Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

Çenebaz yorumlarınızı takip ediyorum ve gayet de bana uyan yorumlar ancak...
Bence buradaki arkadaşların kastettiği şey şu olabilir ya da en en azından benim kastettiğim şu... Bir konu açılıyor. Bir grup arkadaş geliyor konuya yorum yapacak. Tamam herkes herkesin yorumunu beğenmek ona cevap vermek zorunda değil ama burada diyoruz ki işte kimse birbirine sataşmasın alıntı yapıp yapıp ona buna imalarda bulunmasın. Ama bazıları var profilini incelerken görüyorsun hemen bir iki arkadaşı link vermiş hatta koş diyenler bile var. Tamam bu da olur hadi bunu da geçtim. Bu insanlar geliyor bir iki yorum yapıyor sonra birbirinin mesajından alıntı yapıyor birbirine cevap verirken topiği açanı yerin dibine sokuyor. Bu bence o topiğe diğer yorum yapan insanlara da saygısızlık oluyor. Bir anda kim ne yazdı ne oldu anlamıyorsun. senin yaptığın yorumlar da bu tartışma yüzünden görülmüyor güme gidiyor.Bir bakıyorsun topik kilitlenmiş. ışte anlamadığım bu.

Ayrıca burda lafım meclisten dışarı hiçbiri şahsınıza yazılmamıştır. Bir de şu var. Örneğin biri topik açmış diyelim ki annesiyle babasıyla kavga etmiş sen ona bu çok yanlış diyorsan ama arkadaşın aynı konuyu açınca destekliyorsan o zaman ortada bir yanlış vardır. Ha kimsenin yaptığı yorum bizi ilgilendirmez tamam ama gidip aynı olay için arkadaşının topiğine iyi şeyler yazıp gelip aynı konu için beni alaya alana da kızarım. Bu arada tekrar tekrar bunu siz yaptınız demiyorum. Sadece siz bu tartışmaya girmişsiniz ben de sizin sayenizde fikrimi beyan etmek istedim. ıyi paylaşımlar a.s.

Son düzenleme:

kim ferza . inan anlamıyorum.
açık ol. söyle. lütfen.
kim

Barçman'cım ben seni çok seviyorum, sana karşı bir atıfta bulunmamıştım orda... Şeniz
Benim yaptığım sadece; şikayetçi olduğum bir konuyu dile getirmekti...
Üzerine alındıysan özür dilerim... a.s.​

Ben de örneğin gece kıyafeti eklenen bölümlere bazı üyelerin resimlere bakıp da beğenmeyip, benim tarzıma uymuyor açık geldi bana deyip ya da tam tersi kapalıymış ben bu tür şey giymem diyenlere sinir oluyorum.Madem bakıyorsunuz ve beğenmiyorsunuz hiç yorum yapmayın.Zahmet edip eklemiş arkadaşlar......

yok canım özür dileme yaa benimde seninle hiçbir problemim yok

bende şaşırdım biran farkında olmadan kırdımmı diye Şeniz

yok canım özür dileme yaa benimde seninle hiçbir problemim yok

bende şaşırdım biran farkında olmadan kırdımmı diye Şeniz

Sana taş atacak ellerim kırılsın, ne diyebilirim ki sana karşı...
Çok naif bir insansın sen...
İstesen de kırabileceğini düşünemem... Şeniz​

benim de demek istediğimde buydu
hadi koş buraya noluyo nereye çağırıyorsun?savaşamı gidiliyor hep birlik
tamam yorumunu beğenmemiş olabilrsin de saldırmanın anlamı yok
yani birde sırf arkadaşı biriyle tartışıyor diye onunda eksi rep vermesi gerekmiyor
o zaman bu rep olayı haksız yere kullanılıyor
bi tartışma konusunda şahit oldum ben
kızın repi bi iniyor bir çıkıyor
sonra baktım oradaki saldirıya geçenlerin çoğu arkadaş

Bir gün denk gelirsen, hemen tanırsın merak etme....
Tek başına dolaşamayacak kadar acizler çünkü...

ne diyeyim sana ferza.
kkda böyle kişilere denk gelmedim. .
aciz kimseler görmedim. göreceğimi sanmıyorum.
keşke isim versen. ima olmadan . bende bilsem..
. bu ,bana ters ferza. gerçekten olmuyor. isimse isim ver.
olmuyor böyleyasakkelime.

