Haklısınız ama ben Saraylım ile asla polemik yaşamıyorum zira o beni anlamıyor bende onu anlamıyorum.
!
Boyle düşünüyorsun çünkü senin için çok önemli bir değer din.Benim de başka değerlerim var.Belki din kavramı kadar genel değil ama bununla dalga geçersen ben rencide olurum.Ama bu banlanmamı vs ya da sosyal hayatta ceza almamı gerektirmemeli bence,ifade özgürlügü çünkü. (Hakaret olmadığı sürece)
karikatüristin kendide Yahudilikle ilgili çizim yapan karikatürisitini işten çıkarmış zaten,oturduğu yerden, özgürce dilediğince siyasi ve dinsel karikatürler yapacağını sanıyordu yıllarca maalesef o şeklde olmadı..inşallah son yaşanan terör olur..Ben onların nü resmini çizip ülkeye yayayım bakalım aynı özgürlük nidalarını atabilecekler mi?
bir konuya bakııyorum eşcinsellikle ilgili mesela kaç kişi allah ıslah etsin yazmış diğerleri de ona derstek bunlar gözüne batmıyor kimsenin istedikleri tek şey kendi inançlarına saygı bu beni rahatsız ediyor işte bak bu ediyor
matmazel hassas noktalarınıza değinmek istemiyorum at olunca da çok mantıklı bulmadım o kadar diyeceğim ...
karikatüristin kendide Yahudilikle ilgili çizim yapan karikatürisitini işten çıkarmış zaten,oturduğun yerden özgürce dilediğince siyasi ve dinsel karikatürler yapacağını sanıyordu yıllarca maalesef o şeklde olmadı..inşallah son yaşanan terör olur..
saygısızlık..bunu papa bile kabul etti..Gectim bir dinin peygamberini cıplak olarak resmetmeyi, biri beni cıplak resmetse sürüm sürüm süründürüm onu..Bu ifade ozgurlugu falan degil bildigin suctur..Hele bir de kutsala dokunuyorsan kasınıyorsun demektir. Buna ozgurluk demeyin artık lutfen ya.
Haklısınız ama ben Saraylım ile asla polemik yaşamıyorum zira o beni anlamıyor bende onu anlamıyorum. Onun kafasında bir kalıp var beni oraya koyuyor(muhtemelen) ama bir beni çözemediler bir de Bermuda Şeytan üçgenini...
Şu bir gerçektir, inandıklarıma burada asla söz söyletmem ama aynı saygıyı başka inançlara da gösteririm. Sizlerin(sözüm meclisten dışarı dönekler varya 2-3 tane) de aynı saygıyı göstermenizi beklerim ...
Düşünsenize doğduğunuz rahim 10.000 km batıda olsa ne olurduk ? Bu sebeple kimseyi eleştirmek haddim değil !
Fransızların isayla vs ya da dinle ilgili böyle bir şey yapılırsa sorunlarını düşünmüyorum ki lemanın kardeş dergisi olmasından dolayı ara ara bakıyordum sadece hz muhammedin degil,isanın,musanın,papanın,türlü devlet adamlarının binbir tane sansasyonel karikatürü var charlie hebdo da.ama vatikancharlie hebdoya gidip tüm çalışanlarını oldürmedi değil mi? Bu bir yanlişsa dava açılır,çozüm bulunmaya çalışır.Bununcezası ölüm degil ki,fransa halkı ifade özgürlüğüne çok düşkündür bir de din kavramı gibi onlar icin görece az önemli bir şeyden,12 kişi ölüyorsa eylem yapmalari bence doğal,karikatüristlerin yaptığı suçtur,ama teröristlerin yaptığı suçun bahanesi olamaz.Bunu basite indirgemeyi de reddediyorum ben,hz muhammedle dalga geçti ya da geçmedi,o insanlar ölü şu anda.Ben onların nü resmini çizip ülkeye yayayım bakalım aynı özgürlük nidalarını atabilecekler mi?
Papaya da çok yaziyorlar papa pek sevmez charlie hebdoyu,zaten bu papa islama karşi baya ılımlı.saygısızlık..bunu papa bile kabul etti..
Farkindamisiniz aramizda bir tek erkk sizsiniz ve kadinlara laf anlatmaya calisiyorsunuz ama kadinlarla bas edilemeyecegini bilmiyorsunuz. . niahahahahah:) ))
ifade özgürlüğüne düşkün olduğu için pkk vs hepsi doldu ülkeye..Fransızların isayla vs ya da dinle ilgili böyle bir şey yapılırsa sorunlarını düşünmüyorum ki lemanın kardeş dergisi olmasından dolayı ara ara bakıyordum sadece hz muhammedin degil,isanın,musanın,papanın,türlü devlet adamlarının binbir tane sansasyonel karikatürü var charlie hebdo da.ama vatikancharlie hebdoya gidip tüm çalışanlarını oldürmedi değil mi? Bu bir yanlişsa dava açılır,çozüm bulunmaya çalışır.Bununcezası ölüm degil ki,fransa halkı ifade özgürlüğüne çok düşkündür bir de din kavramı gibi onlar icin görece az önemli bir şeyden,12 kişi ölüyorsa eylem yapmalari bence doğal,karikatüristlerin yaptığı suçtur,ama teröristlerin yaptığı suçun bahanesi olamaz.Bunu basite indirgemeyi de reddediyorum ben,hz muhammedle dalga geçti ya da geçmedi,o insanlar ölü şu anda.
Yanılıyorsunuz bence, bu daha Kazen'in konuşmamış haliFarkindamisiniz aramizda bir tek erkk sizsiniz ve kadinlara laf anlatmaya calisiyorsunuz ama kadinlarla bas edilemeyecegini bilmiyorsunuz. . niahahahahah:) ))
ılımlı olması allahın dini olduğu için sürekli papa ilede alay ediyorlardı..inançsızlık insanların inançlarıyla alay etmek değildir..Papaya da çok yaziyorlar papa pek sevmez charlie hebdoyu,zaten bu papa islama karşi baya ılımlı.
bu ıfade özgürlugü degıllkı bu kutsal bı dının peygamberını aşşagalamak cıplak resmetmek dalga gecmekbıde mızah denılınıyor neresı mızah bunun... dergı bı çalışanın yahudılıkle ılgılı bı karıkaturu yuzunden ozur dıleyeme zorlamıs ve o çalışan red etmıs ozur dılememıs ısten cıkarmıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?