Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

Grup olarak hareket etmeyi sevmiyorum asla...

Dünya görüşü benden çok ayrı olan, ama dobra dobra doğruysa doğruyu; yanlışsa yanlışını kabul eden ve gönlümü kazanan bir çok arkadaşım var...
Hepsine de, son derece saygı duyuyorum ve kendilerini seviyorum...

Evet ama burada bir çok kişi sanal hayatı reel e dökmüşler uzaktan bakınca evet ama öyle geliyor olabilir ama içine girdiğinde öyle değil bence
benim şuan normal yaşantımda çok samimi arkadaslar edindim sanaldan ve normalde 20 yıllık arkadaslarımdan daha samimi ve içteniz

insanlar bir konuda hemfikirse yazabilir. bu onların alçalması değildir
.buna ,küçülme,denmesi ne derece doğru..
tartışılır. ..

içim şişti valla okurken :bbo:
hep aynı kişiler hep aynı tarz agresif yorumlar
doğru düzgün sorunlarımızı konuşmayı bile beceremiyoruz
ben özellikle ve özellikle hazımsız üyelerden nefret ediyorum artık
ilk zamanlar hatta şundan bi iki ay öncesine kadar tam bir sevgi pıtırcığı gibi geziyordum herkesi herşeyi seviyorum KK'yı seviyorum diye ama artık diyorum ki şu üye beni rahatsız ediyor CADIARZU
demek ki değişen bişiler var yada benim şimdi dikkatimi çekiyor

bir üye gelir kiminle ne derdi varsa o kişinin olduğu topice girip özellikle geyik bölümünde karşılaşıyorum bununla garezi olan üyeye lafı çarpar ortalığı karıştırır gider
adı üzerinde geyik topici :lepi:
bütün gün stres içinde çalışıyoruz belki biraz lak lak yapmak için belki kafa dağıtmak için geyikte sohbet ediyoruz ne gerek var böyle gerginlik çıkarmaya benneyaptımki
inanın bir derdim var bölümüne bakmıyorum artık çünkü sahte konulardan senaryolardan fenalık geldi
kim ne amaçla yapıyor bunu bilmiyorum ama bu sıralar çok fazla oluyor
okuyorsunuz okuyorsunuz belki dertlenip yorum yapıyorsunuz bi nebze de olsa yardımcı olayım diye, belki okudukça sinirleriniz oynuyor, bi saat sonra hooop topic kapandı niye erkek üyeymiş niye sahte konuymuş
haydaaa, noluyoruz yaa kafamçokkarıştı
neyse durum bundan ibarettir, takdir sizindir.
ben yine de KK'yı seviyorum napiim elimde değil :lepi:

Son düzenleme:

kimse tanımadığına canım cicim demezki (yani ben demem)
samimi olduklarımızla samimi konuşuruz
samimi olduğumuzada siz biz diye hitap edemeyiz herhalde

aynen bende böyle bir konu açacaktım
fundacım önce davranmışşın..
beni de rahatsız eden birşey var
o da kişilerin sadece kendi tanıdıklarına ve arkadaşlarına yorum yapması...
örneğin hiç güzel olmayan beğenilmeyecek birşey bile kişilerin arkadaşları tarafından
pohpohlanıp tıklama rekoru kırabiliyor o konu..yani objektif bulmuyorum bazı yorumları

arkadaşlarkonu dışı ama müge anlıdaki aranan muhammetin ceseti bulundu yavruyu öldürmüşler çok üzüldüm çok

insanlar bir konuda hemfikirse yazabilir. bu onların alçalması değildir
.buna ,küçülme,denmesi ne derece doğru..
tartışılır. ..

Evet onların alçalmasıdır Okyetepe.

Çünkü başka görüşlere tahammül edemeyen ve topluca hareket etmekten başka çareleri bulunmayan isimler, aynı isimler...

Bana göre, topluca saldırmak bir zayıflıktır...

Ayrıca, aynı fikirde olan insanlar elbette olacaktır...
Benim seninle aynı fikirde olduğum zamanlar da oldu, farklı düşündüğüm zamanlarda...
Herkesle olduğu gibi...

Ama topluca saldırmayı kabul edemem...
Çünkü bu insanlar, kendi görüşlerini değil; topluluklarını haklı çıkarmaya çalışıyorlar...

