Şiştimmm :(

Kız oyle demeee bende 7 gun gecktım bugun kan verdım geldım 3 te snuc almaya gıdıcem :) umutlanıyrdum ne guzel :)

Aboo. Ya öyle olsa heralde bebek kıyafeti alışverişine çıkardım heralde umudumu kesip. Nasıl dayandiniz yahu..
Bekarim sevgilim yurt disinda gecici gorevde kendimden cok emindim hamile kalma ihtimailm 0 di . Zor zamanlar geciriyorum hersey ters gidio planladiklarim vs . Mezuniyetim vardi sinavlar filan iste ne zaman olursam artik kendi bilir dedim bekledim ama biraz daha olmasa doktora gidicektim

Adet olmadığında ya da olduğunda var olan şişlik gerçek şişlik değil rahatlamana bak Canım takarsan kafaya hormonları etkiler daha gecikir..
Sen Bi HAMİLE KAL sonra şişliğin babası ile tanışırsın..
Şayet 3 -4 gündür tanıştım bende ellerim ayaklarım balondan farksız oturmak ne mümkün ellerimi bile yıkayınca parmak aralarına girmiyor parmaklarım

Ya benimde 0 da bi süreden sonra heralde hamile kaldım kendi kendime yoksa olurdum diyorum :) Demekki hassas bu yapınız var benimki de fiziksel olarak yorulsam, spor yapsam bunlardan çok etkileniyo

Ya bekarım ama bugünlerde diyorum acaba hamile miyim diye Malum toplum olarak hamamdan ,lavobadan hamile kalma efsaneleri ile büyüdük :)
Canım bunlar eskilerin kız çocuklarını korkutarak yanlış yapmalarını önlemek için söylenen şeyler..
Biz evliler şayet 1 sene uğraşıyoruz anca sonunda hamile kalabiliyoruz yani en azından benim öyle oldu ceketini atıp hamile kalanlara çok özenmiştim denemelerin 5. 6. Ayında baktım olmayınca :)

Benim o kadar olmuyor ama çok fena rahatsız ediyor beni. Bi de paranoyak oldum ha şimdi oldum olcam diye. Evet rezene içmiştim bi ara iyi geliyor alış yaprağı merak ettim.

Ya benimde 0 da bi süreden sonra heralde hamile kaldım kendi kendime yoksa olurdum diyorum :) Demekki hassas bu yapınız var benimki de fiziksel olarak yorulsam, spor yapsam bunlardan çok etkileniyo
Biraz birikim oldu benim aslinda guya eylulde filan evlenecektik planimiz o yondeydi sevgilimin gorev gittikce uzadi biz gerildik tartismalar vs derken 8 aydir gorusemedik biriktim anlayacagin nisanimiz ertelendi gorev yuzunden aman iste cok yoruldum . Sen rahat ol olursun birsey yoktur

Oyle ya lisede fln nasıl korkuturlardi bizi.. O hikayelere bakılırsa herkesin hemen hamile kalmadı gerekir oysa dimi. Rabbim güzel bir çocuk nasip eylesin size

Takmayın lütfen. Demekki çok fazla stres yapmışsınız vücudda normal olarak tepki göstermiş. Bu dönemler zaten ayrı bi stresli tahmin edebiliyorum. Hala düzelmedi mi peki aranız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…