- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))
fundacım site için önerilerimizde evet
ama şunu söylemek istiyorum farkındaysanız hep kişilerin yaptıgı rahatsızlık verici şeyler bunlar siteyle alakalı değil üyelerle alakalı kimsede kendini değiştiremez yani yapan kişiler o rahatsızlıgı veren kişiler huyundan vazgecer mi sizce
vay be bir yorumdan neler çıktı hemde yanlış yazdığımı söylediğim halde varmı başka arkadaşlara yandaşlık edecek.zaten yazdıklarım adresini bulur.dallandırmaya gerek yok.evet bende sinir oluyorum yeni üye muhabbetine ama doğru eskiler yandaş çabuk buluyor.
kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))
geyik yapma :mymeka:yine mi sen
amma çok rahatsızlıın varmış be -tatlicadiarzu-
ben senden çok rahatsızım temem mi :ecrin_bebek:
ama şunu söylemek istiyorum farkındaysanız hep kişilerin yaptıgı rahatsızlık verici şeyler bunlar siteyle alakalı değil üyelerle alakalı kimsede kendini değiştiremez yani yapan kişiler o rahatsızlıgı veren kişiler huyundan vazgecer mi sizce
doğru bi tespit bana göre
ve aynı zamanda da çok doğal
bu puanla mı yoksa ne zamandır buraya üye olduğunla mı ilgili çok emin değilim
ama bi rahatlık verdiği muhakkak
bu psikolojik bi şey
çünkü tanıdığın ve seni tanıyanlar artmıştır.
yamuk bi durumda yalnız kalmayacağını billirsin
kendini daha güvende daha emin hissedersin
bu da yorumlarına yansır
yani gayet insani ve doğal bi durum bence
yapılan yanlışların çoğu bundan rahatsızlık duyulduğunun bilinmemesinden kaynaklanıyor a.s
eminim burda okuyucuların yazılması, konuların geyiğe dönmesinden rahatsız olunduğunu okuyan herkes
artık buna dikkat edicektir...
en azından herkes iğneyi kendine batırmayı deneyebilir...
yapılan yanlışların çoğu bundan rahatsızlık duyulduğunun bilinmemesinden kaynaklanıyor a.s
eminim burda okuyucuların yazılması, konuların geyiğe dönmesinden rahatsız olunduğunu okuyan herkes
artık buna dikkat edicektir...
en azından herkes iğneyi kendine batırmayı deneyebilir...
ve bu sebeplen ben geyiğe kayacağını düşünüyorum
geyik yapma :mymeka:
rahatsızlığını süle
daha bu başlıkta bile en az 4-5 mesaj var..
konuyla alakalı olmayan,
kişiye kanka olduğunu belli eden ve geyik türevi mesaj..
yok değişmez bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?