• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

artık daha çabuk yorulmaya başladım canım.ağırlaşmaya başladım..sen nasılsın bi sıkıntın yok dimi

şimdilik yok canım ya ama sürekli tedirginim kanama oldu mu olmadı mı bişey var mı yok mu öle işte

şimdilik yok canım ya ama sürekli tedirginim kanama oldu mu olmadı mı bişey var mı yok mu öle işte

ben 4.5 aylık oldum hala tedirginim canım kanamam falan olmadığı halde ..karnım ağrıyınca ödüm kopuyo.Allaha emanet inşallah birşey olmaz bebişlerimize

Ay kızlar yaaa kusura bakmayın ben nette doğum fotoğraflarına bakıyordum dalmışım ama fotolara bakarken sanki doğum ağrısı çekiyorum gibi geldi ya bana ama sezaryan en kötüsü gibi geldi bana

Ay kızlar yaaa kusura bakmayın ben nette doğum fotoğraflarına bakıyordum dalmışım ama fotolara bakarken sanki doğum ağrısı çekiyorum gibi geldi ya bana ama sezaryan en kötüsü gibi geldi bana

naber esracım nasılsın bakalım..bende normal doğum izlemiştim bi gafletle. aklıma geldikçe içim bi kötü oluyo..çok bakmamak lazım aslında.

Merhaba mehtap kız kaç gündür seni görememiştim ben nasılsın
Tooxiç canım yok ya hiç üzülmedim bu ay biliyorum ki birgün geliçek bebeğim ve o zamanda bu günleri hiç hatırlamıcam aklıma gelirse de gülüp gecicem

sağol ebru iyiyim canım bi kaç gündür giremedim çok yoğundum bi değişiklik varmı???

Esra canım senden naber adetmi oldun?

tooxic sen nasıl oldun galiba kanaman olmuş anladığım kadarıyla doktorun ne dedi bi tehlike varmıymış

naber esracım nasılsın bakalım..bende normal doğum izlemiştim bi gafletle. aklıma geldikçe içim bi kötü oluyo..çok bakmamak lazım aslında.

Iyiyim canım sağol yaa ben bu aralar çok kaşık ağrısı çektiğim için galiba o fotoğraflara bakarken sanki kendim doğuruyorum gibi ağrı hissettim yaa harbi niçin benim kaşık ağrım hiç dinmiyor ki yaa bilginiz var mi kızlar?

ayy esra çok tatlısın ya ne güzel kendi kendine moral veriosun hem moralini bozacak bişey yokkk biras insan acele edio ama allah en hayırlı zamanda verecektir bebeğini sana canım

mehtap hoşgeldin canımm nasılsın

ya ebru bende kendimi acaip buluodum kızıodum bebeğe stres yansıtıo die doğru ya rabbim isterse o hiç düşmez dimi bebişlerimiz allaha emanet

Iyiyim canım sağol yaa ben bu aralar çok kaşık ağrısı çektiğim için galiba o fotoğraflara bakarken sanki kendim doğuruyorum gibi ağrı hissettim yaa harbi niçin benim kaşık ağrım hiç dinmiyor ki yaa bilginiz var mi kızlar?

yarın gideceksin değil mi dokktora sonucu bildir muhakkak..idrar yollarınada baktır

tooxic sen nasıl oldun galiba kanaman olmuş anladığım kadarıyla doktorun ne dedi bi tehlike varmıymış

canım biraz dikkat etmemi söledi kese duruo sadece dikkat et dedi kanaman tekrarlar veya artarsa ilacı 3 e çıkar dedi bu p.tesi yine gitcem progestan verdi önlem amaçlı inş bişey olmazz

ayy esra çok tatlısın ya ne güzel kendi kendine moral veriosun hem moralini bozacak bişey yokkk biras insan acele edio ama allah en hayırlı zamanda verecektir bebeğini sana canım

mehtap hoşgeldin canımm nasılsın

ya ebru bende kendimi acaip buluodum kızıodum bebeğe stres yansıtıo die doğru ya rabbim isterse o hiç düşmez dimi bebişlerimiz allaha emanet

O senin tatlılıgın canım eee ne yapım canım kaç aydır regl olunca üzülüyorum da elime ne geçiyor olursa sevinirim olmazsa da en azından regl olduğum bir rahatsızlığım olmadığı için seviniyorum

Back
X