Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kardeşlerim nasılsınız?
O senin tatlılıgın canım eee ne yapım canım kaç aydır regl olunca üzülüyorum da elime ne geçiyor olursa sevinirim olmazsa da en azından regl olduğum bir rahatsızlığım olmadığı için seviniyorum
canım biraz dikkat etmemi söledi kese duruo sadece dikkat et dedi kanaman tekrarlar veya artarsa ilacı 3 e çıkar dedi bu p.tesi yine gitcem progestan verdi önlem amaçlı inş bişey olmazz
delikafadulden
çok doğru sölüon dimi adet olmak sağlık göstergesii
kız senin yumurtalar çoook büyüktü bide ikiz olur ikisi tutar diyorduk tüh ya üzüldüm neyse inşallah bu ay güzel haberlerini alırız
efnan canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
canım biraz dikkat etmemi söledi kese duruo sadece dikkat et dedi kanaman tekrarlar veya artarsa ilacı 3 e çıkar dedi bu p.tesi yine gitcem progestan verdi önlem amaçlı inş bişey olmazz
kız senin yumurtalar çoook büyüktü bide ikiz olur ikisi tutar diyorduk tüh ya üzüldüm neyse inşallah bu ay güzel haberlerini alırız
efnan canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
hoşgeldin canım ..senin haftanda öğrendim canım sen ikili test yaptırdın mı
stres yapma canım inşallah geçer bebişin tutunuyor bi risk görmediyse doktor herşey normaldir belkide üstüne görüyorsun risk olsa çok ağrın sancın olur herhalde
Evet canım ama hayırlısı böyleymiş boşver ben hiç takmıyorum
Ebrucum evet canım yarın gidince bunu da söylesem iyi olucak regl olunca ilk gün rahatsız oluyordum ikinci gün gayet iyi olurdum ama bugün ağrım hala devam ediyor ve ben hiç ısınamiyorum
kızlar yarın burada okul tatil çok mutluyummm
kızlar yarın burada okul tatil çok mutluyummm
Evet canım ama hayırlısı böyleymiş boşver ben hiç takmıyorum
Ebrucum evet canım yarın gidince bunu da söylesem iyi olucak regl olunca ilk gün rahatsız oluyordum ikinci gün gayet iyi olurdum ama bugün ağrım hala devam ediyor ve ben hiç ısınamiyorum
canım bende 3 tane kullanıyodum o ilacı ölü yumurtalarıın dışarı atılmasını önlüto
ayy hiç ağrım yok leke de ince çizgi şeklinde kıl gibi suya değince işte küüçük bi nokta belirdi küçük parmağımın tırnağı kadar ama ne bileyim işte allah korusun inş yapışsın bana bebişim
canımeşim soruyo oda eyüp te nerede oturuyomuşun bide yarın okullar nedden tatil her okulmu tatil sadece senin ki mi hangi okuldasın?
ağrın yoksa bi tehlike yoktur canım
biliyorsun yumurta döllendiğinde embriyo yeni gelişirken rahime tutunuyor resmen kazıyor kanama yoğun olmadığı sürece normaldir [/COLOR]