Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

Bir programin daha sonuna geldik sevgili izleyenler
hepinize iyi geceler tatli rüyalar

az sonra yayinlanacak olan istiklal marşindan sonra yayinimiz kapanacaktir
lütfen vericilerinizin ayarlariyla oynamayin-tatlicadiarzu-
canim ailem başladi, küçük kadinlar başladi dağilin bakemkaydirigubbakcemile

canım bilerek yorum yazılmıyodur diye düşünüyorum
herkes özgür ama bazılarıda herşeyi tebrik ediyo sırf kendini nekaa eşiyle bilmem neyi ile
mutlu gözüksün diye
tebriğinde samimi bulursam yazarım ama laf olsun diye yazılan varsa yazmam
zaten pek girmiyorum oraya..

Son düzenleme:

evet.benimde seninle aynı fikirde olduğum konular oldu. .
farklı baktıklarımda ferzacığım.
işte farklı baktığımız bir konuda bu, maalesef.
bu sence yanlış. ama bana,göre değil
. ben bunda bir hata göremiyorum. arkadaşlar genelde aynı görüşü savunurlar. yada,bende ,ve benim arkadaşlık anlayışımda, böyledir bu.
bir konuda, bu görüşü, savunurken elbetteki aynı şekilde yazabilirler
. buda karşıdan bakana maalesef saldırı gibi gelebilir. ama değildir.
sadece ortak bakmaktır bu ,o görüşe.
bazen ,öyle olur ki,ben arkadaşımla nerdeyse,aynını yazmışız.
ve aynı konular ilgimizi çeker. doğal olarakta, ona yazarız. ama bu yazma birden sanki gruplaşma gibi görülebilir.
oysa değildir.
bu o konuya ilgi duyma ve aynı fikri savunmadır sadece.

Bazı topiclerde konu dışına çıkılıp,2-3 kişi arasında dönen muhabbetlerden hoşlanmıyorum.Sanki msn de çoklu muhabbet yapıllıyomuşcasına ilk açılıp okunduğunda ne olduğu belli olmayan,kimse tarafından anlaşılmayan geyikler hoş değil..özel muhabbetler yada bu tür iki kişi arasında olan ve biten ve diğer şahısları ilgilendirmeyen şeyler özelden yapılsın..

Yazılan mesajlardaki kelimelerdeki bazı harflerin eksik yazılması, harflerin birinin büyük birinin küçük şekilde yazılması ve kelimeleride olması gereken harflerin yerini başka harflerin alması, misal "z" yerine "s" yazılması. (Bazı mesajları okumakta bile güçlük çekiyorum malesef.)

Moderatörlerin sürekli günah keçisi ilan edilmesi.

----

Kocaman bir aileyiz biz. Hepimiz seviyoruz KK'nü, seviyoruz ki buradayız ve kimsenin bir yere gittiğide yok. Tabiki anlaşmazlıklarımız olucak ama devamlı mızmızlanmak nedendir? Burada kimse kimseyi memnun etmek mecburiyetinde değil bunu unutmamak lazım. Herkes karşısındakine kendine gösterdiği saygının birazını gösterse bu topiğe yazılan rahatsızlıkların çoğunu hallederiz diye düşünüyorum.

Saygılarımla..

konu sahibi insan bana eksi rep vermen umrumda değil rep den hakaret etme hakkını nereden buluyorsun
hem onu bunu eleştirmek için konu açıyorsun ama gizli den de hakaret ediyorsun çok ayıp çok yaptığınla açtığın konular çok çelişiyor umarım kazen görür

yarın bu topikte yazılanların hepsini maddeler halinde sıralıycam arkadaşlar..
rahatsızım çünkü ;
başlığıyla sıralıycam söylediklerinizi

Kesinlikle degil ferzacim...bunu bilmeni isterim...:1hug:

Cogu yorumlarini tek gecitigim insanlardansin sen bu sitede...tabikide her konu hem fikir olamayiz...bu da gayet hümandir bence...

Lakin son günlerde sürekli suna ifrit oluyorum..buna deliriyorum gibi mesajlar okuyorum...dedigim gibi madem ben bu siteyi her tikladigimda ifrit olacak delireceksem hicte girmem olur biter....bunu demek istedim sadece.a.s

pardon dışardan müdahale oluyo ama bu hakaret deilmidir zaten, senin kapasiten yetersiz demek fisfisfis

Benim sitede rahatsizlik duydugum tek sorun,resimler albumler bolumun de resimlerin kolaylikla kopya edilebilmesi,,,
Onceden bu sorundan dolayi 3 yil resim koymadim ama gecen gun koydugumda cok rahatsizlik duymama ragmen hala duruyor benneyaptımki
Lutfen kopya edilemicek bir hale getirirseniz,kimler ilgiliyse bu konuyla,,,simdiden tesekkur ederim...

güzelim ben artı rep meraklısı asla olmadım rep bakkala para yerine ğeçmiyor istediğin kadar verebilirsin
sen benim kapasitemi nereden bile bilirsin de kapasite meselesi dersin
eksi repini verir ğidersin

öncelikle funnyda nın mesajındaki kaçışıp duran uğur böceğinin çok hoşuma gittiğini bi belirteyimkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
sonracııma bende ayy banlancaz ayy banlandık ayy modlar geldi ayy ben kaçtım yokum dağılın bilmem ne bende onu sevmiyom azcık aa gerçi banane tabii belki ama sevmiyorum işte ne alakası varmirmirmirmirbenneyaptımki

resımlerını sadece arkadaslarının göreceği şekilde düzenl cnm o zaman dısardab erişim olmaz..
arkadaşlarında kopyalamaz herlade CADIARZU
kopyalasada sorun olur mu senin için ?

sengözlerimebaksanab

konuyla hiçbir alakası olmayan yorumlar yapılmasından
rep mevzusundan
eski yeni muhabbetinden
tartışmaya meyilli her an polemik yaratabilen üyelerden rahatsız oluyorum
:1closedeyes:

hepinizin tarif ettiği özellikler bende var
siz bide beni eskiden göricektiniz hızlı gonzales iloş

işte gene aynı şeyler oluyor arkadaşlar
arkadaşın biri eksi rep vermiş(ismi lazım değil;okypete-tatlicadiarzu-),peşindende hadi sende ver eksiyi gibi bişeyler yazmış.
okypete kardeş espri olsun diye yazdın heraldegamyoncuiremsu
yoksa benim bu kadar kolay gaza gelmeyeceğimi bilirsin sanırımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…