Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

Aynı olan konu rep mevzusu..Siteden yakınmalar..Şu şöyle olsun bu böyle olsun..Site zaten gayet kapsamlı..Ha bazen çok güzel eleştiriler geliyor sitemizi güzelleştirmek adına..Amenna..
Papaz pilavından hoşlanmıyorum,durum bu.Rep umrumda değil denip te dönüp dolaşıp rep konuşulursa kaale alınmamaktan ziyade sıkıcı olunur..Herkes derdini yazıyor ya hani, benim derdim de sürekli yakınılması..
..
Bu kadar yakınılıp, siteden çıkmamak ta tezat? :uhm: Cevap siteyi çok seviyoruz ise, yakınma niye?benneyaptımki

Bazı arkadaşların kendisini, etrafında dolaşan gezegen ve uydularla birlikte iyice güneş sistemi moduna sokmalarına sinir oluyorum.Üstelik uydu ve gezegen olmaktan en ufak bir yeis duymadan dönenler var ya etrafında,onlara daha da uyuz oluyorum
Çok var,kim demeyin,burda yok şimdilik onlar :1ninca:

dikkat çekicem diye eyvah yandım bittim kül oldum koşun bakın ölüyorum gibi içerikle alakasız başlıklara

yeni olduğu için alınanlara

sırf yorum yapmış olmak için yorum yapanlara

ğ yerine y hafi kullananlara (misan bildiğin yerine bildiyin yazanlara) sinir oluyorum

Şöyle bir hak tanınsaydı şimdilik hepimize;

Madem bunca şeyden rahatsızsınız hadi bakalım sadece bu konu da ki rahatsız olduğunuz örneği sergileyenleri banlayın.

Bence emin olun konuda yazan kimse yeşil kalmaz hepimiz gri olurduk. Nedeni de basit.

Bizim birbirimize tahammülümüz yok ama bunu ağzımıza almıyor sadece.

Yoksa bu kadar basit bir konuda bile konuyu kişilere dayayıp tartışmaya yönelik yazışmalar olmazdı be kardeşim hofff.

yok kiz külhan beyi gibi davranip ben kendi sorunumu kendim hallederim dedim ya
hülyada her dakka bu tarz konu açiliyor sen nasil hallediyon sölede
konu açilmasin millet rahatlasin babinda söylüyor:roflol::roflol:
yoksa hülya kafa da en sıkı hayran ve hastalarimdandir oldum olasi:smiley-cool:
durmadan imzali resim neyim ister mesencerden:asigim:-tatlicadiarzu-
yalandan kim ölmüş dimi

ben samimi olmadiklarima şaka yapmiyorum aşkitom sende öle yap:içelim:

bu konu cuk olmuş cidden..
yazdıklarının tümüne ilave olarak ve orda takılan tüm arkadaşlarımın affına sıgınarak lütfen alınmasınlar darılmasınlar ama herkezde çok şık ve mükemmel giyinmiyor ama bunu kimse dile getirmiyor ...
tamam heves kırmamak için hoş sözler söylenir ama yine aynı tonda yakışmayanıda söylemek lazım..
orda toplam 5000 mesaj varsa toplasanız 50 tane eleştirel yorum yok..
sürekli

çok şıksın
çok yakışmış.
ve herkeze..
sürekli her gelene ..

konu hakkında yorumu olmayanların illa yorum yapıcam diye alakasız yorumlar yapmalarından da rahatsız oluyorum...

yorumu yok ama varlığını hissettirmeden de duramıyor..
seçilen yöntem sinir evet

Son düzenleme:

sen ne tatlı dilli bişeymişsin :1hug:
doğru diyosun canım, ama yine de abartmasak daha hoş olur diye düşünüyorum...
ya da abartıyasak da en azından yeni kelimeler türetsek, hıyar gibi mesela kaydirigubbakcemile3

Valla ne yalan söyliyim ben böyle seviyorum siteyi. Ne güzel işte, mor da var kırmızıda, yeşilde var siyahta. Kardeşler arasında bile bir sürü uyumsuzluk varken bunca üyesi olan bir sitede herşeyin güllük gülistanlık olmasını beklemek yanlış hatta hata olur.

