Sitede özgürlük yok !

Hiç inkar etmedi ki, hep söyler diktatör olduğunu
Ama itiraf edelim Kim Jong Un gibi de değil çok şükür, aynı saç traşını bünyemiz kaldıramazdı sanırım

bir sakal bıraktım Mune göbeğe kadar ama kafa sıfır numara...

kesinlikle görmelisin ...

Mune .!.:
Hiç inkar etmedi ki, hep söyler diktatör olduğunu
Ama itiraf edelim Kim Jong Un gibi de değil çok şükür, aynı saç traşını bünyemiz kaldıramazdı sanırım

Hahaha kazen deseki bir hafta yorum yerine göz yaşı smileyini yapacaksınız aman yarabbim

bir sakal bıraktım Mune göbeğe kadar ama kafa sıfır numara...

kesinlikle görmelisin ...
Ciddi mi ? bak ben bahara kısmetse demiştim biliyorsun, lütfen ben gelene kadar bozma imajını
Ya ya da ben çatlarım meraktan, benimkinin teline atsana fotonu.

Hahaha kazen deseki bir hafta yorum yerine göz yaşı smileyini yapacaksınız aman yarabbim

ama gerçekten bunu kabul edelim, ben dikta bir yönetim uyguluyorum burada. Bunu asla da inkar etmedim hatta geçen ay Hurriyet röportajında bunun altını çizdim. Mecburum buna dedim ...

the interview i izledin mi Mune

Valla, Kim izlediyse seth rogen in başı beladatopiğin konusunada uygun bi film yani, konu dışı diye kayıt etmeyin, çok fazla mod var burda bugün baskı altındayım

Ciddi mi ? bak ben bahara kısmetse demiştim biliyorsun, lütfen ben gelene kadar bozma imajını
Ya ya da ben çatlarım meraktan, benimkinin teline atsana fotonu.

dün kestim hepsini ama yaza kadar uzatacağım gene ... saçlar bembeyaz sakal göbeğe kadar, eşim sinir olsa da imaj 10 numero !

the interview i izledin mi Mune

Valla, Kim izlediyse seth rogen in başı beladatopiğin konusunada uygun bi film yani, konu dışı diye kayıt etmeyin, çok fazla mod var burda bugün baskı altındayım
Kimin borusu sadece kuzey korede öter.

Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.

gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?

Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.

gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?

bu kadar da etik davranıyoruz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…