Sitede özgürlük yok !

Birisine geçen gün şaka gibisiniz dedim.
Bana sus artık dedi.
Sanki küfür etmişim gibi..
ben deyılım dımı buara sesım cıkmaya basladı bıde tedavdeyım ıgenelre ılaclar hormonları altust ettı ben hıc kımseye saygısızlık yapmadım bugune kadar 2 senedır uyeyım kk ya bunu hıc yapmadım tartısmaların tozu cok artıyor saygısızlık oluyor

konu başlığını görmezsek Kazen 'in söylediklerinde yanlış anlaşılacak bir şey yok ; Kazen'in başlıkta yazdığı özgürlük saygısızlıklarla ilgilidir.. ama şu var ki saygısızlık boyutuna geçmiş bir özgürlük zaten "özgürlük" değildir,

bir insanın kendi özgürlüğünü savunur, korur, yaşar iken başkalarının özgürlüklerini hiçe sayması bencillikten ve saygısızlıktan başka bir şey değildir !!

Kazen'in "özgürlük" demek istediği de eminim ki budur, altından farklı anlamlar çıkarmaya gerek yok

ben bu forumda gün geliyor bir dini inanca karşı saygısızlıktan birisini kibliyorum, gün geliyor bir dine inanmayan birine saygısızlık yapıldığı için birini kibliyorum, gün geliyor müslümanlıktan dem vurup vurup başka dinden olan yada dinsiz olanlara taş atanı kibliyorum.. üstelik bu kiblerin çoğunu konuların içinde olmadığım halde sadece herkesin inanç özgürlüğüne saygı duyulması için yapıyorum ve bütün durumlarda da yönetim duruma tarafsızca müdahele ediyor.. demek ki forumda herkese özgürlük var ama saygısızlık yapanlara yok !!

kısacası herkes kendi inancını konuşma, savunma ve yaşama hakkına sahiptir burada hak olmayan şey insanların birbirine yaptığı saygısızlıklardır.. hangi konuda olursa olsun hiç kimse başkasının inandığı/inanmadığı şeylerle dalga geçemez, hakaret edemez..

bu gibi tartışmalarda sorun her zaman haddini bilmeyen insanlardır çünkü had bilmeyen insan saygısızlık yapmaya müsait insandır.. herkes birbirinin özgürlüğüne saygı duyarsa böyle sorunlar olmaz !

başkasının özgürlüğü benim özgürlüğümün başladığı noktaya kadardır ! NOKTA .

Son düzenleme:
ay abla o da yeni bir üyedir.
özentidir

Aynen yeni üyeydi,anında kiblendi yazık oldu gençliğine

işte o an zihnimde yankılanan bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye nameleri eko yapıyor abla

İçimden saydırdım tabiki,sanala dökemiyon bunu,usul usul yazabiliyorsun sadece ..

2+2=4 edebilecek bir siyasi ya da dini yaklaşım söyler misin? ya da konu? şurada açılan bir topik bile olabilir.
Matematik dışında kesin, kati ve teorik bir şey yoktur.

Hayır niye matematikte olsun sadece sosyal hayatta ispat diye bir şey var.

Örneğin 7 yaşındaki kızlarla evlenilebilir konusu. Defalarca kez kanıt istediler söylenen sözlere dair. İlgili videoların linkleri konuldu ama bir etkisi olmadı tabii. Seçimlerde hile yapılması ile alakalı konulara da bakabilirsin. Ortada çok bariz kanıtları geçtim yargı kararı olmasına rağmen kabul edilmedi.

Olabiliyor yani böyle şeyler.

e naapiyim o takildi pesime.. Ikide bir laf atip duruyordu.. Onu banlasaydin bir tek.. Beni ne banliyon?

