Sitede özgürlük yok !

ha benim de demek istediğim şey bu senle pek yıldızımız barışık değildi duka ama yine de şu konudaki açıklamanı kullanmak istiyorum

yani ben kitaptan bir alıntı yapmışım konuda "aaaav bu kitaptan değil ne biçim hakaret" yahu kitapta öyle yazıyor ben sana sövmüş müyüm, aşağılamış mıyım, hakaret mi etmişim

bu nedir yetişkin insanlarız ya. kasti olarak gelir sana bir şey derim de tamam dersin saygısız ama her şeyden nem kapmak da yok hassasım yok bilmem ne çok abartı artık.

şurda kaç ay yahudilere linç, sövme sayma yapıldı. sayfalarca o zaman hassasiyet var mıydı?

"ateistler şeytandır" konusu açıldı ne yorumlar yazıldı o zaman hassasiyet var mıydı?

sanmıyorum...

yok yahu cidden decoder var sitede ben diyorum hadımım siz diyorsunuz oğlun kızın neyin var ?

aykırı yorumlar yapıp popüler olmaya filan mı çalışıyorsunuz ? Burası kendi halinde bir site burada popüler olmanız gerçek hayatta ezik olmanızı değiştirmez.

vardı ben her iki konudada bir kaç arkadaşla birlikte sonuna kadar hassasiyetimi gösterdim..çıkarırsan konuları görürsün canım..

Kesinlikle sevmek zorunda değilsin ve bunu da belirtebilirsin.

"Yahudiler şöyledir böyledir" vs demek ile "ben yahudileri sevmem" çok farklı kavramlar.

Kimse de islamı sevmek ya da islama saygı duymak zorunda değil!

Ama islamı benimseyen insana saygı duymak zorunda NEDEN çünkü onlar insan bir diğeri ne "din"

israilin şu an sağcı ve dinci bir hükümet tarafından yönetilmesinin aldığı kararların tüm dünyadaki Yahudilere maal edilmemesi gerektiğini yazdık burada..
hitler zamanında Yahudileri katletti,bu tüm Almanları ve hristiyanlığıda karalayamaz..

bu kadar açık olmak zorundamısınız

valla bilmiyorum bunu yapan da vardı ama söz konusu islam olunca saygı, sevgi, hoşgörü patlaması göstermek zorundayız ama aynı şeyi diğer inançlara karşı göremiyorum insanlarda. varsa yoksa islam. türkiyenin genel tablosu zaten ne bekliyorsam

asla dediğin gibi bir şey yok just,bende karikatürle ilgili konularda,ataist ,deist vs arkadaşların alaycı yorumlarına maruz kaldım ve sindirdim..önyargıları kimse bir kenara bırakamıyor maalesef..

Sitede özgürlük yok:).Bence var.Ben mayısda 11 sene olacak sitede özgürce dolaşıyorum.Ama internette siyaset,kavga vs benim tarzım değil.Belkide ondan özgürce dolaşıyorumdur:)
Şimdi kalkıp falanca filanca seni sevmedim desem beni atmazlar.Sonuçda en lerde bile en ısınamadığınız üye kategorisi var değilmi:).Oy verenleride atmıyorlar.Ama falanca filanca üyeye küfredersem atılırım galiba(Bi deneyimmi)

asla dediğin gibi bir şey yok just,bende karikatürle ilgili konularda,ataist ,deist vs arkadaşların alaycı yorumlarına maruz kaldım ve sindirdim..önyargıları kimse bir kenara bırakamıyor maalesef..

konuyu görmedim birkaç gündür girmemiştim siteye
ya anlıyorum bak gidip şahsi olarak hakaret edersin o insana tamam o yapılmaması gereken bir şey ama mesela ipek örnek vermiş
"yahudileri sevmiyorum" sevmeyebilir
sevmek zorunda da değil.
bu kadar hassaslık fazla

deneme Elif

bence kadınların en özgür oldukları alan burası

Oooooo çok sert
Ama ciddi mana da çelişkiler var, yani biryerde Ahmet diyen başka yerde Mehmet demiş, peki Hasan'ların suçu ne gibi oluyor.

Mervecik in din ile degil, islamla bir derdi var dedigin gibi. İnancını bilemiyorum ama dini reddeden birinin bir dinle bu kadar derdi olmasına anlam veremiyorum..

İslam terörü emreder cumlesinden sonra tartısacak bir konu kalmadı kendi adıma onunla.

genelleme yapmasa daha iyi olurdu bence..ben Hristiyanları sevmiyorum diyemem,yada Yahudileri sevmiyorumda diyemem,burada ataist arkadaşım var bir iki tane çok seviyorum candan seviyorum..hz isayı seviyorum..hayat güzeldir vs piyanist gibi filmlerden Yahudilere sempatim var..hümanistim belkide:)

İşte burda biryere kadar yanlı, sonrasında tarafsızmış gibi yapıp bir yanınız hassasiyet vardır derken diğer yanınız çıkış yapacağım diyerek hassasiyet ne olaki dedim mi olmuyor.
Düşünceye özgürlük ama hassasiyetlere saygı, eleştiriye eyvallah ama saygısızlığa hayır.

niye ki
sevmeyebilir
yahudiler ...tır
yahudiler ...tir

dememiş sonuçta ben haz etmiyorum demiş
aynı şekilde ben eşcinselleri sevmem diyen de oldu

şahsen benim de insanlarla bir sorunum yok
ama bazı görüşleri, dinleri toptan sevmem, hoşlanmam

yav ne hassaslıkmış
her şeye hassas bu insanlar da.
bir biz değiliz hassas
hassaslığa devam bakalım
her şeyden kaçalım, hassasız diye.
hassaslığımız izin vermesin
hassasssashashasahsas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…