- Konu Sahibi D'arbanwille
-
nedir aynı olan ben anlamadım
forum sitesi değil mi ki genelde konular 3 aşağı 5 yukarı aynıdır
ben konuşmak zorunda olduğumuzu hissediyorum
konuşarak birbirimize tahammülümüzün artacağına inanıyorum
en konuşulmayacak konularda bile
ha bu rep mevzusuysa
yine konuşalım.konuşmaktan bıkalım ki konu kendiğiliğinden kapansın
arzucuğuma benzemek ne mutlu ederdi beni bilseniz...
nedir aynı olan ben anlamadım
forum sitesi değil mi ki genelde konular 3 aşağı 5 yukarı aynıdır
ben konuşmak zorunda olduğumuzu hissediyorum
konuşarak birbirimize tahammülümüzün artacağına inanıyorum
en konuşulmayacak konularda bile
ha bu rep mevzusuysa
yine konuşalım.konuşmaktan bıkalım ki konu kendiğiliğinden kapansın
arzucuğuma benzemek ne mutlu ederdi beni bilseniz...
ben samimi olmadiklarima şaka yapmiyorum aşkitom sende öle yap:içelim:doru bişi yazıp yanlış anlamalara (ben gibi :roflol: ) sinir oluyorum
alınıp küsenlere şakadan anlamayanlara ayrı bi sinir oluyorum -tatlicadiarzu-
şakadan anlamayıp bana gıcık olanlara çok sinir oluyorum :roflol:
eveettt benimde günlerdir cırım cırım cırladığım ama sesimi duyuramadığım bir konum var.Böyle bir topic açılınca hemen yazmak istedim.Kazen abiye kadar ulaştı naralarım ama çokta kaale alınmadı arkdaşlar tarafından.
ışlerimin yoğunluğu nedeniyle siteyi çok sık takip edemeyebiliyorum.Ama hergün şöyle bir baktığım tek topik"bugün ne giydin çekte görelim"...
Ama maaleseftirki bazı arkaşlar oranında (çook afedersiniz) içine ettiler.
Yaw 1000 küsür sayfada toplasan 200 sayfa amacı dahilindedir.Diğer sayfalar tamamen alakasızz...Bir üye sormuş "kızlar sizce çeyizimi karacamı alıyım başka markamı"bunun yeri bugün ne giydin topicimi kızlar?
Eski fotoların sürekli "aaaa ben fii tarihinde şunu giymiştim gördünmü kanka" diyerek tekrar ortaya çıkarılması.Her konunun geyiğe çevrilmesi,Bir fotonun 52398756352 kere alıntısının yapılması.....
Baydı artık,sıktınız gerçekten...Yapmayanlar üzerine alınmasın tabiki ama gerçekten batırdınız topici..Önceden oraya resim ekleyen arkdaşların hiçbirini göremiyorum ben orda.Bende eklemiyorum çünkü amacından saptırıldı çok farklı bi hal aldı.
bence düzelmez de böyle saçma sapan devam eder...
konu hakkında yorumu olmayanların illa yorum yapıcam diye alakasız yorumlar yapmalarından da rahatsız oluyorum...
kimseye oynamazsan kendin gibi olursan hiçbir rahatsızlık duymadan, puanı çok olanlardan da rep alırsın az olanlardan da........
ilk girdiğimden beri hiç kimseden daha az rahat olmadım. hep rahattım hala da rahatım.....kimsede beni yazdığım yorumlardan dolayı dışlamadı dalga da geçmedi kimseye puanı yüksek diye şişmşekleri üzerime çekeyim de puan alayım diye de bi derdim olmadı açıkçası. onun için kimseyle de hiçbir sorunum olmadı.
çenebaz gülüm o kelimecikler de bence sanal ortamdayız ya bazen yadıklarımız yanlış anlaşılıyor diye iyi niyetli olduğumuzu göstermek içindir çiçeğim... yazalım boşver be peteğim ne olacak yahu iki la dan nan dan bişey çıkmaz yaa vakit geçiriyoruz işte rahatlıyoruz mesela ben bi arkadaşıma hakarte edem anam pek rahatlıyorum yaa gerçekten sevgimi böle gösteriyorum bazılarına canım demek yetmiyor ama hıyar demek sanki benim onu ne kadar sevdiğimi gösteriyor gibi geliyor... (bu tabi canım gerçekten yakın olduklarım için bibeem yanlış anlaşılmasın gül tikenim öperim:)))
de ayri olacakti tabi aceleden elim ayağima dolaşmişgamyoncuiremsu
Valla ne yalan söyliyim ben böyle seviyorum siteyi. Ne güzel işte, mor da var kırmızıda, yeşilde var siyahta. Kardeşler arasında bile bir sürü uyumsuzluk varken bunca üyesi olan bir sitede herşeyin güllük gülistanlık olmasını beklemek yanlış hatta hata olur.
Güzel bir mozaik K.K.sengözlerimebaksanab
Bu kadar sayfa okudum,ama yine rep olayına takılanlar var...
siteye rep almak için giren var mı bilemiyorum ama
bırakın da yorumlarınızı başkaları takdir etsin ve teşekkürünü size
bildirsin... bu konu da biz modları bile suçlayanlar oldu aranızda...
şu an sizlerin sinir oldukları,bizlerin sizler görmeden temizledikleri
dünya kadar mesaj ,dünya kadar konu var...
hem kızıyoruz,hem yapıyoruz aynısını...
olayı eski üye,yeni üye diye gruplamamak gerek,
ne eskiler var siteye az girdikleri için,
yenilerden daha acemi,akşam siteyi kapattığınız anda,
ben bugün yeni birşeyler öğrendim (her konuda olabilir),
ya da birilerine olumlu anlamda faydam oldu diyebiliyorsak
ne mutlu bize....
sevgiler...
piki apla:çok üzgünüm:elini agağını denk al kırmıyayım agzını burnunu :mymeka:
adam gibi yaz asabımı bozma
he lan dimi kuzu
misal ben lanlı lunlu konusmayı bırakıp ilarzu pislugu gibi çiçegim böceğim arım balım petegim desem ne kadar yapmacık durur dimi üstümde kaydirigubbakcemile2
efenime söylim topüklerden birinde tacoşu iloşu düldülü krdiyi watoşu waytrozu seni falan gördüğümde tanımamazlıktan gelsem küsebilüsünüz icabında mirmirmirmir
ah nerde o günler değiğinizi duyar gibiyim allah belanızı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?