Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

offf.. be bu gadınları mutlu etmek ne kadar zor

kadinlar mutlu olamaz o yüzden ben gidip kocami mutlu edeyim bari aşkitom
acikmişta yemek istiyor minik kuş az şişko ya yesin biraz daha üflesem ucacak zavallibenneyaptımki
toru topu 150 kg falan kiyamiyom napim:asigim:-tatlicadiarzu-
benden de ev hanimi oldu ya bazen kendime inanamiyom ezbuzbenneyaptımki
gittim yemek yapmaya:a015:

biz yıllardır burada değiliz ama öyle değil mi
site sürekli yenileniyor yeni üyeler geliyor
konuların tekrarlanması normal geliyor bana bu nedenle
biz de şimdi tartışıyoruz,
ayrıca ben siteyi değil üyelerin yazdıklarıyla ilgili rahatsızlıklarımı dile getirdim sadece

evet ben bundanda rahatsızım herkes kendi fikrini söylemekte özgürdür ve bir kişi hakkında yorum yapılıp biri onun düşüncesine katılmıyorsa o kişi bunun savunmasını yapabilir.yani 1 kişinin düşüncesine katılmayan birinin arkasında topluca gelip o insanla dalga geçilmesi.toplu taaruza geçilmesi rahatsız ediyor beni bu her konu başlığında yaşanıyor.buradaki üyelerin her biri kendi cevabını verebilecek güçtedir bence.:hooray:

yalnız dikkatimi çeken ve bir türlü cevabını bulamadığım konu da,
tartışamayı bilmiyoruz...tartışma deyince rencide edici laflar,
kırıp dökmeler,hakaretler geliyor aklımıza,yani ekranın karşısında
yazdıklarımızı, acaba yüzyüze olsak söyleyebilirmiyiz sizce??...
tartışalım,herkes fikrini söylemekte özgür tabi ki,
belki tartışarak doğruyu bulacağız ve hayır dediğimiz kişiye ,
yaa evet gerçekten haklısın diyebileceğiz...
bizim geyiğe vurduğumuz bir olay,belki konu
sahibi için çok ama çok önemli,lütfen bu konuda da dikkatli olmamızı rica ediyorum...
KK bizler için gerçekten bulunmaz biryer,
hem kalite,hem seviye bakımından,
eeee o kaliteyi ,seviyeyi de bizler oluşturuyoruz değil mi...
Hepinize güzel ve faydalı paylaşımlar diliyorum...
sevgiler....

aynı şeyi söylüyoruz ama nedense anlaşaılamıyoruz..
siteyi site yapan benim..sensin..
şu aşağıda adları yazan ve yazmayan herkez..
üyeler törpülerse kendini zaten bir sorun kalmaz füsüm bunu anlattık defalarca ama işte sonuç..

ısrarla konuların geyiğe çevrilmesinden yakınılan bir konuda ısrarla geyik kıvamında yazışma yapılıyorsa söulicek çok fazla söz yok gibi geliyor bana..
tipik türküz işte :)
söyleniriz kızarız bağırırız vs.. ama ne vazgeçeriz ..
nede düzeltme yoluda adım atarız..
böyle gelmiş böyle gider misali

Son düzenleme:

:1shok:bak bir yaşıma daha girdim sen ve ev hanımı :roflol:
eyi bari gittie doyur adamı aç kalmasın yasık

kocasının melee olmuş
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi -tatlicadiarzu-
senden ev hanımlığı olursa herkes olur o zaman

şunuda söylemek istiyorum.
kkda gruplaşma var denip duruyor. bu çok saçma. sadece birbirinden hoşlanan arkadaşlıklarından,mutlu olan insanlar ,olabilir.
ve bunlar genelde aynı düşünceyi yansıtıyordur
.fikirler yakınsa konularda aynı şekilde yorum yapmakta ,çok doğaldır.
bunu gruplaşma olarak ,kabul etmiyorum.
sadece aynı bakış açısına sahip arkadaşlar diyorum. o kadar.

yalnız çok ilginç....
hatunlar kavgadan çok geyikten şikayetçi
gülelim eğlenelim çoşalım 2 tek atip gevşeyelim olayı yok
zaten gün boyu iş güç stresi yetiyor da artıyor
surda yaptiğimiz 2 çift geyik batıyo milletin gözüne vay anasını
şeytanı bırakıp geyikçileri taşlıyolar
ben de buna deli oluyorum işte
ille de birilerinin istedigi gibi olmak zorunda mıyım?
neden ortak noktayı bulmak yada en azından tahammül etmek yerine insanları kendi isteklerimiz dogrultusunda robotlaştırma fikri hakim anlamıyorum
birlikte yaşamanın, toplum olmanın gereklerini bilmeyenler var hala

git doyu adamı arzu
kaz gelcek yerden tavık esirgenmez :jeyyar:

benim tek sıkıntım şu alıntı yapılan resimler onlar yapılmasada sadece isimler yazılsa karşı taraf anlamıcak mı kime neye yazdığını
onun haricinde kk dan çok memnunum hiç bir sıkıntım rahatsızlık duyduğum bi konu yok
he bişey var aslında hala önlüğüm gelmedi