Oldu polemiği yapan 2 kişi, birini banla diğerini es geç, nerde yazıyor bu, bana da gösterinde bende bilgileneyim
kaçmaz diyoooooo
Kaçmaz gülüm, baksana benim gözlere Kızılötesi gibi iç organlara kadar görür fark ederim

Ben seni biliyorum zaten sen değildin,yeni bir üyeydi ne olduğunu anlamadan karanlıklara doğru gitti

Bence o farklı bir şey.
Montaj deyip kestirip atılabilecek bir şey. Tamamen farklı bir şeye çekiyorsun tesla.
Burada dini inanç ve siyasi görüş teorisinden bahsediyoruz. Toplumsal konulardan değil.

Ben seni biliyorum zaten sen değildin,yeni bir üyeydi ne olduğunu anlamadan karanlıklara doğru gitti
ya bıdey sorcam bazılarının ısımlerının altında uzgun yazıyo o banlanıncamı oluyor bende baydaır merak edıyor sorum uyelerede bende yapım dıyordum bıde hıc ban yemedım nasıl bısey merak etmıyor degılım valla

Ürperdim ilk kez uyarı verdinde geçen bir kedi gördüm içimde avatarimdaki gibi

Bir konuda tepsi dedim elmişide beraberimde götürdüm,hadi ben çoştum elmişin ne suçu vardı müdürüm

Patronda gitti iyi mi?
Şimdi bu resmen bak mune bu bomba, ben pimini çektim, bak bakalım patlayacak mı olmadı mı?
Valla oldu, ne yapacağım şimdi ben bu konuyla, nurtopu gibi konum oldu

Didişmeden yazışın vallahülazim banlarım he

2500 küsür mesajdan sonra bu sorunu ciddi mi soruyorsun??
Mune cezaları az sana versin de az kafa tatiline çık bari

çok canlar yanacak gibi mi
en azından ben yeni geldim. Hararet ve de hareket varken mışıl mışıl çalışıyordum

Bence o farklı bir şey.
Montaj deyip kestirip atılabilecek bir şey. Tamamen farklı bir şeye çekiyorsun tesla.
Burada dini inanç ve siyasi görüş teorisinden bahsediyoruz. Toplumsal konulardan değil.

Hayır farklı bir yöne çekmiyorum. 7 yaşındaki kızın evlendirilmesi konusu dine dayandırılarak söyleniyor, seçim hilesi de siyasi görüşlerle çeliştiği için kabul edilmiyor. Gayet dini ve siyasi iki konu.

Videolar da montaj değil bu arada kendi derslerinden alıntı zaten kimse montaj olduğunu iddia etmedi.

Evet banlanınca üzgün yazıyor,müdüürüm addalara yolluyor o zaman h,ç ban yemediysen yarın güme gidersin.
Bizzat başıma geldi,ban nasıl bişi dedim ertesi gün ceza aldım
Söyleryim mapıs damları soğuk,aç susuz bırakıyor müdür çek cezanı diyor

duka kişiler karıştı bi saraylıma bir sana yetişecem diye oldu bütün bunlar

2500 küsür mesajdan sonra bu sorunu ciddi mi soruyorsun??
Mune cezaları az sana versin de az kafa tatiline çık bari
yok vallahı ya hatta hanı pırofıl mesajları varya oaraya yazınca oluyor sandım denedım bıle olmadı yenı fark ettım banlanınca oldugunu yok durdurduk yere banlanmım bıgun banlarım ama nezamn bılmıyom ozaman anlarım banlanmayı

bende uyarı aldım

hemde Mune yle sohbet sırasın da yine Mune den uyarı geldi

bekliyorum ben niye o beyaz ışığa gitmiyorum diye bek bekle yok o ışığa yaklaşmıyorum bile

meğer o uyarıymış ben ban mesajı sandım yine Mune ye mesaj attım bana mesaj geldi niye banlanmıyorum diye

hahahaha uyarı deyince ben utancım ve ilk olduğu için cahilliğime güldüm

ilkler unutulmazmış hep aklıma geliyor..

aman o beyaz ışık uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…