site moderatörünün keyfi tavırları

Size haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız bu yönetimle sizin aranızda çözeceğiniz bir problem.
Herkese açık bir platformda,konu açarak, Mune Mune hakkında olumsuz yorum yapmanız hiç şık değil.
Bir nevi dedikodu yapıyorsunuz.
Hoşlanmadım konunuzdan ve yaklaşımınızdan.

kedinin dışkısıyla oynayıp ağzına götürme sende tarzında söyleyiş tarzı sizin terbiyenize uygun geliyorsa zaten denecek birşey yok. aynı kafadansınız.

Yorum bu, bunda da hakaret yok tiye alma var:
Toxoplazma kakalarından geçen bir hastalık kakayı elleyip elinizi ağzınıza sokmuyorsanız birşey olmaz :KK66: kısaca hayvanları sevin ama elinizi ağzınıza götürmeyin bi zahmet :KK53:

Bir dahakine aklınızda bulunsun, size hakaret etmeye çalışan biri olursa şikayet butonunu kullanın; ben kullandım mesela az önceki mesajınız için. :)

kendisine ben de çok kırgınım o konuda :KK53: acımadan banlar valla ben bu sitede banım açıldıktan 10 dk sonra banlandığımı biliyorum :KK70:

ve bibi size hakaret etmemiş siz ona etmişsiniz.
Bende aha geldim geldim bandan yeni çıktım deyip
Cezam katlanarak geri griye boyanıyordum
Şu aralar pek ekşinli konu yok uzun zaman oldu banlanmayalı
Alışkanlık oluyor :KK53:

Daha önce kediden geçen hastalıklar başlığı altında bir konuya yorum yapmıştım. bana oldukça saygısız birşekilde birisi yorum yazınca bende insan ol tarzında yorum yazdım. fakat ben ceza aldım. ceza aldığımı görünce bana saygısızca yazan kişiye baktığımda hiçbirceza almamış olduğunu gördüm. Mune nikli moderatöre daha önce özel mesaj yoluyla birşeyler yazmıştım. bana önyargılı davrandığını ve bunun kararlarına etki ettiğini görüyorum.

Siz de şikayet etseydiniz ceza verilirdi.

Ay dur bunun karşılığında ona ne yazılmış diye tek tek bakacak degil mesajlara.

Ayrıca burası yeri değil. Site hakkında şikayet forumuna yazacaktiniz.

Bibi dogru soyledi, kedinin diskisini elledikten sonra elinizi agziniza surmezseniz bulasmaz.. burada diskiyi yemekten degil eli yikamayi unutup agiza goturmekten bahsediyor.. oyle olsa acik acik o sekilde yazardi kendisi ayin 3.5 haftasi banli zaten..

Koca bir sayfa yazıp okurken sıkılmanıza sebep olmayacağım ama gerçekten teşekkür ederim hanımlar, yapılan işlemlerin kurallar gereği olduğunu bilip işlem başka arkadaşlık başka ayrımını yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.

Sizden sadece paylaşacağım görsellerdeki "uyarılar" kısmındaki sayılara bakmanızı rica ediyorum, 78'e karşılık 7 uyarı, keyfi değil kurallar gereği, ki banlanmadı diye şikayet edilen Bibibella banlı zaten.

IMG_3606.webp

IMG_3607.webp

mune isimli site moderatörü gayet keyfi davranmakta. bana yapılan hakaret görmezden gelindi fakat bana ceza verildi.

Kendisine mesaj attım daha önce. Fakat adil davranmadığını görünce buraya yazdım.

Daha önce kediden geçen hastalıklar başlığı altında bir konuya yorum yapmıştım. bana oldukça saygısız birşekilde birisi yorum yazınca bende insan ol tarzında yorum yazdım. fakat ben ceza aldım. ceza aldığımı görünce bana saygısızca yazan kişiye baktığımda hiçbirceza almamış olduğunu gördüm. Mune nikli moderatöre daha önce özel mesaj yoluyla birşeyler yazmıştım. bana önyargılı davrandığını ve bunun kararlarına etki ettiğini görüyorum.

Bana uyarınızla ilgili özelden yazdığınızda da, bu konuyu açtığınızda da, üyeliğiniz iptal edildiğinde de sitede yoktum, olanlardan da haberim yoktu, o kadar keyfi bir moderatörüm ki üyeliğinizin iptaline içim elveremedi bir türlü, o kadar adaletsizim ki üyeliğinizin iptal edilmiş olmasına bütün gece kafam takılı kaldı, sanırım bunların hepsi sizin tabirinizle çok kibirli ve egolu oluşumdan.

Mune nikli moderatöre daha önce birşeyler yazmıştım diyorsunuz, aldığınız uyarıyı da bu yazışmaya bağlıyorsunuz, ben ne yazışma içeriğimizi hatırlıyorum, ne de hangi sebeple yazıştığımızı, velev ki hatırlıyor bile olsaydım, bu sitede kimseye duygularla uyarı vermem vermedim çünkü özelden de size yazdığım üzere benim duygum yok, sitede üyeyseniz ve uymanız gereken kurallar varsa kardeşim olsanız ne yazar evladım olsanız ne yazar, kızım olsanız banlarım.

Başka bir topikte başka bir üyeye de yazmıştım size de yazayım, sizler bana karşı kin, öfke, nefret duyguları besleyebilirsiniz ama ben sizlere işlem yaparken duygusuzumdur, kim olduğunuzu, bana ne yazdığınızı önemsemem, ister beni seviyor olun ister nefret edin iş kurallar olunca duyguya bakmam, o kadar duyguya bakmam ki bir ara ziyaretçi olarak siteyi okuyan kızım üye olmayı aklından bile geçirmedi, neden biliyor musunuz? Çünkü evde annesiyim ama sitede moderatör Mune olduğumun farkında, Mune kızı mızı dinlemez, hatta üyeleri banlar ama kızının direkt üyeliğini iptal eder biliyor.

Kızını bile banlayacak kapasitedeki birine duygu diyorsunuz:))) yineliyorum ben de sizdeki duygulardan yok, kural var, kurallara uyması gerekenler var, uyulmadığı takdirde banlama var.
Bu sitede kimse kimseye "insan olmayı deneyin" diyemez, demişse banlanır.

Size olan kin, ego, keyfi tavırlarım ters yansıma yapmış demek ki çünkü siz 7 Bibibella 78 uyarı almış :)

El insaf minel vicdan.

Neden mi yazdım egodan değil, kısa açıklama olmaz mune hanım, sen kısa yazmazsın yaz 1 A4 kadar dedi yönetim, peki dedim yazdım.

Son düzenleme:
Back
X