetim vardi sinavlar filan iste ne zaman olursam artik kendi bilir dedim bekledim ama biraz daha olmasa doktora gidicektimAboo. Ya öyle olsa heralde bebek kıyafeti alışverişine çıkardım heralde umudumu kesip. Nasıl dayandiniz yahu..
Ne güzel. Çok özledimevet canım
siz nerdesiniz şuan acaba?Ne güzel. Çok özledim
Rica ederim canım. Adaçayı alacağına kekik al daha etkili. Çikolata ye. Ve kendini rahat hissedecegin bir ortamda yat dinlen biraz.Ihlamur içiyorum sindi ise yaramazsa marketten ada çayı alayım kekik yok çünkü. Teşekkürler bu arada :)
Ya benimde 0 da bi süreden sonra heralde hamile kaldım kendi kendime yoksa olurdum diyorum :) Demekki hassas bu yapınız var benimki de fiziksel olarak yorulsam, spor yapsam bunlardan çok etkileniyoBekarim sevgilim yurt disinda gecici gorevde kendimden cok emindim hamile kalma ihtimailm 0 di . Zor zamanlar geciriyorum hersey ters gidio planladiklarim vs . Mezuniyetim vardi sinavlar filan iste ne zaman olursam artik kendi bilir dedim bekledim ama biraz daha olmasa doktora gidicektim
Bi yan etkisi olmaz değil mi?Hamilelik söz konusu olmadığından eminsen kas gevşetici iç bi arkadaşım öyle yapmıştı bi iki kez aklıma bu geldi
Canım bunlar eskilerin kız çocuklarını korkutarak yanlış yapmalarını önlemek için söylenen şeyler..Ya bekarım ama bugünlerde diyorum acaba hamile miyim diyeMalum toplum olarak hamamdan ,lavobadan hamile kalma efsaneleri ile büyüdük :)
Benim o kadar olmuyor ama çok fena rahatsız ediyor beni. Bi de paranoyak oldum ha şimdi oldum olcam diye. Evet rezene içmiştim bi ara iyi geliyor alış yaprağı merak ettim.Bende de mevsim gecislerinde olur adet gecikmesi hatta 3 hafta geciktigi olmuştu bir keresinde. Kan akışını hızlandırdığı icin sabah ac karnina alıç ağacı yaprağı icerdim. Şişkinliği atabilmek icin de melisa ve rezeneyi tavsiye ederim.
Biraz birikim oldu benim aslinda guya eylulde filan evlenecektik planimiz o yondeydi sevgilimin gorev gittikce uzadi biz gerildik tartismalar vs derken 8 aydir gorusemedik biriktim anlayacagin nisanimiz ertelendi gorev yuzunden aman iste cok yoruldum . Sen rahat ol olursun birsey yokturYa benimde 0 da bi süreden sonra heralde hamile kaldım kendi kendime yoksa olurdum diyorum :) Demekki hassas bu yapınız var benimki de fiziksel olarak yorulsam, spor yapsam bunlardan çok etkileniyo
Oyle ya lisede fln nasıl korkuturlardi bizi.. O hikayelere bakılırsa herkesin hemen hamile kalmadı gerekir oysa dimi. Rabbim güzel bir çocuk nasip eylesin sizeCanım bunlar eskilerin kız çocuklarını korkutarak yanlış yapmalarını önlemek için söylenen şeyler..
Biz evliler şayet 1 sene uğraşıyoruz anca sonunda hamile kalabiliyoruzyani en azından benim öyle oldu ceketini atıp hamile kalanlara çok özenmiştim denemelerin 5. 6. Ayında baktım olmayınca :)
Yok olmaz bence yani onun herhangi bir şikayeti olmadı bende geçen evde bir kaza geçirdim benim de kullandığımda bir sıkıntım olmadı ama adetini söktüğünden fazlaca olabilir bir tekBi yan etkisi olmaz değil mi?
Istiyorsan allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindirKız oyle demeee bende 7 gun gecktım bugun kan verdım geldım 3 te snuc almaya gıdıcem :) umutlanıyrdum ne guzel :)
Takmayın lütfen. Demekki çok fazla stres yapmışsınız vücudda normal olarak tepki göstermiş. Bu dönemler zaten ayrı bi stresli tahmin edebiliyorum. Hala düzelmedi mi peki aranız?Biraz birikim oldu benim aslinda guya eylulde filan evlenecektik planimiz o yondeydi sevgilimin gorev gittikce uzadi biz gerildik tartismalar vs derken 8 aydir gorusemedik biriktim anlayacagin nisanimiz ertelendi gorev yuzunden aman iste cok yoruldum . Sen rahat ol olursun birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?