Sitedeki Sorunların Toplamı

Evet ve keşke bu noktaya gelmeden konuşup ya ilerlense ya da bitirilseydi acabalarlasız ...

Hayattan ogrendıgım cok sey var.
Bırısıde karsı cınse ne kadar ılgı, sevgı, sadakat duyarsanız,
bır o kadarını daha bekler.
Kacan kovalanır sozunu daha yenı ıdrak etmeye basladım.
Sız onun ıcın ne kadar fedakarlık yaparsanız, sızden o kadarını daha bekleyecektır.
Halbukı alakasız olsanız, eger sızı gercekten sevıyorsa aklınızı bır sekılde celecektır.
Sızın ılıskınız coktan bıtmıs.
Ayrılmak ıstememesının tek nedenı ona olan ılgınıze alısmıs olması.
bunun eksıklıgıne henuz kendını hazır hıssetmemesı.
Yoksa sızı sevdıgınden degıl.

Uzak durdum yine yazdı bitti dedim yine yazdı en son takıştık bekliyorum işte
Seviyorum ama erkek arkadaşlarım dahi sen asla yapamazsın diyor ve evet bir erkeğe bağımlı bir hayatta çok itici
Arkadaşım var kız evli faceinde hep erkeklerle çekilmiş resimler daha evli bile yazmıyor kendi soyadını kullanıyor burda bir bayan var Lale o da ne kadar dirayetli bir kaç insan gördüm yine aynı şekilde.Ben ne derse evet dedim şimdi herşey daha beter oldu bir çok arkadaşım küstü aram soğudu ve toparlamaya çalışıyorum oysa onun kuralları gibi benimde kurallarım olsa eyv etmesem kendime güvenim olsa ya biter ya ona göre devam ederdi.Sitede bakıyorumda ne kadar güvensiz ve bağımlıyız

Bu kadar özgür ruhlu insanlara hayranım ama ben neden yapamıyorum özgüvensizlik neden kaynaklanıyor çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…