Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))

Hiç böyle düşünmemiştim ilginç olmuş neyse gelelim konuya

bir rahatsizliğim yok şuan oluncada kendim hallediyom evel allah

iyi o zaman funda tamam siz nasıl biliyorsanız öyle yapın yorum yapmakta suç
bir ben göze battım vay bee

tabi rahatlık ayrı bi konu,
dediğin gibi gayet de insani..
ama bu küstahlığa kaçarsa o zaman problem büyük oluyor ne yazık ki...

benim rahtalıktan anladığım bhk.ürkmeden dosdoğru içinden geçeni yazmak
söyleyeceğin şey bikaç kişiyi rahatsız edecek endişesine kapılmadan.yeni üyelikte bu vardır çünkü
kimseyi tanımadığın gibi insanların reaksiyonunu da tahmin edemezsin bu da yorumlarına yansır
ne şiş yansın ne kebap tan öteye gidemezsin haliyle
amma küstahlık karakter meselesi
burda da sağ köşede bol rakamlı kredin olunca bu krediyi insanlar üzerinde denemeye kalkmak gibi gaflete düşebiliyor insan zaman zaman

bu aralar bi garip KK da herşey ve herkes,
kimse memnun değl durumundan, herkesten bir şikayet duyar olduk.
Noluyo bize yaa

Rep konusuna takılanların hepside özel üye yeni biri gelipte hiç öyle şeyler dememiş repim az falan filan diye böyle düşünenlerin ALLAH gözünü doyursun kaydirigubbakcemile3

Konuların geyiğe çevrilmesi,
Konuyu şu anda şu kadar kişi okuyor denilerek kopyala yapıştır yapılması,
Bazılarının konuyla alakalı olmayıp çok farklı şeyler yazıp konunun saptırılması ve sonucunda da kilitlenmesi.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.....:enbuyukkk:

Ben herşeyden memnunum KKyı ve burayı KK yapan herşeyi seviyorum. Yapayalnız hissettiğim zamanlarda bana o kadar çok şey kattı, hiç arkadaşım olmadığı çevremde beni yalnız bırakmadı KK. Kazen ve bütün üyelere (erkek olup da kadın kılığıyla üye olanlar hariç kaydirigubbakcemile3 )sevgiler saygılar. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

okuyamadım hepsini yazıldı mı bilmiyorum ama msn de yazar gibi
veya cep mesajı gibi yorum yazılmasına gıcık oluyorum
ve uzatmalaraaaaaaaaaaaaaa (böyle)
a bir de alıntı üstüne alıntı yapılmasına
herkes kendi fikrini ve düşüncelerini kendi cümleleriyle anlatsa keşke

eveettt benimde günlerdir cırım cırım cırladığım ama sesimi duyuramadığım bir konum var.Böyle bir topic açılınca hemen yazmak istedim.Kazen abiye kadar ulaştı naralarım ama çokta kaale alınmadı arkdaşlar tarafından.

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle siteyi çok sık takip edemeyebiliyorum.Ama hergün şöyle bir baktığım tek topik"bugün ne giydin çekte görelim"...

Ama maaleseftirki bazı arkaşlar oranında (çook afedersiniz) içine ettiler.
Yaw 1000 küsür sayfada toplasan 200 sayfa amacı dahilindedir.Diğer sayfalar tamamen alakasızz...Bir üye sormuş "kızlar sizce çeyizimi karacamı alıyım başka markamı"bunun yeri bugün ne giydin topicimi kızlar?

Eski fotoların sürekli "aaaa ben fii tarihinde şunu giymiştim gördünmü kanka" diyerek tekrar ortaya çıkarılması.Her konunun geyiğe çevrilmesi,Bir fotonun 52398756352 kere alıntısının yapılması.....
Baydı artık,sıktınız gerçekten...Yapmayanlar üzerine alınmasın tabiki ama gerçekten batırdınız topici..Önceden oraya resim ekleyen arkdaşların hiçbirini göremiyorum ben orda.Bende eklemiyorum çünkü amacından saptırıldı çok farklı bi hal aldı.
bence düzelmez de böyle saçma sapan devam eder...

kimseye oynamazsan kendin gibi olursan hiçbir rahatsızlık duymadan, puanı çok olanlardan da rep alırsın az olanlardan da........

ilk girdiğimden beri hiç kimseden daha az rahat olmadım. hep rahattım hala da rahatım.....kimsede beni yazdığım yorumlardan dolayı dışlamadı dalga da geçmedi kimseye puanı yüksek diye şişmşekleri üzerime çekeyim de puan alayım diye de bi derdim olmadı açıkçası. onun için kimseyle de hiçbir sorunum olmadı.

çenebaz gülüm o kelimecikler de bence sanal ortamdayız ya bazen yadıklarımız yanlış anlaşılıyor diye iyi niyetli olduğumuzu göstermek içindir çiçeğim... yazalım boşver be peteğim ne olacak yahu iki la dan nan dan bişey çıkmaz yaa vakit geçiriyoruz işte rahatlıyoruz mesela ben bi arkadaşıma hakarte edem anam pek rahatlıyorum yaa gerçekten sevgimi böle gösteriyorum bazılarına canım demek yetmiyor ama hıyar demek sanki benim onu ne kadar sevdiğimi gösteriyor gibi geliyor... (bu tabi canım gerçekten yakın olduklarım için bibeem yanlış anlaşılmasın gül tikenim öperim:)))

Senin gibi olmaları için ne kadar zaman gerekiyor arzukafa?
Deyiver yorulmasın kuzucuklar.
Her yerde aynı mevzu..

nedir aynı olan ben anlamadım
forum sitesi değil mi ki genelde konular 3 aşağı 5 yukarı aynıdır
ben konuşmak zorunda olduğumuzu hissediyorum
konuşarak birbirimize tahammülümüzün artacağına inanıyorum
en konuşulmayacak konularda bile
ha bu rep mevzusuysa
yine konuşalım.konuşmaktan bıkalım ki konu kendiğiliğinden kapansın
arzucuğuma benzemek ne mutlu ederdi beni bilseniz...

doru bişi yazıp yanlış anlamalara (ben gibi :roflol: ) sinir oluyorum
alınıp küsenlere şakadan anlamayanlara ayrı bi sinir oluyorum -tatlicadiarzu-
şakadan anlamayıp bana gıcık olanlara çok sinir oluyorum :roflol:

Bende şeyi sevmiyorum yani gerçi bana ne aslında ama garip geliyor.
Bir üye konu açıyor,ama az sayıda mesajı var.
Konunun başında "Kızlar,biliyorsunuz sevgilim bıdı bıdı yapmıştı sonra bende bıdı bıdı demiştim.ışte bugün şöyle oldu...".diyip güncelleme yapıyor.
Altına da bir talihli "Canım ben önceki konunu bilmiyorum ama şöyle şöyle yap.." derse vay haline.
Cevap anında veriliyor:"Bilenler biliyor canım!"

Bir ara çok oluyordu bu konulardan,nası içimde kaldıysa aklıma geldi şimdi:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…