- Konu Sahibi D'arbanwille
-
benim bir konuda fikrim neyse burdaki tabiriyle hangi çeteye dahil olursam olayım odur....
benimle aynı fikri paylaşan veya paylaşmayan kişilerle fikir alışverişinde bulunmam da gayet normaldir bence,
herkesin düşüncelerini istediği gibi ifade etme özgürlüğü de vardır...
bir ortamda bir fikri savunan 1 kişi savunmayan 10 kişi varsa ben o savunan kişiysem bundan da rahatsız olmam...
Arkadaşlar; bazı insanların bahsettiği gibi "gruplaşmalar" elbette olacaktır.
ınsanın kendine yakın bulduğu kişileri tercih etmesi kadar doğal ne olabilir?
Ama ben burada gruplaşmalardan bahsetmiyorum.
Gruplaşma normal bir şeydir...
Normal karşılamadığım şey ve zayıflık olarak nitelendirdiğim şey ise:
"Başka görüşlere tahammül edemeyip; toplu halde saldırıya girişmektir..."
Anladığınızı umuyorum...
şimdi bu laftan ben alındım doğrusu çünkü özür dilemeyi yazan benim belkide ben değilimdir ama böyle laf çarptırmalar olunca insan ister istemez alınıyor
ama doğrusu sana ne yaptığımı bilmiyorum kimseye saygısızlık yapacak bir yapıda değilim kasdettiğin farklı bir düşünceyi savunmaksa onu yapmışımdır çünkü her konuda düşündüğümü açıkça dile getiririm
bu topiğide geçmişin hesaplaşması konumuna getirdiniz ya bravo doğrusu
bu lafım sadece sana değil bütün öyle yapanlara
zaman zaman bende bazı üyelere kısa süreli kızıyorum ama olay orada kalıp bitiyor
bunu bir kin tutup intikam alma durumuna döndürmüyorum
kim ferza . inan anlamıyorum.
açıkol. söyle. lütfen.
kim
Barçman'cım ben seni çok seviyorum, sana karşı bir atıfta bulunmamıştım orda... Şeniz
Benim yaptığım sadece; şikayetçi olduğum bir konuyu dile getirmekti...
Üzerine alındıysan özür dilerim... a.s.
yok canım özür dileme yaa benimde seninle hiçbir problemim yok
bende şaşırdım biran farkında olmadan kırdımmı diye Şeniz
benim de demek istediğimde buyduÇenebaz yorumlarınızı takip ediyorum ve gayet de bana uyan yorumlar ancak...
Bence buradaki arkadaşların kastettiği şey şu olabilir ya da en en azından benim kastettiğim şu... Bir konu açılıyor. Bir grup arkadaş geliyor konuya yorum yapacak. mesela tamam herkes herkesin yorumunu beğenmek ona cevap vermek zorunda değil kimse ama burada diyoruz ki işte kimse birbirine sataşmasın alıntı yapıp yapıp ona buna imalarda bulunmasın. İşte bazıları var profilini incelerken görüyorsun hemen bir iki arkadaşı link vermiş hatta koş diyenler bile var.
a.s.
Bir gün denk gelirsen, hemen tanırsın merak etme....
Tek başına dolaşamayacak kadar acizler çünkü...
Çenebaz yorumlarınızı takip ediyorum ve gayet de bana uyan yorumlar ancak...
