Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

ben şimdi seni seninle başbaşa bırakıyorum ( ki allah yardım etsin ne zordur bu kadar takıntılı düşünen biriyle yalnız kalmak )
sen aynen düşünmeye devam et

işte bunu anlamıyorum bin kişi yorum yapıyo ama hiç biri ne amacın var demiyo
biri çıkıp bizim göremediğimiz gizemi görüp amacın ne deyip konuyu
ordan oraya vuruyo..sengözlerimebaksanab

işte bende bunu anlamıyorum
ne amacı olabilirki sence?
böyle konu açınca hesabına para falan yatırmıyorlar,başbakan yapmıyorlar
hayır yani siz ne gibi bir amaç sezdiniz ben onu anlamadım CADIARZU

aynı amaç rep gücü içinde geçerli çıbığım
sonuçta site bize maaş bağlamıyor biz önemsemedikçe önemseyenlerin gözüne batıyor
ama kusura bakmayın kimsenin ne konular ne repler nede başka bir şey üzerinde bi çıkarı yok

hihhihi burada bile hır çıkacak şimdi ,herkes düşüncesini yazsada kimseye bulaşmasa olmazmı yaa

hofff fundiş yeni gördüm yine bi olaylı topic açmıssınkaydirigubbakcemile3
ben site içinde yalan yanlış hikayleer uyduranlara uyuzz oluyorum
birde başlıkları doru yazmayanlaraa çocuk gibi konusanlara uyuz oluyorum b
bu konida hassasumm
daha çok şey aklıma gelınce yazcamm

hihhihi burada bile hır çıkacak şimdi ,herkes düşüncesini yazsada kimseye bulaşmasa olmazmı yaa

Olmaz ablacım olmaz....Ben senin düşüncene 'Ne demek istiyorsun?' diyeceğim..Sen de benimkine diyeceksin ki, konu uzasın gitsin..

Karşıt düşünceye saygı,kelimelere dikkat diyorum , daha da birşey demiyorum, yoruldum yahu...

bende bi guruplaşmanın söz konusu olduğunu düşünmüyorum
sadece güsel arkadaşlıklar var diye düşünüyorum.
kendine yakın hissetttiğin genellikle fikirlerinin uyuştuğu arkadaşllıklar ve bunlarında birrbirleriyle bağlantılı olmaları birbirini kollamaları yada desteklemeleri gayet normal.
geyiğide çok seviyorum zaten normal yaşantımısda oldukça gerginlik stres var.burda iki kelam laf edip eğlenmek fenamı ama
iyiki var kk hayatımda önemli bi yer teşkil ediyor.

yalan yanlış uyduranlara rastlamadım hiç selinim ben CADIARZU CADIARZU

yalan yanlış uyduranlara rastlamadım hiç selinim ben CADIARZU CADIARZU
sen daha alışveriş topiğinden yeni kaldırdın başını fundişim dur daha neler görcen :teselli:
bin pişman etcez seni ordan çıktığına hiç meraklanma :icecream:
ne entrikalar dönüyo burda ahh bi bilsen
hele ki bir derdim var'a hiç ugrama aklın varsa

çıkamazsın kaydirigubbakcemile3

Ben de; insanların görüş ve düşüncelerine tahammül gösteremeyip, toplu halde saldırmayı alışkanlık halline getirmiş insanlardan şikayetçiyim...
Nerede bir taştışma konusu olsa, aynı isimler saldırıya geçiveriyor birden...

Öyle ki artık, ne kadar küçüldüklerinin bile farkında değiller...

Senin benim samimiyet rahat yorum yapacak derece de yakın görmeyi başkaları gruplaşma olarak yadırgıyor hatta gurbii demiyeli çete suçlamasıynan telefonları bile dinnenebilir
isim farkı bu..
isteyen istediğini desin..
örneğini burda yaşadık arkadaşlar..

herkez kendi tanıdığı üyeye daha samimi yaklaşıp tanımadığı üyeye biraz daha mesafeli yaklaşıyor ki bunu normal hayatta da yapıyoruz..
siz ilk gördüğünüz birine el ense naber yavru diye girişmiyorsunuz heralde..
ama kankine veya yakınına herşeyi rahat rahat yapabiliyosun..

bunu kastediyorum bende sonuçta acısıyla tatlsııyla bölümünde örnegin orada bulunan konular geyiğe çevrilmiyor
çevirelecek mevzu var çevirilmeyecek var geyiğe çevirmekten kastımda bilerek kasti yapılmıyor bu o an kişinin konuya esprili şekilde yaklaşması geçiyor içinden ve öyle oluyor

Kalemini sevdiğim insan..
Bunu yazmak yürek isterdi, yazdın..Galiba insanların yazmaktan çekindikleri konuların arasında bu geliyor..Herneyse limitimi doldurdum..Umarım kimse fazlasıyla kırılmadan konu hallolur..(Ümit etmek serbest.)

ay doğru vala..
2 aydır aktif takılıyorum toplasan feleğim şaştı :bbo: :bbo:
derdim varda dertlendim bi dönem sonra kurtardım kendimi o arabesk yaşantıdan ..

haklısın fundam normal olanda budur samimi olmadığın yeni tanıdığın kimseye mesafeli durusun niye bu başka türlü algılanıyo anlamadım gitti.

funda bulmuşsun yine bir konu helal sana valla ben her yönüyle seviyorum kadınlar külübünü ama derdim varı sevmiyorum hep sonuç hüsran

belkide birbirini hiç tanımayan insanların birbirine karşı yapış yapış hitap şekilleri.
belki samimiyet, belki iyi niyet göstergesi amaçlı.ama bana inanılmaz itici geliyor.
çiçeğim böceğim aşkım sevgilim canısı ve daha sayamadığım niceleri.-tatlicadiarzu-
öylesine samimiyetsiz ve yapay duruyorki uzaktan bakınca a.s

yaranılmıyo anam al işte
lan lun deriz taşlarlar çiçeğim böceğim deriz tefe koyarlar
ne poh yiyeceğimizi şaşirdik sayenizde paranoyak olup özgüvenimizi yitirdikten sorna köprü altı cocuu olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…