Sitede özgürlük yok !

Farkindamisiniz aramizda bir tek erkk sizsiniz ve kadinlara laf anlatmaya calisiyorsunuz ama kadinlarla bas edilemeyecegini bilmiyorsunuz. . niahahahahah:) ))
sitenin küçük yaramaz kızı gibisin :)kazen bey çok anlayışlıyken hatayıda affetmeyebilir..

Biz burada teröristlerimi savunuyoruz? Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı durumunu dibine kadar yaşattınız bu forumda. Sosyal hayattaki cezadan teröre atlamak nedir yahu. Hepiniz mi böylesiniz?

bence sorun kavram kargaşası, bigün yine bi topikte polemikteyiz( ben değil tabii ben okuyucu olarak katılıyorum )
üyeler kimdi hatırlamıyorum, Allah yok, din yalan hakaret olarak algılandı, halbuki bi atesite göre evet Allah yoktur ve din yalandır, zaten bu atesitin düşüncesi
yani bence dalga geçmek ne düşünce ne bilemiyoruz
bu konuda herhangi bir dine inanmayanların her söylediği hakaret, alay gibi algılanıyor
bakıyorum okuyorum kadın düşüncesini yazmış hakaret ya da alay yok, ama karşı taraf inanmasanda saygı duymak zorundasın seni kibledim falan diyo iyi de hakaret ya da alay yoksa neyi kibliyorsun? tabii ki düşünceyi kibliyorsun

crypsaygısızv 38898917 .!.:
ılımlı olması allahın dini olduğu için sürekli papa ilede alay ediyorlardı..inançsızlık insanların inançlarıyla alay etmek değildir..
Tarzları bu saygısızca olabilir,ama devlet müdahele etmiyorsa ölmeleri gerekmezdi.Bunu yapan terörist gruba göre bu suç ama sana göre suç olmayan bambaşka şeyler de suç olabilir,o da belki başka yerlerdeki başka müslümanlar için suçtur.O zaman gidip onları da öldürürler ama yapılan şeyi durduramazlar.

Dönekler bundan hiç bahsetmiyor siz neden kendinizi yordunuz ki ?
evet bahsetmıyorlar hatta her dıne aynısı yapılıyor dıyorlar ama yapılmıyor ıste kazen abı ama dıretıyorlar dusunce ozgurlugu mızah dıye anlatmaya calıyoruz ama anlamıyorlar

bizde terörü kınıyoruz burada ne yapabilirizki başka ve konuyu ele alıyoruz..terörün elle tutulur yanı yok olamazda..

Biz burada teröristlerimi savunuyoruz? Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı durumunu dibine kadar yaşattınız bu forumda. Sosyal hayattaki cezadandehşetr atlamak nedir yahu. Hepiniz mi böylesiniz?
Hemen kutuplaştırıyorsun.sen savunuyorsun demedim ki ben sana.Bana göre büyük bir hakaret degil,sana göre öyle ama etrafımda o kadar çok terbiyesize bak hakettiğini bulmuş tarzı yorumlar duydum ve dehşete düstüm kı ,bu yüzden burada da belirtmek istedim.

polemik asla yok !

Dine inanmayana olan saygımı döneklere gösteremiyorum. Benim inancım(adını siz koyun) yok diyen inanın gözümde çok daha değerli. Adam ne istediğini biliyor net olarak ben buyum diyor ama diğeri ya diğeri ... Kendini ne burada bulabilmiş ne de diğeri kabul ediyor ....

öyle bir şey yok asla,sadece kınadık,Atatürkümüğzede benzer şeyler yapılıyor ülkemizde onuda kınıyoruz,yapanlar terbiyesizlik yapıyorlar evet..

Valla yazik, acidim kac tane kadina laf anlatmaya calisiyor bizimkilerde az degil kazen beyin demek istedigi baska ama hep farkli yerlere cekiyorlar..

1-2 kişiyi temelli atmaya çalışıyorum ama olmadı işte bu akşam ! Alnımı kaşımadılar

diktatörlük böyle bir şey olsa gerek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…