Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bide ben tam 14.gün yumurtladım test yaptımda ordan biliyom 14 gün daha mı koycaz ustune diğer adet tarihini tespit etmek için

dscikiim masallahh

keremree az sabret kuzuum.

eflal inşallah yarın bebeğini görünce rahatlarsın.ben bulantılarım kesilsin diye dualar ediyorum.sense belirtim gitti dıorsun insanoğlu ne garip

masalah didemcim. ozamanh öyleydi göbüsün simdi iki kati olmustur heralde.

eflalcim meraklanma üzme kendini. birsey yoktur herkezde farkli belirtiler oluyor.

dscikiim masallahh

keremree az sabret kuzuum.

eflal inşallah yarın bebeğini görünce rahatlarsın.ben bulantılarım kesilsin diye dualar ediyorum.sense belirtim gitti dıorsun insanoğlu ne garip

tatlım benimde bulantılar aniden kesilince bunalıma giriyordum ama eşim çok dalga geçti benimle artık yapmıyorum oturup ağlıyordum neden bulanmıyorum diye

tatlım benimde bulantılar aniden kesilince bunalıma giriyordum ama eşim çok dalga geçti benimle artık yapmıyorum oturup ağlıyordum neden bulanmıyorum diye

kiz gecen hafta sabah kalktim sasirdim, ne midem kaziliyo gibi nede bulanti var. bi korktum önce ama esim bi sarildi gögüsler acidiya rahatladim. bi bulantim oluyo bi olmuyo hep degisik iste. ama cok sükür geciyo.

kiz gecen hafta sabah kalktim sasirdim, ne midem kaziliyo gibi nede bulanti var. bi korktum önce ama esim bi sarildi gögüsler acidiya rahatladim. bi bulantim oluyo bi olmuyo hep degisik iste. ama cok sükür geciyo.

allahım kötüsünden korusun tatlım bulantılara çok alışmışız olmayınca bunalıma giriyoz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kınamıyoryum o zaman evet tatlım benim çevremdede bi sürü kişi var kış geldi diyte çocukla eve kapanan zor iş allah kimseyi öyle yapmasın

benim halamin iki kizi vardi biri 20 biri 12 yasinda falan. 40 yasindan sonra bi oglu oldu. oda ona öyle yapar ya. izine giderdik köye getirmezdi yolda üsür hastalanir diye. kadin biryerede cikmaz oldu ne sogukta ne sicakta. neymis cocouk terlermis sicakta sonra biryeri acilinca fark edilmezmis üsütürmüs. bilmiyorum bende dikkat ederim tabi bebegimin hasta olmamasina ama biz nasil olacaz Allah bilir

ay allahım öyle olmak istemiyorummmmmm

ay allahım öyle olmak istemiyorummmmmm

bende öyle olmak istemem ama iste o zaman gelince hicte belli olmaz. Ama en cok neye seviniyorum biliyormusun? kaynanam 3-4ay sonra sevecekya ona. ay ben sinir olurum heralde yeni dogmus bebegimi kucagimdan kucagimdan alsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…