Ferzacım burada o kadar çok gruplaşma var ki...
Bundan rahatsız olup olmamak senin tercihinCADIARZU
İnandığın bir konuda saldırıya uğradığını düşünüyorsan güçlü kaleminle yazar savaşırsın
Ayrıca tek başına dolaşmamak o kişinin arkadaşlarının bol olduğunun ve sevenlerinin çok olduğunun göstergesidir başka bir pencereden bakarsak dediklerine
Yalnızlık Allah'a mahsustur bu arada...
Bu arada kalabalık bir arkadaş grubu olan bir KK üyesi olarak yazdım bunu:1rolleyes:

canım zaten bugün burda böyle, yarın orda öyle konuşanlar benim değerlendirmeme göre kişiliği oturmamış,
özel hayatında sağlayamadığı egoyu burada sağlamaya çalışan
hatta bazen kendilerini sultan, reisi cumhur zanneden insanlardır...
benim kastım da onlara değil...

ben yalnızca toplu halde savunulan görüşlere karşı değilim, bunu belirtmek istedim canım..

a.s.

mesela ben dun bı yorum yaptım bırısıde demıs kı senın sorunun baska -tatlicadiarzu- resmı koymus begenmedıgın b ı yorumsa karsındakını terslemenın anlamı ne yaralıyım gocunuyoruum anlamı ama ben cvp olarak buunu yazmadım cunkı yasamayı ınsanları seven bı yapım var terslemek asagılamak bana gore degıl ne bılıyım cok bılmıslık işte sonucta hepımız bayanız... bu baslıgı acmasaydınız bunu dıle getırmıycektım ama gorunce cvp verdım sevgıler hepınıze )))):enbuyukkk:

canım artı veya eksi rep burdaki herkesin hakkı... bunu gurur meselesi haline getirmeye gerek yok bence...
ben eksi rep aldığım zaman tek yapacağım, nedenini anlamaktır...
anladıysam kırmızıymış yeşilmiş benim için farketmez...

genelden bahseder gibi ama özele yönelik konuşmalardan rahatsızım...

arena da değiliz ki kaçak dövüşelim; nedir bu imalı laflar..

eğer arkadaş olmanın, aynı düşünmenin adı grupsa hatta çeteyse; ben grubum, ben çeteyim...

artık konulara kadar indi bu laflar, insanlar size yazmaya çekiniyor, korkuyor diyorlar birde..
işte o çekinen korkanlardan rahatsızım ben..

yoook o değil tabiki verilebilir alkisalkisalkis
arkadaşları çağırıp onlarında verilmesi istenmesi dediğim
çünkü bi kere verildimi arada başka kişilerede verilmesi gerekiyor ya
fakat bi toplanıldımı bi kerede hallediliyor iş

Anlıyorum sizi. Tabii ki toplu halde savunulan görüşlere kimse karşı değildir heralde yani en azından ben değilim.

Neyse ben bari boşuna başlık açmiyim. Zira gereksiz. Buradan şunu da bildireyim. Çok arkadaşım yok ama fikir aldığım arada sırada konmuştuğum kişiler var. Bu kişiler banlanınca ne zaman cezasının dolacağını bilememek de beni rahatsız ediyor. Keşke bu kişilerin profiline "süre şu zamanda dolacaktır." yazılsa da biz de bilsek. Bunu yönetime bildirdim ama bakalım ne olacak...:enbuyukkk:

Bir üye kamuya açık bi forumda bi konu açıyorsa konuya herkesin yazacağını bilerek açmalı, sadece arkadaşları için konu açan var, msn niye var bilmiyorum
Konu açan kişinin kendini ev sahibiyim diye site sahibi gibi sanmasına da sinir oluyorum, evine gidiyoruz sanki, gayet iyi niyetli olmama rağmen bi kovulmadığım kalıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte bu olay gerçekleştiğinde mutlaka bize bildirin,üyelerin sırf yüceltme adına grup halinde topluca artı rep vermesi veya vurun abalıya dercesine eksi rep topuna tutması yasaktır,repler amacından sapar,siz bildirin biz inceleriz ve gereken neyse yaparız.

canım burda öyle şeyler oluyo ki protesto edilmesi bile gerekebiliyo,
ben zaten eksi rep vermeyi kendimce tasvip etmiyorum, o yüzden dahil olmam
ama protesto amaçlı yapan kişi ve guruplara da bişey demem, diyemem de... sonuçta kuraldışı birşey değil...

çok doğru bi istek alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben de isterim açıkçası öyle bişey olmasını... kaç gündür yolunu gözlediğimiz ve ne zaman döneceğini bilmediğimiz arkadaşımız var...

bu arada ben de her zaman her türlü görüşünü paylaşman için burda olabilirim :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…