Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

her yerde olduğu gibi burda da kutuplaşma olacaktır
yakın hissettiğimize yanaşırız
bana tuhaf gelmiyor bu
ve yakınlamış insanların aynı yerlerde gezinmesi de tuhaf gelmiyor
birbirlerini savunmaları da
sonuçta aşağı yukarı aynı fikirdeler ki o yakınlık sağlanmıış aralarında
dolayısıyla yakınız diye bi başkasının fikrini savunmuyorlar yine kendi fikirleri
fikirler benzediği için yakınlaşıyorlar ya zaten

o kişileri bilmiyorum
. benim söylediklerim o zaman senin dediklerinden çok farklı kişiler, ferza.

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmişi okumadım sadece konuyu açan arkadaşımızın yazısını okudum.
1)bir tek bilirim edası
2)evlimisin bekarmısın(bekarsa hemen gardını alıp suçlamalar yada küçük görmeler başlıyor)
3)ben sana rep verdim bi zahmet banada verirmisin(alın kardeşim benim replerimde sizin olsun)
sanki site sahibi olacak repleri tavan yapınca
4)hiç anlamış değilim eski üye yeni üye muhabbetini. eski üyelerde zamanında yeni üyeydi
bunu düşünen yokmu acaba. herkez annesinin karnından eski kk üyesi olarakmı çıkıyor
5)yanlış anlaşılmalar diz boyu zaten(yanlış anlaşılan açıklama yapıyor ama kime ne kimse dinlemiyor herkez kendi bildiğini okumakta)
6)kk kimse ne hükümdar ne padişah nede sadrazam değil.
kimse kşmseye ahkam kesemez sadece hayat tecrübesinden örnekler verebilir.
ne yazıkkı sitede çok fazla kendini hükümdar padişah sadrazam sanan üyeler mevcut.
ayrıca herkezin doğrusu kendisine. kimse kimseyi doğrularıyla yönlerdirme yapmamalı.

ben bunlardan çoookkk ama çookkk rahatsızım inanın böyle konuları yazıları okudukça
gülüyorum sadece. büyük küçük yaşlı genç hepimiz burda paylaşım içerisindeyiz
bırakın küçük görmeyi bırakın merakla açılan konularda yada özenli açılan konularda geyik yapmayı
farkında olmadan insanları kırıyorsunuz farkında olmadan aman benim puanlarım çok istediğim
gibi konuşurum diyip kendinizi küçük düşürüyorsunuz. hepimz kardeşiz biz bir aileyiz acısıyla
tatlısıyla birbirimize sarılmalıyız ne istiyoruz nedir bu çekişme nedir bu ben bilirim havaları çözmüş değilim
neyse hepinize iyi akşamlar sevgi dolu paylaşımlar.

Benim de söylemek istediğim buydu. Teşekkür ederim...

bu yazı şeklide ilk okula yeni başlayan çocuğun yazım şekli gibi olmuş..eleştirinizle inanılmaz uyumlu.

UY NE KAA GÜSEL YAZMIŞSIN
duygularımın tercümanısın
teşekkürler
:enbuyukkk:

gruplaşma var eyvallah da ben şikayetçi deilim. sanırım 10 senedir nette olmamdan kaynaklı. çünkü bu olay heryerde var. her forumda her sitede. komşularınızdan birkaçı daha iyi anlaşıyolardır daha çok görüşüyolardır onlara kızamazsınız vay neden beni çağırmıyolar diye. bu da onun gibi bişi.

he, ferzanın dediği de doğrudur. bazı insanlar bu gruplaşmayı gerilla hareketine dönüştürebiliyolar :) çok yanlış ama önüne geçemezsiniz. en iyi yol görmezlikten gelmek. bu kadar kalabalık olmasak 100-200 kişi olsak da aynı sorun baş göstercek. baz insan bu şekilde yaşamaktan zevk alır. bu takıldığım forumda bile arkadaşlarım olsun aynı kafadan, onlarla hareket edeyim diye. bu benim tarzım değil ama kötü bişey de deil bana göre fıtrat meselesi.

ben de 2007den beri üyeyim burdaki kimse ne adımı ne sanımı ne mail adresimi bilir. eskiden çet vardı anasayfada o zmn üç beş muhabbetim olmuştu o kdr. yalnız takılmak da güzel bişi illa yandaşa da ihtiyaç yok yani :) illa herkesin kankaları bandişleri olcak die bişi yok. olanlar da olacak tabi ama bu bi eksiklik veya fazlalık deildir.

bu olaydan rahatsız olanlara tavsiyem onları görmezden gelmeleri. başka çare bulabilmiş deilim kendim henüz:)

Suç altın bir urba olsa,kimse alıp üstüne giymezmiş

yok öyle deme ben suçlu olunca üzerime alıyorum hepimiz insanız ve hatada yapabiliriz

ben hata yaptığım zaman yaşı ne kadar küçük olursa olsun özür diliyorum ve bundan hiç gocunmuyorum karşı tarafın özürümü kabul edip etmemesinden ziyade vijdanımı rahattlatıp kendimi kötü hissetmemek için bunu yapıyorum tabiki özürüm kabul edilirse seviniyorum edilmezse o üyeye karşı son derece temkinli temkinli yaklaşıyorum