Nerde hareket orda bereket kaydirigubbakcemile3 Sitenin şu hali varya ıstanbul gibi rengarenk medeniyetler .çarpışması ama tek düzelik yakışmazdı çiçekler forumuysa her renk çiçekten her kokuda yayılmalı buralara o yüzden seviyorum ve gördüğüm birşey varsa ilk sitemize geliyoruz ilk izlenim şu bu bana uymaz yok bu tuhaf şunun busu var derken azıcık zaman geçtimi bi bakıyorsunuz beğenmedikleriniz canınız oluvermiş:)

Başta bana birçok kişi hala yeni tanıyanlar bu kadar pozitif olunabilinirmi diyorlar yapmacık geliyor vsvs ama ya zaman araya zaman girdimi birbirimizi anlamaya tanımaya başladıkmı çok güzel oluyor herşey...

Hoşuma gitmeyen konu sadece sadece baştan beri yazılan şu kadar kişi okuyor kopyala yapıştır sanırım retıng artıyor budur onun dışında tartışmaları seviyorum dalgalarıda canım cicimleride nanlarıda hepsini hepsini seviyorumalkisalkisalkis

herhangi bir konuda resim ekleyip altınada herturlu yoruma açığım yazıpta ii yorumları gröunce sevinen kötu yorumları görunce sinir olup kavga eden yada kötu yorum sahibini tersleyenlere gıcık oluoyorum...

bencede aynen katılıyorum sana
fazla arkadaş çevresi olmayan ve kk da çok fazla vakit geçirmeyen insanların en çok yakındıkları konu bu
bi kaç eski üye grup şeklinde yorum yapıyorlar çete gibi dolaşıyorlar falan filan....
arkadaşlık bağı bulunan insanların yorumları birbirleriyle paralel olabilir
arkadaşım dediğim insanın bazende tasvip etmediğim görüşleri olabilir
arkadaşım diye her dediğini onaylamak zorunda değilim ama
çoğunuda onaylıyor ve onunla aynı fikirdeysem zaten o yüzden arkadaşım diyorumdur değil mi ama

evet haklısın funnyda arkadaşım üyelerin törpülenmesi lazım.siteyi ben yaptım edalarıyla dolaşan o kadar çok kişi var ki.burası herkese açık ve kimsenin kimseye ahkam kesmesine ihtiyaç yok bence.zaten siteyi ben yaptım edalarıyla dolaşanlardan rahatsızlığımız.

ayy evet illa herkes ciddi olmak istiyor yaa
tabiki ciddi olacağımız konularda olacak ama arada gülüp eğlenmeyide bilmeliyiz dimi

Evet buna katılıyorum kafama yatan yorumları onaylarım o şekilde sohbet ederim etmeyene susarım
benim bir grubum olmamasına rağmen öyle anlasılması bile garip gerçekten şurda bir Allahın kulunun bile msnsi yoktur benimde kimsede yoktur yani sadece site içerisinde fikrim uyuşuyorsa aynı başlık altında muhabbetimi eder yorumumu yapar çeker giderim

Bırak herşey dağınık kalsın kimse kimseyi değiştiremiyor ne fikirlerini ,ne olgularını değiştirmek isteyenler aslında kendilerinde birşeyleri arayan bulamayan kişilerdir.Zamanla bi bakarsın hepsi sana uymuşlar ya olduğun gibi kabul et yada çek gityerimseniben Zıt kişilikler olacakki hayatın tadı çıksın doğru yanlış kavramını başka nasıl algılayabiliriz?Şeniz

herhangi bir konuda resim ekleyip altınada herturlu yoruma açığım yazıpta ii yorumları gröunce sevinen kötu yorumları görunce sinir olup kavga eden yada kötu yorum sahibini tersleyenlere gıcık oluoyorum...

Evet bu hakikaten rahatsız edici işte
Arkadaşı beğenmediysen vay haline..Yorum karşısında şaşıp kalmıştım..Eleştiriye açığız deyip kaldıramayan resim eklememeli diye düşünüyorum.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…