keşke cok guzel olurdu hem cebımıze hem sglıgımıza zararlı 13 sendır bu ılettten kurtulamadım...Keşke hiç içmesek ne güzel olurdu..
puhahaaa:)))İlk merhaba vardı hatırlarsın,oraya konu bile açmışlığım vardır
keşke cok guzel olurdu hem cebımıze hem sglıgımıza zararlı 13 sendır bu ılettten kurtulamadım...
puhahaaa:)))
Çok üzüldüm nedense senin adına. Eskiden filmlerde hep bir sigara sahnesi olurdu, sosyete kadın içkisini yudumlarken iki parmak arasında mutlaka sigarası olurdu. Belki de paranın kıymetli olduğu zamanlarda insanların kafa dağıtmak için imkanlarının olmadığı bir dönemde sigara özendirdi insanları. Ama şimdi uzatılan paketi geri çevirmek daha karizmatik bence.keşke cok guzel olurdu hem cebımıze hem sglıgımıza zararlı 13 sendır bu ılettten kurtulamadım...
bı cok kez denedım canım sıgar ıcmeyınce cok cekılmez agresıf oluyorum akendıme ve etrafa zararveıyorum sınırlerıme hakım olamayıp aslında nefret edıyorum ama ıcıyorum bırakamıyorum cok kez denedım esımm hıc kullanmıyordu nısanlandık yanıma geldıkce ıcmeye basladı ve evlendırk alıstı ıcmeye benım yuzumden su an tub bebek tedavısındeyım ve azaltmaya calışıyorum ama malesef fazla beceremıyorum bukonuda kendıme cok kızyorum...Çok üzüldüm nedense senin adına. Eskiden filmlerde hep bir sigara sahnesi olurdu, sosyete kadın içkisini yudumlarken iki parmak arasında mutlaka sigarası olurdu. Belki de paranın kıymetli olduğu zamanlarda insanların kafa dağıtmak için imkanlarının olmadığı bir dönemde sigara özendirdi insanları. Ama şimdi uzatılan paketi geri çevirmek daha karizmatik bence.
Dolmuşta yanıma oturan şahıs sigara içiyor mu? en son ne zaman içmiş? markası iyi mi kötü mü? aç karna mı içmiş. Bunları kesinlikle konuşmadan anlıyorum. İçmeyenin burnu çok hassas olur sigaraya karşı.
Bence kendine bir iyilik yap sen de, istersen yaparsın.
şimdi gençsin de anlamıyorsun yarın yaşlanıp vucut teklemeye başlayınca çok zor olur.bı cok kez denedım canım sıgar ıcmeyınce cok cekılmez agresıf oluyorum akendıme ve etrafa zararveıyorum sınırlerıme hakım olamayıp aslında nefret edıyorum ama ıcıyorum bırakamıyorum cok kez denedım esımm hıc kullanmıyordu nısanlandık yanıma geldıkce ıcmeye basladı ve evlendırk alıstı ıcmeye benım yuzumden su an tub bebek tedavısındeyım ve azaltmaya calışıyorum ama malesef fazla beceremıyorum bukonuda kendıme cok kızyorum...
aminnn inşallah canım cok sagol...şimdi gençsin de anlamıyorsun yarın yaşlanıp vucut teklemeye başlayınca çok zor olur.
İnşallah bırakırsın canım.
Son zamanlarda özellikle bu bölümde düşünce özgürlüğü, eleştiriyorum vb derken ayarın kaçıp saygısızlık yapılması yüzünden açıldı.Bu konu neden acildi ben onu anlamadim…
Egem,
bu hatunları başka türlü polemikten uzak tutmak mümkün değil, azıcık sohbete döndürüyorlar, ortalık duruluveriyor ama var ya yine konu üzerine bir dönerlerse kesin burdan epey ban çıkar
Kazen bey,burada genelde hep ataist deist vs.arkadaşlara ben ve arkadaşlarım destek olmaya çalıştık,ama peygamber efendimizin resmedilmemesi konusunda aynı anlayışı göremedik..Bunu basın özgürülüğü vs diye adlandıranlar oldu,aynı ülkenin havasını soluyan insanlar olarak bizler birbirimizi anlamazsak diğer ülkelerden empati beklememiz mümkün değil..Bazen düşünüyorum "ekranlarınızda bir decoder var" ben yazıyorum ama farklı okunuyor.