özür dilemek bir büyüklükse affetmek iki misli büyüklüktür bana göre

Son düzenleme:
1-yorumları beğenmeyince agresifleşmeler:1closedeyes:
2-dahada ileri gidip şikayetrçi oldukları kişi tarafından tutulduğunuzu iddia etmeler-tatlicadiarzu-
3-siz bir kişiyle fikir ayrılığına düşmüşken hooop ne kadar arkadaşı varsa topiğe toplanmalarkaydirigubbakcemile2
4-sorduğunuz ve muallakta olan noktalara değil ısrarla gereksiz şeylere takılmalarşakkıdı
5-sorduğunuz soruları duymazdan gelmeler

vs...vs...vs....
ve en trajikomiğide uzaktan çok kötü göründüklerini bilmemeleridelikafadulden
şikayetçiyimÇok üzgünüm çoook

Suç altın bir urba olsa,kimse alıp üstüne giymezmiş

Yine, ne kadar haklı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Kimse, üstüne alıp giymiyor...
Kendini bilmemeye devam ediyor...

Şükür ki; benim sevenlerim de, sevmeyenlerim de "Yanlış yaptığım zaman, özür dilediğime şahitlik edecek kadar" beni bilirler...

Son düzenleme:
insanlar kendini bilir
üstüne alınmıyorsa vardır bir bildiği.
ama diğer, kişi birde aynaya bakmayı bilmeli.
belkide görecek gerçeği.
yalnız olmadığını.tek olmadığını.
tek başına olmadığını.

Son düzenleyen: Moderatör:
yepyen ue oluyor jinekolojide yada bir derdim varda konu açıor sadece 2 msj yazıp ortadan kayboluyorr... sitenin devamlı uyeleride konuyu alıp 10 15 sayfa yapabilior..sorular sorular sorular ama cvp hiç yok maaelesef...
* konuyu açıpta kaçanlara deli oluyorumm..
*bide bıkmadan usanmadan bidaha siteye girmediğini göre göre ona hlala cvp yazıp soru soranlara /COLOR]

Belki de üstüne alınıp giymesi gerekenler tam da kimsenin kendini bilmediğinden şikayet edenlerdir.. Ben de onlardan rahatsız oluyorum...

gruplaşmalara...
lan allah belanı versin..bilmem ne olursun inşallah ..heytt kanka naber yhaa.. gibi laflara...
açılan topiği geyiğe çevirmelerine...
karşısındakine düşüncesini zorla kabul ettirmeye çalışanlara...sinir oluyorum...

herşeyden önce çete kavramından kastı anlamıyorum....
bi konuya topluca gidip, kendileriyle farklı düşüncede olan insanlarla fikirlerini paylaşmaksa,
burdaki çeşitli haklarıyla (artı veya eksi replerle) mesajları değerlendirmekse,
bunların hepsi legaldir... illegal olan üyelerin huzurunu kaçıracak şekilde farklı düşüncelere tahammül edememek, propaganda yapmaktır...

benim bir konuda fikrim neyse burdaki tabiriyle hangi çeteye dahil olursam olayım odur....
benimle aynı fikri paylaşan veya paylaşmayan kişilerle fikir alışverişinde bulunmam da gayet normaldir bence,
herkesin düşüncelerini istediği gibi ifade etme özgürlüğü de vardır...

bir ortamda bir fikri savunan 1 kişi savunmayan 10 kişi varsa ben o savunan kişiysem bundan da rahatsız olmam...
rahatsız olunma sebebini de bitürlü anlayamam :sm_confused:
o 10 kişi bana hakaret etmediği sürece her türlü fikirlerini dile getirebilir, bundan da gocunmam...

şimdi bu laftan ben alındım doğrusu çünkü özür dilemeyi yazan benim belkide ben değilimdir ama böyle laf çarptırmalar olunca insan ister istemez alınıyor

ama doğrusu sana ne yaptığımı bilmiyorum kimseye saygısızlık yapacak bir yapıda değilim kasdettiğin farklı bir düşünceyi savunmaksa onu yapmışımdır çünkü her konuda düşündüğümü açıkça dile getiririm

bu topiğide geçmişin hesaplaşması konumuna getirdiniz ya bravo doğrusu

bu lafım sadece sana değil bütün öyle yapanlara

zaman zaman bende bazı üyelere kısa süreli kızıyorum ama olay orada kalıp bitiyor

bunu bir kin tutup intikam alma durumuna döndürmüyorum

Arkadaşlar; bazı insanların bahsettiği gibi "gruplaşmalar" elbette olacaktır.
İnsanın kendine yakın bulduğu kişileri tercih etmesi kadar doğal ne olabilir?

Ama ben burada gruplaşmalardan bahsetmiyorum.
Gruplaşma normal bir şeydir...

Normal karşılamadığım şey ve zayıflık olarak nitelendirdiğim şey ise:
"Başka görüşlere tahammül edemeyip; toplu halde saldırıya girişmektir..."
Anladığınızı umuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…