- Konu Sahibi D'arbanwille
-
işte gene aynı şeyler oluyor arkadaşlar
arkadaşın biri eksi rep vermiş(ismi lazım değil;okypete-tatlicadiarzu-),peşindende hadi sende ver eksiyi gibi bişeyler yazmış.
okypete kardeş espri olsun diye yazdın heraldegamyoncuiremsu
yoksa benim bu kadar kolay gaza gelmeyeceğimi bilirsin sanırımdelikafadulden
evet. kronick. espriydi. ama katılımıyorum mesajına diye de, ekledim.
bir ara sana eksi rep, verdiğimde anında bana eksi rep verdiğin için bende ,espri olarak yazdım.
ama ilginç olan deşifre etmen.
olsun alışığım ben.
mesajın sonunda bi gülücük işareti falan koysaydın anlayabilidim espri olduğunu:uhm:
genelde bana pek espri yapan biri değilsin şaşırdımkaydirigubbakcemile
mesajın sonunda bi gülücük işareti falan koysaydın anlayabilidim espri olduğunu:uhm:
genelde bana pek espri yapan biri değilsin şaşırdımkaydirigubbakcemile
evet. kronick. espriydi. ama katılmıyorum mesajına diye de, ekledim.
bir ara sana eksi rep, verdiğimde anında bana eksi rep verdiğin için bende ,espri olarak yazdım.
ama ilginç olan deşifre etmen.
olsun alışığım ben.
bugün pek bi şirin gözüküyon gözüme niyeyse:jeyyar:konuyla hiçbir alakası olmayan yorumlar yapılmasından
rep mevzusundan
eski yeni muhabbetinden
tartışmaya meyilli her an polemik yaratabilen üyelerden rahatsız oluyorum:1closedeyes:
sitece biliriz biz senin nelerde hizli olduğunu iloş:icecream:hepinizin tarif ettiği özellikler bende var
siz bide beni eskiden göricektiniz hızlı gonzales iloş
gaza gelmiyosan bağa gel bostana gel len kro:icecream:işte gene aynı şeyler oluyor arkadaşlar
arkadaşın biri eksi rep vermiş(ismi lazım değil;okypete-tatlicadiarzu-),peşindende hadi sende ver eksiyi gibi bişeyler yazmış.
okypete kardeş espri olsun diye yazdın heraldegamyoncuiremsu
yoksa benim bu kadar kolay gaza gelmeyeceğimi bilirsin sanırımdelikafadulden
bu çete çete denen kim anlamadım herkes aynı kişilerden mi bahsediyor yoksa benim bilmediğim sitede 3 5 tane farklı çete mi var?
bir de rahatsızlıklarımı dile gitreyim:
1. Kim okuyorların kopyalanıp durması.
2. Site içinde yalakalık yapılarak taraf toplayanlar
3. Bunu yapanlara prim verenler
4. Prim vermekle yatinmeyip repleyenler
5. Herşeye karşı gelenler(Bir konu açıldığında direk sivrilmek adına ters konuşanlar... bunlar tarzı sett olanlardan hemen ayrılıyor zaten )
6. Sürekli kırmızı yazanlar (dikkat çekmek için yapıldığı okdar belli oluyorki)
baya şeye sinir oluyormuşum ben de he:1closedeyes:
hep mancoya denk geliyorum :1closedeyes:
sıkıntı olmasın gideyim
dizi var daılın laa -tatlicadiarzu-
1. bazı üyelerin türkçe öğretmenliğine soyunup tdk alıntılarıyla konuları sanki karşılarında çocuk varmışçasına gereksiz yere yönlendirmesi,
2. forumda birçok konunun yeri olmadığı halde din kültürü ve ahlak bilgisi platformuna taşınması,
3. aktif konularda sürekli aşağıdaki toplam okuyucu adlarının kopyalanıp ardı arkası kesilmeyecek şekilde konuya yapıştırılıp gereksiz yere mesaj sayılarının arttırılması.
ne kadar cok seye sinir oluyormussunuzsengözlerimebaksanab neden olumlu bakmiyorsun bu kadar takma kafanaCADIARZU
eee.
herşeyin bir ilki varmış. değil mi.
gülücüğe gerek duymadım.
eksi repe hasret değilim herhalde.
özlemle beklemiyorum.
yok yaa sanmambi sinir hareket de ben yapıyım
bu topikten en az 20 ban çıkar -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?