Güzel bir mozaik K.K.sengözlerimebaksanab

Bu kadar sayfa okudum,ama yine rep olayına takılanlar var...
siteye rep almak için giren var mı bilemiyorum ama
bırakın da yorumlarınızı başkaları takdir etsin ve teşekkürünü size
bildirsin... bu konu da biz modları bile suçlayanlar oldu aranızda...
şu an sizlerin sinir oldukları,bizlerin sizler görmeden temizledikleri
dünya kadar mesaj ,dünya kadar konu var...
hem kızıyoruz,hem yapıyoruz aynısını...
olayı eski üye,yeni üye diye gruplamamak gerek,
ne eskiler var siteye az girdikleri için,
yenilerden daha acemi,akşam siteyi kapattığınız anda,
ben bugün yeni birşeyler öğrendim (her konuda olabilir),
ya da birilerine olumlu anlamda faydam oldu diyebiliyorsak
ne mutlu bize....
sevgiler...

ne giydin çek de görelime uğramıyorum ben de artık bahsedilen sebepten ötürü
bu arada şikayet ediyoruz diye kkdan ayrılmamız mı gerekiyor, ben mi yanlış anlıyorum
hiç mi birşey eleştirmemeliyiz?
evet hepimizin farklı farklı yanlışları var mutlaka, bunları dile getirmek de güzel bence
burayı okuyup da okuyanları yapıştıran çıkmaz artık heralde, mesela yani

he lan dimi kuzu
misal ben lanlı lunlu konusmayı bırakıp ilarzu pislugu gibi çiçegim böceğim arım balım petegim desem ne kadar yapmacık durur dimi üstümde kaydirigubbakcemile2

efenime söylim topüklerden birinde tacoşu iloşu düldülü krdiyi watoşu waytrozu seni falan gördüğümde tanımamazlıktan gelsem küsebilüsünüz icabında mirmirmirmir
ah nerde o günler değiğinizi duyar gibiyim allah belanızı vermesin

valla ben çoğu zaman vay be kk dan neler öğrenmişim diyebiliyorum
hatta bazen arkadaşlar kızım ne çok şey biliyon onuda nerden öğrendim bile diyorla bana kaydirigubbakcemile3
kk sağolsun :lepi:

olaylı topiklerin kızı funda
yine olaylı bi topik açmışın kaydirigubbakcemile3
ben takılmış plak gibi durmadan aynı şeyleri yazan üyelere felaket gıcığım
belki iğnelemek eleştirmek adına bilmiyorum ama
eleştiri unsurunun bulunduğu her topiğe bazı üyeler şöyle bazı üyeler böyle
anlamıyorlar bilmem ne yapmıyorlar gibi şikayet eder bir tarza yorum yazanlara acaip gıcık oluyorum
her yerde aynı yorum ben bıkıyorum artık okumaktan onlar yazmaktan bıkmıyor

elini agağını denk al kırmıyayım agzını burnunu :mymeka:
adam gibi yaz asabımı bozma
piki apla:çok üzgünüm:

görecekmiyiz o günleri acaba:Saruboceq:
umarim buna ömrüm yeter kermit:asigim:-tatlicadiarzu-

Herkes fikrini yazıyorsa bizim de böyle bir hakkımız vardır KK sakinleri..Sırf birileri sinir oluyor ya da olacak diye klavyeme küsemem..Herkes dilediği gibi yazsın, karşıt fikirler olunca imalı cümleler....Ne ala memleket..Ben kimseye beğenmeyen gider demedim..Bu kadar da eleştirmeyin seviyorsanız dedik..Ki benzer konular zaten yıllardır tartışıldı hepsinin sonu aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…