Bence buradaki arkadaşların kastettiği şey şu olabilir ya da en en azından benim kastettiğim şu... Bir konu açılıyor. Bir grup arkadaş geliyor konuya yorum yapacak. mesela tamam herkes herkesin yorumunu beğenmek ona cevap vermek zorunda değil kimse ama burada diyoruz ki işte kimse birbirine sataşmasın alıntı yapıp yapıp ona buna imalarda bulunmasın. İşte bazıları var profilini incelerken görüyorsun hemen bir iki arkadaşı link vermiş hatta koş diyenler bile var. Tamam bu da olur hadi bunu geçtim. Bu insanlar geliyor bir iki yorum yapıyor sonra birbirinin mesajından alıntı yapıyor birbirine cevap verirken topiği açanı yerin dibine sokuyor. Bu bence o topiğe diğer yorum yapan insanlara da saygısızlık oluyor. Bir anda kim ne yazdı ne oldu anlamıyorsun. senin yaptığın yorumlar da bu tartışma yüzünden görülmüyor güme gidiyor.Bir bakıyorsun topik kilitlenmiş. İşte anlamadığım bu.
Ayrıca burda lafım meclisten dışarı hiçbiri şahsınıza yazılmamıştır. Bir de şu var. Örneğin biri topik açmış diyelim ki annesiyle babasıyla kavga etmiş sen ona bu çok yanlış diyorsan ama arkadaşın aynı konuyu açınca destekliyorsan o zaman ortada bir yanlış vardır. Ha kimsenin yaptığı yorum bizi ilgilendirmez tamam ama gidip aynı olay için arkadaşının topiğine iyi şeyler yazıp gelip aynı konu için beni alaya alana da kızarım. Bu arada tekrar tekrar bunu siz yaptınız demiyorum. Sadece siz bu tartışmaya girmişsiniz ben de sizin sayenizde fikrimi beyan etmek istedim. İyi paylaşımlar a.s.
benim de demek istediğimde buydu
hadi koş buraya noluyo nereye çağırıyorsun?savaşamı gidiliyor hep birlik
tamam yorumunu beğenmemiş olabilrsin de saldırmanın anlamı yok
yani birde sırf arkadaşı biriyle tartışıyor diye onunda eksi rep vermesi gerekmiyor
o zaman bu rep olayı haksız yere kullanılıyor
bi tartışma konusunda şahit oldum ben
kızın repi bi iniyor bir çıkıyor
sonra baktım oradaki saldirıya geçenlerin çoğu arkadaş
canım artı veya eksi rep burdaki herkesin hakkı... bunu gurur meselesi haline getirmeye gerek yok bence...
ben eksi rep aldığım zaman tek yapacağım, nedenini anlamaktır...
anladıysam kırmızıymış yeşilmiş benim için farketmez...
canım zaten bugün burda böyle, yarın orda öyle konuşanlar benim değerlendirmeme göre kişiliği oturmamış,
özel hayatında sağlayamadığı egoyu burada sağlamaya çalışan
hatta bazen kendilerini sultan, reisi cumhur zanneden insanlardır...
benim kastım da onlara değil...
ben yalnızca toplu halde savunulan görüşlere karşı değilim, bunu belirtmek istedim canım..
a.s.
yoook o değil tabiki verilebilir alkisalkisalkis
arkadaşları çağırıp onlarında verilmesi istenmesi dediğim
çünkü bi kere verildimi arada başka kişilerede verilmesi gerekiyor ya
fakat bi toplanıldımı bi kerede hallediliyor iş
yoook o değil tabiki verilebilir alkisalkisalkis
arkadaşları çağırıp onlarında verilmesi istenmesi dediğim
çünkü bi kere verildimi arada başka kişilerede verilmesi gerekiyor ya
fakat bi toplanıldımı bi kerede hallediliyor iş
Anlıyorum sizi. Tabii ki toplu halde savunulan görüşlere kimse karşı değildir heralde yani en azından ben değilim.
Neyse ben bari boşuna başlık açmiyim. Zira gereksiz. Buradan şunu da bildireyim. Çok arkadaşım yok ama fikir aldığım arada sırada konmuştuğum kişiler var. Bu kişiler banlanınca ne zaman cezasının dolacağını bilememek de beni rahatsız ediyor. Keşke bu kişilerin profiline "süre şu zamanda dolacaktır." yazılsa da biz de bilsek. Bunu yönetime bildirdim ama bakalım ne olacak...:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?