Herkes dilediği gibi düşünmekte özgürdür...

aynen pasaklım
o kadar okuyoruz sonra bi bakıyoruz konu fake boşa giden zamanıma acıyorum valla
bide şu laf çarpma olayına bitiyorum zaten
birbiriyle kavgalı iki kişinin olduğu topik iğneli yorumlardan gayet iyi anlaşılıyor
takılmış plak gibi durmadan aynı şeyi yazıp birbirini küçümsemeye çalışanlar
ve özellikle bunu ben şöyle yapanları takmıyorum böyle yapanları sevmiyorum tınlamıyorum demek bile
o kişi ile ne kadar ilgili olduğunu gösterir
bırakın ya burası sanal alem kimse kimseyi tanımıyor kime niye garezimiz olsun
kk kocaman bir paylaşım sitesi kavgalı olsanız bile birbirinize çarpmadan yaşabileyecek kadar
alanımız mevcut çok şükür

birde şunu anlamıyorum herkes benim doğrum benim doğrum diyo
biri geliyo hayır hiçte benim doğrum
ne yani mecburmu herkes senin doğrunu kabul etmeye
herkesin kültür aile yapısı farklı
hayır illa gidip gelip yazarlar efendim eğitim farkı efendime süğleyem şu farkı.sengözlerimebaksanab.
--
ama herkesin yanlış dediği ve toplumca yanlış bilinen şeyleride nekaa ön yarlısınız doğru bu demezmi bitiyom ozman..
delikafadulden

Bir de uzaylılar tarafından benlikleri ele geçirilen ama bunun farkında olmayıp kendini nimetten sayanlara sinir oluyorum:1closedeyes:
Bir de oraya buraya sataşıp maşa maşa gezmezler mi kaydirigubbakcemile

Ateşi elinle tutamayanların kullandığı maşa olmaktansa,
Saygı için yaşa bakmaktansa,
Gönülleri zengin paşa pışpışlamaktansa,
Ben olurum bennnn,çünkü bir ben varım bir de benim benlerim,canlarım,bana benden yakınlarım var
İşte o kaa sengözlerimebaksanab

Bir de uzaylılar tarafından benlikleri ele geçirilen ama bunun farkında olmayıp kendini nimetten sayanlara sinir oluyorum:1closedeyes:
Bir de oraya buraya sataşıp maşa maşa gezmezler mi kaydirigubbakcemile

Evet çok haklısın...
Oraya buraya toplu halde sataşıp; kendini nimetten sayanlar oldukça fazla...

eğer bir insanın savunacağı ve inandığı görüşleri varsa çok rahat kendini savunabilir.

burada düşünceler çarpışıyorsa, çarpışsın
...terbiyemizi bozmadan hakarete girmeden düşüncelerimizi yazabiliriz.
şöylemi yapsaydık,
bak ben bu konuya yazdım aman sakın sen yazma. çık o konudan. yanlış anlaşılır.
ama oda yazmak isterse.
yazma kardeşim,neden yazıyorsun. sonra çeteydi gruptu ad çıkar diyemi düşünmek gerekiyor. arkadaşların aynı konuya yazmasını ,men mi etmek gerek. bilemiyorum.
bunun çözümü ne.
kafam karıştı gerçekten:uhm:.
insanlar düşüncelerini savunabilirler.
birinin konusunda, o sadece okurken, 4 kişiye karşı fikrimi ,savunmaya çalıştım.
ama bu bana hiç rahatsızlık vermedi.
neden versin ki.

fikir istenen konularda atıyorum bi yorum yapıyorum
başkası geliyo içinden bir kelimeyi seçip vay efendim sen bunu diyemezsin,vs vs deyip saldırmaya başlıyor ve konuyla alakasız arkadaşlarını çağırıp peşine takması
eksi repler verdirmesi vs vs...bir kaç defa buna şahit oldum
4-5 gün banlanıyo sonra yine aynı halbuki kişi değişmezki hep aynı yani...

birde geçen birine bişi sordum cvp vermedi o konuyla bilgisi var halbuki
başıma böyle şeyler geliyor hiç alakam olmadığı konularda gelip bana bişey soruyorlarsa sorup bulup buluşturuyorum cvbını veriyorum
sırf ikili polemiğe girmemek için neden cvp vermedin demedim
sırf arkadaşmı olmak lazım yada eski üylerden mi olmak lazım
sorumun cevaplanması için??
hiç yakıştıramadım :dilcikar:

Kızlar azıcık sakinlik gösterin lütfen,
Gün geçmiyor ki biriniz veya birkaçınız benzer şeylerden şikayet etmeden duramıyorsunuz.
Bakın kocaman bir site ve nerdeyse herkesin ilgi alanına yönelik bölümler mevcut,üstelik bu bölümler sizin istek ve ihtiyaçlarınız doğrultsunda açıldı,yani yine sizin görüşleriniz ön plana çıkarılarak geliştirildi herşey.

