Sitede özgürlük yok !

Neden? Çalışıyorsan git patronunla okuyorsan git rektörünle dalga geç bakalım sosyal hayatta ceza alıyor musun almıyor musun? İfade özgürlüğünü sana ucu dokunacak alanlarda da kullansana madem?

Just canım benim at yada her neyse benim demek istediğim inanç çok ince bir mevzu bilmeden bir kelime ettiğin sürece tepki alırsın bunu bende yapsam ayni bir başkasi da yapsa ayni

Farklı düşüncede inançta olalım bunda sorun yok ama bilmeden verilen tepkiler ve üsluplar tepkiyi doğuruyor buda tartışmaya kadar gidiyor

Yoksa ben sana ddoğru budur dayatmasında değilim...

Son düzenleme:
Ben onların nü resmini çizip ülkeye yayayım bakalım aynı özgürlük nidalarını atabilecekler mi?
karikatüristin kendide Yahudilikle ilgili çizim yapan karikatürisitini işten çıkarmış zaten,oturduğu yerden, özgürce dilediğince siyasi ve dinsel karikatürler yapacağını sanıyordu yıllarca maalesef o şeklde olmadı..inşallah son yaşanan terör olur..

Özgürlük, baskalarinin özgürlüğünü kisitladigi an devre dışı kalır.
Kimse kimsenin ne dinine ne siyasi görüşüne ne de yaşama tarzina hakaret etmesin.
Bunlar hassas konular. Her zaman soyluyorum, insanlari inanclarindan vurmak dunyanin en alcakca hareketidir. ..

Ama bak yine de genelleme yapıyorsunuz, mesela eşcinsellere burda destek verenlerde var, destekleyenlerden biri de benim mesela, yeri geldi kızım üzerinden bile yüklenildi bana ama ben bana yazanlara aynı üslupsuzlukla cevap vermedim, hatta destek yazılarımı samimiyetsiz bulanlarda oldu ama ben içi dışı bir biriyim, neyse onu yazarım, yalansız yapmacıksız, dün bile bu siteden bir eşcinseli seçimine saygı duyduğumu ama kurallar gereği banlamam gerektiğini yazarak süresiz uzaklaştırdım.

Ve emin ol burda hepiniz öyle veya böyle saygı bekliyorsunuz, o yüzdendir ki biri sizi eleştiri boyutunu aşıp rencide ettiğinde kırılıp güceniyorsunuz, belki kiblemiyorsunuz ama tavrınız, haliniz, herşeyinizle kırgınlığınız belli oluyor, sonuçta insanız, hassas dediğimde köpürüyorsun ama seninde, benimde hassas olduğumuz noktalar yok mu ? Şimdi seni o hassas noktalarından vursalar veya beni, ne yaparız?

Onların tavırları böyle yanlı işte canım. Adına özgürlük demişler. Dileğine amin diyorum.

saygısızlık..bunu papa bile kabul etti..

Farkindamisiniz aramizda bir tek erkk sizsiniz ve kadinlara laf anlatmaya calisiyorsunuz ama kadinlarla bas edilemeyecegini bilmiyorsunuz. . niahahahahah:) ))

Ben onların nü resmini çizip ülkeye yayayım bakalım aynı özgürlük nidalarını atabilecekler mi?
Fransızların isayla vs ya da dinle ilgili böyle bir şey yapılırsa sorunlarını düşünmüyorum ki lemanın kardeş dergisi olmasından dolayı ara ara bakıyordum sadece hz muhammedin degil,isanın,musanın,papanın,türlü devlet adamlarının binbir tane sansasyonel karikatürü var charlie hebdo da.ama vatikancharlie hebdoya gidip tüm çalışanlarını oldürmedi değil mi? Bu bir yanlişsa dava açılır,çozüm bulunmaya çalışır.Bununcezası ölüm degil ki,fransa halkı ifade özgürlüğüne çok düşkündür bir de din kavramı gibi onlar icin görece az önemli bir şeyden,12 kişi ölüyorsa eylem yapmalari bence doğal,karikatüristlerin yaptığı suçtur,ama teröristlerin yaptığı suçun bahanesi olamaz.Bunu basite indirgemeyi de reddediyorum ben,hz muhammedle dalga geçti ya da geçmedi,o insanlar ölü şu anda.

ifade özgürlüğüne düşkün olduğu için pkk vs hepsi doldu ülkeye..

Farkindamisiniz aramizda bir tek erkk sizsiniz ve kadinlara laf anlatmaya calisiyorsunuz ama kadinlarla bas edilemeyecegini bilmiyorsunuz. . niahahahahah:) ))
Yanılıyorsunuz bence, bu daha Kazen'in konuşmamış hali
Ufak vuruşlar yapıp çekiliyor, dalarsa fena olur valla ben dahil herkes tırsıdan ne yapacağını bilemez

bu ıfade özgürlugü degıllkı bu kutsal bı dının peygamberını aşşagalamak cıplak resmetmek dalga gecmekbıde mızah denılınıyor neresı mızah bunun... dergı bı çalışanın yahudılıkle ılgılı bı karıkaturu yuzunden ozur dıleyeme zorlamıs ve o çalışan red etmıs ozur dılememıs ısten cıkarmıs...

Papaya da çok yaziyorlar papa pek sevmez charlie hebdoyu,zaten bu papa islama karşi baya ılımlı.
ılımlı olması allahın dini olduğu için sürekli papa ilede alay ediyorlardı..inançsızlık insanların inançlarıyla alay etmek değildir..

Bak şimdiden söylüyorum, Kazen konuşmaya başlarsa ki şimdiye kadar yazdıkları yemekten önce aparatif gibiydi, ben direkt kek çırpmaya giderim

Dönekler bundan hiç bahsetmiyor siz neden kendinizi yordunuz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…