- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
benımkı sıgarayı ysakladı sız bana sıgara yollayın mapusa gırersem unutmayın
Abla ben söylemekten,siz dinlemekten usandınız.Bu müdür usanıpta birgün vermedi şu kürkü
Gitmiyorum bizzat sitedeyim de hani olurda aralarda fırsattan istifade tartışırsanız diye cımbızı baştan ortaya koydum
Şaka falan bir yana da aslında değerler, inanç, siyaset konuşurken herkesin hassasiyetlerini de gözeterek ama düşüncelerimizden de ödün vermeden yorumlamak zor değil ve hatta mümkün.
Ben hep moderatör değildim, nerdeyse 10 yıldır sitedeyim, üye olarakta editör olarakta fikrimi yazdığım oldu, 10 yıl boyunca tek bir banlanma yaşamadım, üstelik o zamanlarda din konuşuluyordu, siyasette vardı, düşüncemi hep yazdım fakat asla karşımdakine dayatmadım veya kırmadım, kıracak gibi olduysam da kendimi konudan çektim çünkü yazmak nasıl bir haksa, kimi zaman ayarı kaçıracak gibiysen susmakta bir haktır, susarsınız.
Müdür cimriİçinde küflense de kürkünü giymekte ısrarcı pinti bir kadın
benim ban 5 gün süriii bana kartonla yollarsınız oluuuu muİlk banda 1 gün yoksun 2 paket yeter,
abla munenin sandıklardan sübliminal bir mesaj olarak çıkarıp özenle paketlediği cımbızları söylemiyon
yeter yeter braz tasaruflu kulllanırım cok sagol gozum arkada kalmıcak banlanırsamİlk banda 1 gün yoksun 2 paket yeter,
Vermiyor işte,tenhada yakalayıp almamız lazım dimi
Helal olsun diyorum 10 yıldır burada olupta bu kadar tarafsız kalabilmek mucize gbi birşey..
Müdür cimri valla ucundan bile koklatmıyon hiç gitti güzelim kürk
benim ban 5 gün süriii bana kartonla yollarsınız oluuuu mu
yeter yeter braz tasaruflu kulllanırım cok sagol gozum arkada kalmıcak banlanırsam
ya ben üye oldum. . site olayını bilmiyorum. sağ alt köşede çıkış yap yazıyor ya. o bana yazılıyor sanıyorum. ve devamlı onu görüp siteden çıkıyorumİlk üye olduğumda sayfa sayısı 20 idi,ısrarla 21.sayfaya geçmek için savaş veriyordummeğerse tekrar başa dönmek gerekiyormuş
buıgün öğlenden beri canım çok sıkkındı,okuduklarımı bile anlamıyordum ama son sayfalar keyiflendirdi beni,çok yaşayın hepiniz.
abla sen her konuda herkeze karsı cok ozverılısın cok guzel yazılar yazıyorsun hep hıc haksızlık yaptıgıı taraf tuttugunuda gormedım sevıyorum senı ablaGitmiyorum bizzat sitedeyim de hani olurda aralarda fırsattan istifade tartışırsanız diye cımbızı baştan ortaya koydum
Şaka falan bir yana da aslında değerler, inanç, siyaset konuşurken herkesin hassasiyetlerini de gözeterek ama düşüncelerimizden de ödün vermeden yorumlamak zor değil ve hatta mümkün.
Ben hep moderatör değildim, nerdeyse 10 yıldır sitedeyim, üye olarakta editör olarakta fikrimi yazdığım oldu, 10 yıl boyunca tek bir banlanma yaşamadım, üstelik o zamanlarda din konuşuluyordu, siyasette vardı, düşüncemi hep yazdım fakat asla karşımdakine dayatmadım veya kırmadım, kıracak gibi olduysam da kendimi konudan çektim çünkü yazmak nasıl bir haksa, kimi zaman ayarı kaçıracak gibiysen susmakta bir haktır, susarsınız.
aslında hep burada gibiydim ama keyfim yoktu,yazasım yoktu.biraz rahatladım.Egemcimmm gelmişşş
ya ben üye oldun. . site olayını bilmiyorum. sağ alt köşede çıkış yap yazıyor ya. o bana yazılıyor sanıyorum. ve devamlı onu görüp siteden çıkıyorum
. bu böyle devam etti.
tam konuyu okuyorum sağ altta bir bakıyorum çıkış yap yazısı.
ben ya niye beni hep çıkarıyorlar deyip çıkıyorum. bunun dakikasımı var diyorum kendi kendime. süreylemi kalınıyor sitede.
ama nedense mantıklıda gelmiyor. daha girer girmez site bana çık diyor .
işin en vahim durumu zepp vardı siğtede editör. ona mesaj attım. dedim beni neden çıkarıp duruyorsunuz. zepp bir üyenin bu kadar sarışın olamayacağını anlayamadığından tam olayı anlayamadım yazdı. bende anlatamadım dedim kendi kendime yazmadım ona. sonra anladım olayı ama bir süre siteden çıkıp durdum:)
yok cok ıcmemÇok içme dokunmasın sonra
Egem,buıgün öğlenden beri canım çok sıkkındı,okuduklarımı bile anlamıyordum ama son sayfalar keyiflendirdi beni,çok yaşayın hepiniz.
ne o gidici miyim
aslında hep burada gibiydim ama keyfim yoktu,yazasım yoktu.biraz rahatladım.
sorma. ay ne vahimdi durumum. site bana taktı okumamı istemiyor diyordum. zaten yorum yapmıyordum ,o zamanlar sadece okuyordum :)Zeppin kulakları çınlasın oda gelmiyor artık hiç..
İlahiiii okimmmm demek sürekli site sana çık dedi ne kadar ayıp etmişlerr
2 tane sarışın olunca biri sayfadan çıkar biride 21.sayfaya girmeye gayret eder..
yok cok ıcmembuarad yası kucuk uyeler ıcın kotu ornek olmum soylıyım (tutun mamullerı zararlıdır ozenılmesın ve baslanmasın) tv dekı sunucular gıbı oldum
sorma. ay ne vahimdi durumum. site bana taktı okumamı istemiyor diyordum. zaten yorum yapmıyordum ilk o zamamlar sadece okuyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?