burda dolanmaya devam edersen an meselesidir bulutyok vallahı ya hatta hanı pırofıl mesajları varya oaraya yazınca oluyor sandım denedım bıle olmadıyenı fark ettım banlanınca oldugunu yok durdurduk yere banlanmım bıgun banlarım ama nezamn bılmıyom ozaman anlarım banlanmayı
Patronda gitti iyi mi?
Şimdi bu resmen bak mune bu bomba, ben pimini çektim, bak bakalım patlayacak mı olmadı mı?
Valla oldu, ne yapacağım şimdi ben bu konuyla, nurtopu gibi konum oldu
Didişmeden yazışın vallahülazim banlarım he
yok cevap hakkı doğmadıkça asla yazmam bu konuya :)Patronda gitti iyi mi?
Şimdi bu resmen bak mune bu bomba, ben pimini çektim, bak bakalım patlayacak mı olmadı mı?
Valla oldu, ne yapacağım şimdi ben bu konuyla, nurtopu gibi konum oldu
Didişmeden yazışın vallahülazim banlarım he
dıkkat edım barı yarın hıc gırmım sıteyeEvet banlanınca üzgün yazıyor,müdüürüm addalara yolluyor o zamanh,ç ban yemediysen yarın güme gidersin.
Bizzat başıma geldi,ban nasıl bişi dedim ertesi gün ceza aldım
Söyleryim mapıs damları soğuk,aç susuz bırakıyor müdür çek cezanı diyor
23 nisan demişken koltuğunu bana bıraksana23 Nisan'da sitenin şanslı üyeleri arasına ekleyelim bulutu, bir ban yesin ablasından
burda dolanmaya devam edersen an meselesidir bulut
ay yazmam dedim bunu gördüm. yarıldım.ya bıdey sorcam bazılarının ısımlerının altında uzgun yazıyo o banlanıncamı oluyor bende baydaır merak edıyor sorum uyelerede bende yapım dıyordum bıde hıc ban yemedım nasıl bısey merak etmıyor degılım valla
23 Nisan'da sitenin şanslı üyeleri arasına ekleyelim bulutu, bir ban yesin ablasından
dıkkat edım barı yarın hıc gırmım sıteyeac susuz kalmım mabusa gırmım bı gun banlarım zaten ozaman gorurum mapusu
23 nisan demişken koltuğunu bana bıraksana
Bu yıl yepyeni uygulamalarla üyeleri hediyeye boğun.
Milletvekilleri bile bir günlük bırakıyor o koltuğu,sende bırak.
Sevindir bir garibanı
denedım bıle pırofıl mesajı varya dedım heralde oraya yazınca oluyor yazdım bekledım bekledım baktım olmadıay yazmam dedim bunu gördüm. yarıldım.
bende yapiim diyormuş birde
sen çok yaşa emii
benımkı sıgarayı ysakladı sız bana sıgara yollayın mapusa gırersem unutmayınMilli ve dini bayramlarda da olsun dimii,haaa yılbaşınıda unutmayalımevvelki sene patron erken salıvermişti hepimizi
Buraların adetidir,mapısa girene don yollanır,sarma sarılır cigara neyimde yollanır
Abla ben söylemekten,siz dinlemekten usandınız.Bu müdür usanıpta birgün vermedi şu kürküHala mavi kürk peşindeyiz
Gitmiyorum bizzat sitedeyim de hani olurda aralarda fırsattan istifade tartışırsanız diye cımbızı baştan ortaya koydumGidiyormusun müdürüm,uslu uslu dururuz merak etme
23 nisan demişken koltuğunu bana bıraksana
Bu yıl yepyeni uygulamalarla üyeleri hediyeye boğun.
Milletvekilleri bile bir günlük bırakıyor o koltuğu,sende bırak.
Sevindir bir garibanı
Müdür cimriAbla ben söylemekten,siz dinlemekten usandınız.Bu müdür usanıpta birgün vermedi şu kürkü
denedım bıle pırofıl mesajı varya dedım heralde oraya yazınca oluyor yazdım bekledım bekledım baktım olmadısormayada cekındım yenı ogrendım banlanınca uzgun yazdıgını sende çok yaşa emi
Yav o kürk öyle sürekli giyilmez,bitlenir,pirelenir bak demedi demeMüdür cimriİçinde küflense de kürkünü giymekte ısrarcı pinti bir kadın
abla munenin sandıklardan sübliminal bir mesaj olarak çıkarıp özenle paketlediği cımbızları söylemiyonMilli ve dini bayramlarda da olsun dimii,haaa yılbaşınıda unutmayalımevvelki sene patron erken salıvermişti hepimizi
Buraların adetidir,mapısa girene don yollanır,sarma sarılır cigara neyimde yollanır
İlk üye olduğumda sayfa sayısı 20 idi,ısrarla 21.sayfaya geçmek için savaş veriyordummeğerse tekrar başa dönmek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?