Çok pis jet lag oldum zaten
Son zamanlarda özellikle bu bölümde düşünce özgürlüğü, eleştiriyorum vb derken ayarın kaçıp saygısızlık yapılması yüzünden açıldı.
arkadaşım dinimize göre resmedilemez,bunun tolore edilebilir bir tarafı yok ..neden olduğu gibi kabul etmiyoruz birbirimizi..bizim değerlerimiz yada Hristiyanların değerleri üzerinden şu an dergi yok satıyor..bu korkunç bir kısır döngü..çünki biz resmedilmesini istemiyoruz,onlarda bunu laiklikle bağdaştırıyor,basın özgürlüğü ,özgürlük diyor,benim değerimi incitmek senin özgürlüğün nasıl olabilir?Mune sizin adil davrandığınızı herkes söylüyor ben sitede çok eski değilim bu nedenle yeterli gözlem yapamadım ama doğrudur.
Bugün başlığın içerisinde bir nefret söylemi var diye sanki karşıt görüşteki herkes müslümanlara hakaret etmiş gibi sert bir mesajla konunun kapatılması bence yanlıştı. Tam o mesajdan önce İslam'da resim çizilmesi, heykel yapılması ile ilgili tarihsel süreçten bahsetmiştim ve günümüzde bu mantığın revize edilebileceğini yazmıştım. Ne hakaret ettim ne bir saldırıda bulundum. Anlamadığım nokta neden bir kişiye kızıp herkesi suçlar gibi konu kapatılıyor? Forum kuralları bu şekilde değil bildiğim kadarıyla daha objektif davranmak gerekmez mi?
Bu arada Kazen'e de bu düşüncelerimi söyleyerek konunun açılmasına sebep olmuş olabilirim :)
Bazen düşünüyorum "ekranlarınızda bir decoder var" ben yazıyorum ama farklı okunuyor.
Çok pis jet lag oldum zaten
arkadaşım konunun açılması aslında iyi oldu,çünki ben artık inançsız arkadaşlarımın özgürlük anlayışını yani bazılarının anlayamıyorum cidden..Biz zaten kibliyoruz ve siz gerekeni yapiyorsunuz ve cok adil seklinde herkese ayni davranarak…
O dalga gecwnlerde cezalarini aliyorlar..
K.bakmasin kazen bey ama konu sacma olmus..
facede ataist ,Müslüman tartışma platformlarında Hristiyan arkadaşlar dinle çok alay ediyorlardı mesela bir çoğu o şekildeydi..kimi Meryem ana koymuş ismini,kimi isa..iğrenç bir şekilde alay ediyorlardı..Şu an öyle bir dönemdeyiz sanırım..değerler değer sayılmıyor inanmayanlar için..o zaman inanan insanlara saygı nerede?Mune sizin adil davrandığınızı herkes söylüyor ben sitede çok eski değilim bu nedenle yeterli gözlem yapamadım ama doğrudur.
Bugün başlığın içerisinde bir nefret söylemi var diye sanki karşıt görüşteki herkes müslümanlara hakaret etmiş gibi sert bir mesajla konunun kapatılması bence yanlıştı. Tam o mesajdan önce İslam'da resim çizilmesi, heykel yapılması ile ilgili tarihsel süreçten bahsetmiştim ve günümüzde bu mantığın revize edilebileceğini yazmıştım. Ne hakaret ettim ne bir saldırıda bulundum. Anlamadığım nokta neden bir kişiye kızıp herkesi suçlar gibi konu kapatılıyor? Forum kuralları bu şekilde değil bildiğim kadarıyla daha objektif davranmak gerekmez mi?
Bu arada Kazen'e de bu düşüncelerimi söyleyerek konunun açılmasına sebep olmuş olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?