- Konu Sahibi D'arbanwille
-
belkide birbirini hiç tanımayan insanların birbirine karşı yapış yapış hitap şekilleri.
belki samimiyet, belki iyi niyet göstergesi amaçlı.ama bana inanılmaz itici geliyor.
çiçeğim böceğim aşkım sevgilim canısı ve daha sayamadığım niceleri.-tatlicadiarzu-
öylesine samimiyetsiz ve yapay duruyorki uzaktan bakınca a.s
belkide birbirini hiç tanımayan insanların birbirine karşı yapış yapış hitap şekilleri.
belki samimiyet, belki iyi niyet göstergesi amaçlı.ama bana inanılmaz itici geliyor.
çiçeğim böceğim aşkım sevgilim canısı ve daha sayamadığım niceleri.-tatlicadiarzu-
öylesine samimiyetsiz ve yapay duruyorki uzaktan bakınca a.s
insanlar bir konuda hemfikirse yazabilir. bu onların alçalması değildir
.buna ,küçülme,denmesi ne derece doğru..
tartışılır...
insanlar bir konuda hemfikirse yazabilir. bu onların alçalması değildir
.buna ,küçülme,denmesi ne derece doğru..
tartışılır...
içim şişti valla okurken :bbo:
hep aynı kişiler hep aynı tarz agresif yorumlar
doğru düzgün sorunlarımızı konuşmayı bile beceremiyoruz
ben özellikle ve özellikle hazımsız üyelerden nefret ediyorum artık
ilk zamanlar hatta şundan bi iki ay öncesine kadar tam bir sevgi pıtırcığı gibi geziyordum herkesi herşeyi seviyorum KK'yı seviyorum diye ama artık diyorum ki şu üye beni rahatsız ediyor CADIARZU
demek ki değişen bişiler var yada benim şimdi dikkatimi çekiyor
bir üye gelir kiminle ne derdi varsa o kişinin olduğu topice girip özellikle geyik bölümünde karşılaşıyorum bununla garezi olan üyeye lafı çarpar ortalığı karıştırır gider
adı üzerinde geyik topici :lepi:
bütün gün stres içinde çalışıyoruz belki biraz lak lak yapmak için belki kafa dağıtmak için geyikte sohbet ediyoruz ne gerek var böyle gerginlik çıkarmaya benneyaptımki
inanın bir derdim var bölümüne bakmıyorum artık çünkü sahte konulardan senaryolardan fenalık geldi
kim ne amaçla yapıyor bunu bilmiyorum ama bu sıralar çok fazla oluyor
okuyorsunuz okuyorsunuz belki derlenip yorum yapıyorsunuz bi nebze de olsa yardımcı olayım diye, belki okudukça sinirleriniz oynuyor, bi saat sonra hooop topic kapandı niye erkek üyeymiş niye sahte konuymuş
haydaaa, noluyoruz yaa kafamçokkarıştı
neyse durum bundan ibarettir, takdir sizindir.
ben yine de KK'yı seviyorum napiim elimde değil :lepi:
Bir de uzaylılar tarafından benlikleri ele geçirilen ama bunun farkında olmayıp kendini nimetten sayanlara sinir oluyorum:1closedeyes:
Bir de oraya buraya sataşıp maşa maşa gezmezler mi kaydirigubbakcemile
eğer bir insanın savunacağı ve inandığı görüşleri varsa çok rahat kendini savunabilir.
burada düşünceler çarpışıyorsa, çarpışsın
...terbiyemizi bozmadan hakarete girmeden düşüncelerimizi yazabiliriz.
şöylemi yapsaydık,
bak ben bu konuya yazdım aman sakın sen yazma. çık o konudan. yanlış anlaşılır.
ama oda yazmak isterse.
yazma kardeşim,neden yazıyorsun. sonra çeteydi gruptu ad çıkar diyemi düşünmek gerekiyor. arkadaşların aynı konuya yazmasını ,men mi etmek gerek. bilemiyorum.
bunun çözümü ne.
kafam karıştı gerçekten:uhm:.
insanlar düşüncelerini savunabilirler.
birinin konusunda, o sadece okurken, 4 kişiye karşı fikrimi ,savunmaya çalıştım.
ama bu bana hiç rahatsızlık vermedi.
neden versin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?