Gebelik bölümüyle işi olmayan,ilgi alanına girmeyen kişiler oraya girmez,kendi ilgi alanına odaklanır,böylece orda açılan topiklerde neler yazılıyor umursamaz,geyik bölümü keza,
Herkesin muzdarip olduğu bir derdi,sıkıntısı var,,hoşnut olmadığınız bölümlerin müdavimlerine sizi yok sayıyoruz diyebilir miyiz? Veya böyle demeye hakkımız var mı?

Bu sitede sanıyorum hepinizin igilendiği bir bölüm vardır,oralara yorum yazın ama yorum dediysem birbirinizin yazdıklarına iğneli göndermeler,kavga çıkaracak tahrik edici şeyler söylemeden yorum yapın.

Sitede bir çetedir,gruplaşma lafıdır gidiyor,çete nedir yahu?
Herkes birbirine yakın hissettiği kişilerle yazışır,bunda abes birşey yok ama tabii sizler kalkıpta sizle farklı görüşte bir üyeyi dilinize dolayıp ne yazmış,hangi konuyu açmış takip eder,özellerden,profillerden link verip baskına gider gibi bir ağızdan saldırırsanız bizde buna bir dur deriz elbette.

Bu kadar zor mu birbirinize yiğidi öldür hakkını ver mantığıyla yaklaşmak,alıp veremediğiniz nedir anlamıyorum ki,size sitede yazmayın,çizmeyin,arkadaş edinmeyin diyen yok,sadece birbirinize saygı gösterin,ciddi niyetle açılmış konuları geyiğe çevirmeyin,geyiği geyikte yapın,insanları rencide etmeyin diyoruz,bunun neresi anlaşılmaz geliyor da sürekli birbirinize her topikte göndermeler yapıyorsunuz.

Kurallar açık ve net,uymayan olursa haklı haksız gözetmeksizin uyarı cezası veriyoruz,pek çoğu da biz çocuk muyuz nedir bu ceza yöntemi diyor,kusura bakmayın malesef çocuk gibisiniz,alın bakın bir konu birkaç saat içinde 20 küsür sayfa olmuş ve yine uzlaşmazlıklarla dolmuş,size aynı fikirde olun diyende yok,yazdıklarımdan bunu da çıkarmayın,farklı düşüneceksiniz,farklı yorumlayacaksınız,size kimse falanca gibi düşünmezsen seni asarım keserim de demiyor,demeye de hakkı yok ama ya biraz başınızı elleriniz arasına alıp düşünün,her topikte birbirinizi gördüğünüzde cin çarpmışcasına yorum yazmakta ne oluyor,fikrini yaz,oku anlamaya çalış,alıntılarla vay anam sen beni mi kastetdin,sen şöyle yapıyorsun,böyle düşünüyorsun,bak sende falanca topikte böyle davranmıştın diye savunmakta neyin nesi?

Yetmiyor özelden,yetmiyor replerden saldırı,el insaf,bu neyin kavgası?
Birgün olsun ortak sıkıntı ve şikayetlerinizi kendi düşüncelerinizle ama sükunet ve saygı çerçevesinde dile getirinde topiğin akıbeti hüsranla sonuçlanmasın.

Düşünceler çarpışmıyor Okyetepe...

Bilinçli bir saldırı gerçekleştiriliyor...

Ve aynı isimler...
Her konuda, her tartışmada aynı isimler...

Keşke dediğin gibi düşünceler çarpışıyor olsaydı...

Daha önce de söyledim:
"Hayat görüşü benden çok farklı olduğu halde; kendisini sevip, düşüncesine saygı duyduğum çok insan var... "

Ama burada bahsettiğim kişiler; huzuru bozmak için, ellerinden geleni yapıyorlar...

Belki bunu farketmemiş olabilirsin... :1closedeyes:​

doğru kime ve neye göre doğru .herkesin bir ağzı var ve herkes siteninde kurallarına uyarak kendi doğrularını savunacak tabi ki .ben sadece bu savunma eylemini gerçekleştirirken insanların çirkinleşmesinden şikayet ediyorum karşımızdaki insan yanlış birşey dahi demiş olsa bence onu iknanın yolu sen şöylesin sen böylesin hahahah hihihi olmamalı ..bence tartışmanın bile bir üslubu olmalı daha saygılı ,daha kibar böylelikle karşımızdakininde yanlışını düşünmesine vakit tanırız .elinize alın maşayı dövün haydeeeeee olmaz bence bir bayana asla yakışmaz bazen çok çirkinleşenler oluyor lütfen biraz daha dikkat türk kadınını temsil ediyoruz konu açınca kaç misafir kaç bizim üye diyeceğimize dikkatli yazışmalıyız bizler kadını temsil ediyoruz denmeli çünkü bu yazılar sanal ve herkes okuyabiliyor=)başka bir derdim yok şimdilik=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…