Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

evet yaa altta konuyu okuyanları yazmasınlar ben aşağı inip yemeğimi yapıp geliyorum yada telefon çalıyor o anda telefonla konuşuyorum bir bakıyorumki bir konu açık kalmış 2 saat aynı konuyumu okuyacağım dunkof değilim yaa

kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))

doğru bi tespit bana göre
ve aynı zamanda da çok doğal
bu puanla mı yoksa ne zamandır buraya üye olduğunla mı ilgili çok emin değilim
ama bi rahatlık verdiği muhakkak
bu psikolojik bi şey
çünkü tanıdığın ve seni tanıyanlar artmıştır.
yamuk bi durumda yalnız kalmayacağını billirsin
kendini daha güvende daha emin hissedersin
bu da yorumlarına yansır
yani gayet insani ve doğal bi durum bence

yine mi sen
amma çok rahatsızlıın varmış be -tatlicadiarzu-
ben senden çok rahatsızım temem mi :ecrin_bebek:

1) rahatsızlık duyduklarımızı söylememiz bazılarına rahatsızlık vermesi
2) herkesin kavgaya hazır tetikte topluca beklemesi
3) fikirlerimizi belirttikten sonra dalga geçer tavırlar sergilenmesi

yapılan yanlışların çoğu bundan rahatsızlık duyulduğunun bilinmemesinden kaynaklanıyor a.s
eminim burda okuyucuların yazılması, konuların geyiğe dönmesinden rahatsız olunduğunu okuyan herkes
artık buna dikkat edicektir...

en azından herkes iğneyi kendine batırmayı deneyebilir...

canım arkadaşlar aslında sana kötü bişi demediler, sen yanlış yazdığın için anlamadılar ve kendilerince yorumladılar. yani sana karşı ve ya yeni olduğunla ilgili bir durum değil bu. yoksa seni kıracak kişiler değiller emin ol :1hug:

kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))

ya aslında birazda olsa etkisi olabilir, puanları çok olduğu için kendilerine olan özgüvenleri yüksek olabiir, ama diğer arkadaşların da dediği gibi tanıdık çok olduğu için ve bu tür olaylara bu sitede çok rastladıkları içinde olabilir :1hug:

Genelde tek topiğe takılırken,diğer topiklere yavaş yavaş kaymaya başlayınca eski topikteki arkadaşların ihanete uğramışçasına laf geçirmesine uyuzum ben de Çok üzgünüm çoook

evet kesinlikle.... bunlar bizim hatalarimiz. ama vazgecmemiz gerekiyorsa gececegiz. ben buyum degisemem denmemeli. cunku kimse kimseyi cekmek zorunda deil. hele boyle bir ortamda. rahatsiz ediorsa yaptigimiz sey illak duzelecegiz duzeltecegiz. boyle boyle de sitenin kalitesi artacak. yani bosa konusmuyoruz ya da icimizi dokmuyoruz burda. madem eteklerimizdekileri dokuyoryuz, ustumuze alinip ceki duzen verelim kendimize. a.s.

tabi rahatlık ayrı bi konu,
dediğin gibi gayet de insani..
ama bu küstahlığa kaçarsa o zaman problem büyük oluyor ne yazık ki...

baŞka bı konuda gÖrdum rep ısteyen lere vermıcem hatta eksı rep verıcem dıye yazmıŞ ve kımsede cıddı cıddı bı ıtırazda bulunmamıŞ arkadaŞlr.bıbaŞkası bende bı baŞkası bende yazmıŞ..
puanları Çok dıye rahat konusyolar deDıM
Raht konuŞanların puanlarıda Çok dEMEDIM
.

bu ıkısı bana gÖre farklı seyler.
ELBETTE PUAN MESELESE ESKI UYELIGIN VERDıGı BıŞEY.

Son düzenleyen: Moderatör:

daha bu başlıkta bile en az 4-5 mesaj var..
konuyla alakalı olmayan,
kişiye kanka olduğunu belli eden ve geyik türevi mesaj..

yok değişmez bu..

Tabiki haklısında demek istedigim sen ben bir kısmı bu uyarıları dikkate alır uygular ama alışkanlık haline getirmiş kişiler önemsemez hatta size mi soracam bile der
inşallah dikkate alınır o zaman bende söyleyim :1closedeyes:

derdini anlatan veya öneride bulunan üyelerin tam detaylı açıklama yapmadan ortadan kaybolmalarına 2.3.4. sayfalardan sonra açıklığa kavusturmalarına sinir oluyorum basından anlat ne ise ne bekliyorsun :mymeka:

sonra evet o aşağıdaki kullanıcaları yapışrımaya da deli oluyorum :mymeka:

sonra iyi birşey söylersen oh ne güzel haksız bulursan hakaretler eden özelden taciz edenlerede ayrı ifrit oluyorum :mymeka:

ve bu sebeplen ben geyiğe kayacağını düşünüyorum

site tek başına bir kavram değil..
siteyi yaratan kullanıcılarıdır..
herneyse sorun sıkıntı olan herşey söylenir..
kısıtlama sınır yok ..
sitedeki içerik eksikliğinden rahatsızsan onu da yaz..
kullanıcılardan rahatsızsan onu da yaz..
geyiğe kayacak yorumun sende kalsın..
senden başka kimse geyiğe kayacak diye düşünmüyor ..
mesajların % 30 u konuyu geyiğe çevirenlerden şikayet içeriyor dikkat edersen..

küstahlık kişisel bir durum bence reple ne ilgisi olsun :1closedeyes:
ayrıca yeni üyelerin gelip puanı yüksek eski üyelere rep verip sen de bana ver demeleri de, bir daha yaparlarsa eksi vereceğim demekten daha şaşılası :1shok:

bende namus kahyalarına sinir oluyorum.
yok bekarsın neden ilişkiye girdinbilmem ne, günah falan.
herkesin yaşam tarzı, hayata bakış açısı kimseyi ilgilendirmez

önemli olan mesaj vermektir....
siz mesajınızı verirsiniz, alınmak isteyen alınır.... istemeyen alınmaz....

ama en azından birileri oturup düşününce amaca ulaşılmış olur....
rahatsız olunan şeyleri yapanlar burda okusa kulağının bi köşesinde kalsa bu bile amaca ulaşıldığını gösterir bence...

ya da hiçbişey olmasa bunlardan rahatsız olanlar burda eteğindeki taşları döktüğü için sinirini başka türlü çıkarma yollarına gitmez...

daha bu başlıkta bile en az 4-5 mesaj var..
konuyla alakalı olmayan,
kişiye kanka olduğunu belli eden ve geyik türevi mesaj..
yok değişmez bu..

Evet ben bunu atlamışım demek ki... Gerçekten de biri bir tpik açıyor. Sanki yorum yazan herkesi tanımak zorundaymış gibi o gelir kankası yorum yapmış kankasının konusundan dem vurur, öteki gelir onu destekler. Konumuza her yorum yapanı tanımak zorunda değiliz ki, daha o gün yanlış profil oluşturanlar kısmında yazmış herkes bunu. Önemli olan kişilerin yaptığı yorum bence, kim olduğu değil... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…