saçma dediğin zaman ,sen saçma bir şeye inanıyorsun demek gibi oluyor ama..ben ataist arkadaşımla reelde hiç bu konularda konuşmam örneğin..evet olabilir
ama neden kendimi kısıtlamak zorundayım
"bana göre saçma" demek hakaret değildir
just,şurda bir yahudi çıkıp türkleri sevmiyorm dese,ben dahil buna tepkisiz kalammayız. bu bana göre hoş değil. ırk ayrımıdır hatta. ve bunun şahsi hakaretten pek farkıda yok bana göre.
Bence burada ateistin allah bana göre yoktur demesi müslüman birinin,allah bana göre vardır demesiyle aynı şeydir.Yani o üyenin (mervecik sanırim) görüşüne göre sözde allahsa,böyle kullanabilmeli ve insanlar bundan rahatsız olmamayı öğrenmek zorunda,herkes herkesim istedigi gibi konusamaz ki.Pek fazla giremesem de rahatsız olduğuk bir başka sey e neredeyse her şeyin ayetlere,kurana çekilmesi ve üyelerin gruplaşmaları.Bana gercekten ilginç geldi.
just,yav ne hassaslıkmış
her şeye hassas bu insanlar da.
bir biz değiliz hassas
hassaslığa devam bakalım
her şeyden kaçalım, hassasız diye.
hassaslığımız izin vermesin
hassasssashashasahsas
insanlar birbirlerine sürekli saçmalıyorsun demek yerine mevzuyu açmasa nasıl olur?zaten dediğinizi yapıyor dünya genel olarak:)Ben buna katılmıyorum,yorum yapma hakkımız varsa bunu kullanabilmeliyiz.tek yönden görüş isteniyorsa neden konu açılıyor ki? Ya da zaten inanmayan bir kişinin bir lafı neden rrncide etsin? Beni rencide etmezdi,ben inanıyorum kardeşim sanane der geçerdim.
Ben buna katılmıyorum,yorum yapma hakkımız varsa bunu kullanabilmeliyiz.tek yönden görüş isteniyorsa neden konu açılıyor ki? Ya da zaten inanmayan bir kişinin bir lafı neden rrncide etsin? Beni rencide etmezdi,ben inanıyorum kardeşim sanane der geçerdim.
saçma dediğin zaman ,sen saçma bir şeye inanıyorsun demek gibi oluyor ama..ben ataist arkadaşımla reelde hiç bu konularda konuşmam örneğin..
kusura bakmada barbardır ,pistirden farkı yok baktığımda . sevmiyorum çok ağır bir kelime.hoşuma gitmez elbette
ama türkler barbardır, türkler pistir demediği sürece de sallamam kendisini
sevmezse sevmesin, banane
miraç olayı,ben hatırlıyorum konuyu,sen saçma buluyorsan saçma buluyorum demesende olur..
80bin beşyüz kez de desem siz hakaret algılayacaksınız
Tamam islam süperdir kabul ettim:)
Herkese iyi akşamlar daha tartışmayacağım, anlayan anlar
just,
gerçekten anlamak için soruyorum, insanların inandıklarına bu her ne olursa olsun, biraz ama biraz olsun karşındaki insana saygı duymak adına inancını yermemek zor birşey midir?
Ki bak peygamberin miracı dediğin konuyu buldum, sende orda peygamberin miraca çıkışı yüzünden ceza almamışsın, Nihat Hatipoğlu'na sarf ettiğin sözler için ceza almışsın, bak ne yazmışım konuyu kaparken:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-ateistlerin-babasi-seytandir.737751/page-40
dinin siyasete alet edilmesi,bir kısım Müslümanlara olan kızgınlığı o dinin peygamberine maal etmek,çıplak çizmek üzerine adını yazmak,hakaretten başka nedir?sanat diyende oldu o ayrıAllah yoktur demek başka Allah vardır diyenlerin inancıyla ve kitabıyla dalga geçmek başka. Bana da bu saygısızlığın bu kadar yumuşatılmaya çalışılması ilginç geliyor.
Sitede özgürlük yok:).Bence var.Ben mayısda 11 sene olacak sitede özgürce dolaşıyorum.Ama internette siyaset,kavga vs benim tarzım değil.Belkide ondan özgürce dolaşıyorumdur:)
Şimdi kalkıp falanca filanca seni sevmedim desem beni atmazlar.Sonuçda en lerde bile en ısınamadığınız üye kategorisi var değilmi:).Oy verenleride atmıyorlar.Ama falanca filanca üyeye küfredersem atılırım galiba(Bi deneyimmi)
deneme Elif
Yani bakın sitenin at koşturucusu olarak deneyemiyorsam demekki ben dahil hiç kimsenin ayrıcalığı yokdur.Bu edi de olsa büdüde olsa böledir
Just,
yok annem konu o da değil, sevmeyebilirsin ama sevmediğini dile getirme şeklininde bir adabı olur mevzu.
Burda hiç gördünüz mü atıyorum "ben muneyi sevmiyorum diyene bir işlem yapıldığını ama sen kalkarda sevmezliğini aşağılayarak, saygısızca anlatırsan dur diyoruz değil mi?
Yani bakın anlatmaya çalıştığım buydu mesajlarımdaYoksa küfür etmeyeceğimi Kazen de Mune de biliyorJustMune nin dediği gibi söyleyiş tarzı ve üslup önemli olmalı
Sen katır dersen inananlar da tepki koyar.sana mantıksız geliyor diye farklı şekle sokmamak gerekir
bence şu an iletişemiyoruz:)sondaki yazı için gerçekten teşekkür ederim
ben yılın üyesine yazarken bile belirttim tarafsızlığını senin
ama nedense diğer mesajlar kiblenmiyor, belki de o yüzden görmüyorsundur bilemiyorum
genel olarak bu hassaslıktan rahatsızım ben de artık allah vardan rahatsız olucam bakalım nasıl olacak
ok canım..zaten justun dediğini yapıyoruz sürekli sitede genel olarak iletişimsizlik söz konusu..:)E simdi celismedik mi kendimizle?
Neden diyemesin ki aklına mantıgına uymayan bir seyi..
Bu arada "ateist" diye yaz su kelimeyi cryptic gozunu seveyim, kactır gozume takılıyor demeden edemedim:)))
Allah yoktur demek başka Allah vardır diyenlerin inancıyla ve kitabıyla dalga geçmek başka. Bana da bu saygısızlığın bu kadar yumuşatılmaya çalışılması ilginç geliyor.
ateizm hakkında herhangi bir yazımı gördünmü?E simdi celismedik mi kendimizle?
Neden diyemesin ki aklına mantıgına uymayan bir seyi..
Bu arada "ateist" diye yaz su kelimeyi cryptic gozunu seveyim, kactır gozume takılıyor demeden edemedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?