- Konu Sahibi D'arbanwille
-
Düşünceler çarpışmıyor Okyetepe...
Bilinçli bir saldırı gerçekleştiriliyor...
Ve aynı isimler...
Her konuda, her tartışmada aynı isimler...
Keşke dediğin gibi düşünceler çarpışıyor olsaydı...
Daha önce de söyledim:
"Hayat görüşü benden çok farklı olduğu halde; kendisini sevip, düşüncesine saygı duyduğum çok insan var... "
Ama burada bahsettiğim kişiler; huzuru bozmak için, ellerinden geleni yapıyorlar...
Belki bunu farketmemiş olabilirsin... :1closedeyes:
.
Sitede bir çetedir,gruplaşma lafıdır gidiyor,çete nedir yahu?
Herkes birbirine yakın hissettiği kişilerle yazışır,bunda abes birşey yok ama tabii sizler kalkıpta sizle farklı görüşte bir üyeyi dilinize dolayıp ne yazmış,hangi konuyu açmış takip eder,özellerden,profillerden link verip baskına gider gibi bir ağızdan saldırırsanız bizde buna bir dur deriz elbette.
Kurallar açık ve net,uymayan olursa haklı haksız gözetmeksizin uyarı cezası veriyoruz,pek çoğu da biz çocuk muyuz nedir bu ceza yöntemi diyor,kusura bakmayın malesef çocuk gibisiniz,alın bakın bir konu birkaç saat içinde 20 küsür sayfa olmuş ve yine uzlaşmazlıklarla dolmuş,size aynı fikirde olun diyende yok,yazdıklarımdan bunu da çıkarmayın,farklı düşüneceksiniz,farklı yorumlayacaksınız,size kimse falanca gibi düşünmezsen seni asarım keserim de demiyor,demeye de hakkı yok ama ya biraz başınızı elleriniz arasına alıp düşünün,her topikte birbirinizi gördüğünüzde cin çarpmışcasına yorum yazmakta ne oluyor,fikrini yaz,oku anlamaya çalış,alıntılarla vay anam sen beni mi kastetdin,sen şöyle yapıyorsun,böyle düşünüyorsun,bak sende falanca topikte böyle davranmıştın diye savunmakta neyin nesi?
Yetmiyor özelden,yetmiyor replerden saldırı,el insaf,bu neyin kavgası?
Birgün olsun ortak sıkıntı ve şikayetlerinizi kendi düşüncelerinizle ama sükunet ve saygı çerçevesinde dile getirinde topiğin akıbeti hüsranla sonuçlanmasın.
bu yazı şeklide ilk okula yeni başlayan çocuğun yazım şekli gibi olmuş..eleştirinizle inanılmaz uyumlu.hofff fundiş yeni gördüm yine bi olaylı topic açmıssınkaydirigubbakcemile3
ben site içinde yalan yanlış hikayleer uyduranlara uyuzz oluyorum
birde başlıkları doru yazmayanlaraa çocuk gibi konusanlara uyuz oluyorum b
bu konida hassasumm
daha çok şey aklıma gelınce yazcamm
içim şişti valla okurken :bbo:
hep aynı kişiler hep aynı tarz agresif yorumlar
doğru düzgün sorunlarımızı konuşmayı bile beceremiyoruz
ben özellikle ve özellikle hazımsız üyelerden nefret ediyorum artık
ilk zamanlar hatta şundan bi iki ay öncesine kadar tam bir sevgi pıtırcığı gibi geziyordum herkesi herşeyi seviyorum KK'yı seviyorum diye ama artık diyorum ki şu üye beni rahatsız ediyor CADIARZU
demek ki değişen bişiler var yada benim şimdi dikkatimi çekiyor
bir üye gelir kiminle ne derdi varsa o kişinin olduğu topice girip özellikle geyik bölümünde karşılaşıyorum bununla garezi olan üyeye lafı çarpar ortalığı karıştırır gider
adı üzerinde geyik topici :lepi:
bütün gün stres içinde çalışıyoruz belki biraz lak lak yapmak için belki kafa dağıtmak için geyikte sohbet ediyoruz ne gerek var böyle gerginlik çıkarmaya benneyaptımki
inanın bir derdim var bölümüne bakmıyorum artık çünkü sahte konulardan senaryolardan fenalık geldi
kim ne amaçla yapıyor bunu bilmiyorum ama bu sıralar çok fazla oluyor
okuyorsunuz okuyorsunuz belki dertlenip yorum yapıyorsunuz bi nebze de olsa yardımcı olayım diye, belki okudukça sinirleriniz oynuyor, bi saat sonra hooop topic kapandı niye erkek üyeymiş niye sahte konuymuş
haydaaa, noluyoruz yaa kafamçokkarıştı
neyse durum bundan ibarettir, takdir sizindir.
ben yine de KK'yı seviyorum napiim elimde değil :lepi:
Suç altın bir urba olsa,kimse alıp üstüne giymezmiş
Suç altın bir urba olsa,kimse alıp üstüne giymezmiş
Yine, ne kadar haklı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Kimse, üstüne alıp giymiyor...
Kendini bilmemeye devam ediyor...
Şükür ki; benim sevenlerim de, sevmeyenlerim de "Yanlış yaptığım zaman, özür dilediğime şahitlik edecek kadar" beni bilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?