sistit problemi yardımmm

pimpiriklirenk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
27
0
16
İstanbul
Kızlar doktorun koyduğu teşhise göre idrar yolu iltihabı dedı arastrdım sanırım bu rahatsızolıgın adı sistit bazı zamanlarda aşırı ağrı oluyor dayanılmaz.antibiyotik tedavısı verdı ama bı yararını gormedım acaba bu psikolojık mı yoksa bu hastalıgın bitkisel bi tedavisi var mı lütfen bilen biri yazabılır mı öneri ve bilgilerini beklıyorum.

Kızlar doktorun koyduğu teşhise göre idrar yolu iltihabı dedı arastrdım sanırım bu rahatsızolıgın adı sistit bazı zamanlarda aşırı ağrı oluyor dayanılmaz.antibiyotik tedavısı verdı ama bı yararını gormedım acaba bu psikolojık mı yoksa bu hastalıgın bitkisel bi tedavisi var mı lütfen bilen biri yazabılır mı öneri ve bilgilerini beklıyorum.

aynısı bende de oldu çok şükür şu an yok .... ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar bendede işe yaramadı dayanamadım başka bi doktora gttm oda ilaç verdi bide en az günlük 2.5 litre su iç ,ilişkiden sonra sakın yatma hemen tuvalete git az da olsa idrarını yap ve idrarını sakın tutma demişti çok şükür şimdi yok ben ozman yeni evliydim yeni evlilerde sık karşılaşıyoruz bu durumla demişti... ilaçlardan çok bol su içmek daha faydalı bence çok su içince çok lavaboya gidiyosun oda içindekileri dışarı atıyo... sen ne kadarlık evlisin? bide şikayetlerin ne ?:16:

idrar yolu iltihaplanmasının birçok çeşidi var;sistit de bunlardan biri,yani sistik değilde başka idrar yolu rahatsızlığıda geçirebiliyor olabilirsiniz.
antibiyotik tedavisine cevap vermemesi çok alışıldık bir durum malesef çoğu idrar yolu iltihaplı kadın buna yakalanır ve bir daha kolay kolay atlatamaz(bende bunlardan biriyim)
tavsiyem asitli içeceklerden uzak durun,bol bol su için,tuvalete oturmayın su sıçramasın...tabi ağırlaştığınız vakit tekrar tekrar doktora gidin ki iltihabınız böbreklerinize kadar ilerlemesin...
çok geçmiş olsun...

eğer idrar yolu iltahabı geçmiyorsa...kültürle hangi antibiotik uygun diye ona göre verilir..bizer ailecek bu hastalıktan çekiyoruz...hemen tekrarlayan bir hastalık....önemli olan ayaklar üşümeyecek..bol su içilecek....hatta bir kere kızımda geçmemişti kütür yapıldı.....sadece damardan verilen bir tür antibiotikle geçermiş...10 gün hastanede yatarak tedavi oldu.....tekrarlamasın diye 1 yıl kadar...hap kullandı...

cnm mrb bende yeni ilk ilişkiye girdiğimde olmuştu geçen hafta falan doktora gittim antibiyotik verdi balayı sistitiymiş adı ilk ilişkiye girenlerde sıklıkla oluyomuş:((bende onlardan biriyim malsef neyse ilaçlarımı aldım bol su içtim ayaklarımdan çorabı çıkartmadım ve temzi tutmaya çalıştım vajimi..bunlar önemli dikkat etmek lazım antibiyotiği hala kullanıyorum yarın bitiyo doktora gidip bi kontrol ettircem tahlil yaptırcam umarım geçmiştir..sanada geçmiş olsun çok kötü bişe bu sistit.umarım tekrarlamaz bidaa.kızlar kıdemli evliler bi sorum olcak benmde .2.ilişkiyi yaşayamadık henüz korkuyorum sizce bi zararı olurmu eşimede geçermi bu hastalık?bunları düşünmekten ikinci ilişkiye girmeye korkuyorum bana yardım edinn

Back
X