Sitede özgürlük yok !

burda dolanmaya devam edersen an meselesidir bulut

Gidiyormusun müdürüm,uslu uslu dururuz merak etme

yok cevap hakkı doğmadıkça asla yazmam bu konuya :)
uslu uslu okuyorum

dıkkat edım barı yarın hıc gırmım sıteye ac susuz kalmım mabusa gırmım bı gun banlarım zaten ozaman gorurum mapusu

23 Nisan'da sitenin şanslı üyeleri arasına ekleyelim bulutu, bir ban yesin ablasından
23 nisan demişken koltuğunu bana bıraksana
Bu yıl yepyeni uygulamalarla üyeleri hediyeye boğun.
Milletvekilleri bile bir günlük bırakıyor o koltuğu,sende bırak.
Sevindir bir garibanı

ay yazmam dedim bunu gördüm. yarıldım.
bende yapiim diyormuş birde
sen çok yaşa emii

23 Nisan'da sitenin şanslı üyeleri arasına ekleyelim bulutu, bir ban yesin ablasından

Milli ve dini bayramlarda da olsun dimii,haaa yılbaşınıda unutmayalım evvelki sene patron erken salıvermişti hepimizi

dıkkat edım barı yarın hıc gırmım sıteye ac susuz kalmım mabusa gırmım bı gun banlarım zaten ozaman gorurum mapusu

Buraların adetidir,mapısa girene don yollanır,sarma sarılır cigara neyimde yollanır

ay yazmam dedim bunu gördüm. yarıldım.
bende yapiim diyormuş birde
sen çok yaşa emii
denedım bıle pırofıl mesajı varya dedım heralde oraya yazınca oluyor yazdım bekledım bekledım baktım olmadı sormayada cekındım yenı ogrendım banlanınca uzgun yazdıgını sende çok yaşa emi

Milli ve dini bayramlarda da olsun dimii,haaa yılbaşınıda unutmayalım evvelki sene patron erken salıvermişti hepimizi

Buraların adetidir,mapısa girene don yollanır,sarma sarılır cigara neyimde yollanır
benımkı sıgarayı ysakladı sız bana sıgara yollayın mapusa gırersem unutmayın

Gidiyormusun müdürüm,uslu uslu dururuz merak etme
Gitmiyorum bizzat sitedeyim de hani olurda aralarda fırsattan istifade tartışırsanız diye cımbızı baştan ortaya koydum
Şaka falan bir yana da aslında değerler, inanç, siyaset konuşurken herkesin hassasiyetlerini de gözeterek ama düşüncelerimizden de ödün vermeden yorumlamak zor değil ve hatta mümkün.

Ben hep moderatör değildim, nerdeyse 10 yıldır sitedeyim, üye olarakta editör olarakta fikrimi yazdığım oldu, 10 yıl boyunca tek bir banlanma yaşamadım, üstelik o zamanlarda din konuşuluyordu, siyasette vardı, düşüncemi hep yazdım fakat asla karşımdakine dayatmadım veya kırmadım, kıracak gibi olduysam da kendimi konudan çektim çünkü yazmak nasıl bir haksa, kimi zaman ayarı kaçıracak gibiysen susmakta bir haktır, susarsınız.

23 nisan demişken koltuğunu bana bıraksana
Bu yıl yepyeni uygulamalarla üyeleri hediyeye boğun.
Milletvekilleri bile bir günlük bırakıyor o koltuğu,sende bırak.
Sevindir bir garibanı

niyeki 23 nisan da ne oluyor ki

ben bilmiyorum her yılbir şey mi oluyor.

azıcık aydınlatsanız

İlk üye olduğumda sayfa sayısı 20 idi,ısrarla 21.sayfaya geçmek için savaş veriyordum meğerse tekrar başa dönmek gerekiyormuş

abla munenin sandıklardan sübliminal bir mesaj olarak çıkarıp özenle paketlediği cımbızları söylemiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…