- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
Topluluğun olduğu yerde guruplaşmaların olması gayet normaldir.
Bu çeteleşme işine gelince,bence rahatsızlık verici bir durum değil
Benimle konuyu tartışırken arkadaş çağıran biri varsa şayet ben arkadaşıylada tartışırım sonuna kadar doğru bildiğimi.
Mühim olan konuşabilmekte,karşı tarafı dinleyebilmekte,na anlattığının farkına varabilmekte
yoksa 100 kişi gelse nolurki?
Beni konularda esas rahatsız eden,birinin konunun en alakasız yerinden yakalayıp konu sahibine sen yalancısın,sen erkeksin,sen şusun,sen busun demesi?
Tek bir gergin kelime sayfalarca yazılmış yorumun akışını değiştiriyor çünkü.
Bakın bu topikte bile mevcut bu durum.
Bence kişisel sorunlarımızı,yorumlara eklemeden devam etmeliyiz
Sanalda neyimizi paylaşamıyoruz anlamadımki ben:1no2:
Topluluğun olduğu yerde guruplaşmaların olması gayet normaldir.
Bu çeteleşme işine gelince,bence rahatsızlık verici bir durum değil
Benimle konuyu tartışırken arkadaş çağıran biri varsa şayet ben arkadaşıylada tartışırım sonuna kadar doğru bildiğimi.
Mühim olan konuşabilmekte,karşı tarafı dinleyebilmekte,na anlattığının farkına varabilmekte
yoksa 100 kişi gelse nolurki?
Beni konularda esas rahatsız eden,birinin konunun en alakasız yerinden yakalayıp konu sahibine sen yalancısın,sen erkeksin,sen şusun,sen busun demesi?
Tek bir gergin kelime sayfalarca yazılmış yorumun akışını değiştiriyor çünkü.
Bakın bu topikte bile mevcut bu durum.
Bence kişisel sorunlarımızı,yorumlara eklemeden devam etmeliyiz
Sanalda neyimizi paylaşamıyoruz anlamadımki ben:1no2:
offfffffffffffffffffffffff.yıne kuyu tas olayı olmus burası bence.rahatsız oldugunun kısılerle muhattap olmazsınız olur bıter.zaten onla muhattap olmamak ona karsı yapilan en buyuk tepkidir.bence a.s.
evet telefonlarini dinliyoruz dikkat et-tatlicadiarzu-yahu gruplaşma şöyle dursun çete olmakla bile suclandık biz
korkuyorum yakında ergenekoncu diye içeri de tıktırır bizi bunlar
taze gelinden kasit ben isem güneşim denizim
Bu arada taze gelin hoşgeldin kendini fazla yorma..
Bazilari grup sever ama:icecream:misal ben-tatlicadiarzu-Grup olarak hareket etmeyi sevmiyorum asla...
ay kro ne kadar tatminsiz hatunsun nan:asigim:-tatlicadiarzu-1-yorumları beğenmeyince agresifleşmeler:1closedeyes:
2-dahada ileri gidip şikayetrçi oldukları kişi tarafından tutulduğunuzu iddia etmeler-tatlicadiarzu-
3-siz bir kişiyle fikir ayrılığına düşmüşken hooop ne kadar arkadaşı varsa topiğe toplanmalarkaydirigubbakcemile2
4-sorduğunuz ve muallakta olan noktalara değil ısrarla gereksiz şeylere takılmalarşakkıdı
5-sorduğunuz soruları duymazdan gelmeler
vs...vs...vs....
ve en trajikomiğide uzaktan çok kötü göründüklerini bilmemeleridelikafadulden
şikayetçiyimÇok üzgünüm çoook
Bir konudaki yorumunuzun güme gitmesi kankalarin basmasindan değilVallahi çete olacak kadar kanka olanlar msn de konuşsun bence, forumların amacı belli bi mesafeden sosyalleşebilmek, demekki onlar bu mesafeyi aşmış, aşmak istemiş. Bi başlığı kankalar bastı mı, diğer normal üyeler normal olarak yorum yazdıklarında yorumları güme gidiyor, görünmezler sanki, kimse kimseyi salak yerine koymamalı bence.
Hay ağzini öpeyim Sultanim yaklaşta:asigim:Cok asiri rahatsiz oldugum birseyler olsaydi bir daha bu siteye girmezdim....
Ufak tefek seyler var ve gayet normaldir...kimse dört dörtlük degil...gülü seven dikeninede katlanir...a.s
KK da böyle...sayet ben her acitigimda ifrit olacaksam...ne isim varki bu sitede..?
Bir konudaki yorumunuzun güme gitmesi kankalarin basmasindan değil
sadece yeterince taninip kendinizi ifade edememenizden kaynaklaniyor bence
şuan kankalarim yok burda yinede girerim yazarim eğlenilecekse eğlenirir tartişilacaksa tartişirim
Ben kendi adıma değil genel olarak konuşmuştum, siz niye alındız anlam veremedim, kendini tanıtmak ne demek onuda anlamadım, bi konuda yorum yapabilmek için pop star mı olmak gerekiyor
Bir konudaki yorumunuzun güme gitmesi kankalarin basmasindan değil
sadece yeterince taninip kendinizi ifade edememenizden kaynaklaniyor bence
şuan kankalarim yok burda yinede girerim yazarim eğlenilecekse eğlenirir tartişilacaksa tartişirim
Ben kendi adıma değil genel olarak konuşmuştum, siz niye alındız anlam veremedim, kendini tanıtmak ne demek onuda anlamadım, bi konuda yorum yapabilmek için pop star mı olmak gerekiyor
üzerime alinmadim alinmamda:icecream:
kimseyide pek kaile almam yönetim hariç(korkum bilir istersen korkma:1rolleyes:)
ben takilirim geyiğimi yapar yazacağimi yazar sohbetimi eder dertleşir çikarim
kendini tanitma konusuna gelince de
şöyle örnekliyim ki anlatabileyim canim
benim misal evlilik kararimda kafam çok karişikti
burda çok eski üye olan fikrine ve mantiğina önem verdiğim kişilerin
lafinin çok etkili olduğunu söylesem yeterli sanirim
benim mesajimdan alinti yapip yorum yazmasin kimse
polemik tarzim değildir pls:icecream:
Cok asiri rahatsiz oldugum birseyler olsaydi bir daha bu siteye girmezdim....
Ufak tefek seyler var ve gayet normaldir...kimse dört dörtlük degil...gülü seven dikeninede katlanir...a.s
KK da böyle...sayet ben her acitigimda ifrit olacaksam...ne isim varki bu sitede..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?