ya seninkide çok cins be tatlım iyi çekiyon valla
Hoşgeldin canım evet güzel oluyo çoğunluk olunca.
teşekkürler cnm napiym bende dün kırmızı kartı gördüm oturuyorum öyle çocuklarla evde,okulda yok bugün tatil onlarda evdeler canımda sıkılıyo moral bozuk havalarda bozuk öyyyyle işte be cnm,sen nasılsın.nolmuş kayınvalidelerinize,çok özleyenler var galiba?
bende iyi sayılır tatlım hava çok kötü sıkıyor insanı
hala cok sicak mi türkiye ya? Burasi baya soguk. Uzun kollu giyiyoruz artik nerdeyse kazakla dolascaz
Kızlar bu arada ben beşiği park beşik almayı düşünüyorum eşimlede baktıko da çok beğendinettetnde yorumları okudum herkes tavsiye ediyor,şimdi 2+1 de oturduğum için daha avantajlı inşaallah 3+1 geçicez ilerde o zamanda bebeğime güzel bir oda yapıcam örgülerimle süslüycem tülünü bile ben yapıcam yavrumun :)
oğluşumda grip olmuş kızlar,hapşırıp burnu çok akıyo,artık eve grip girdiya çıkmaz kolay kolay sıradan bizi geçirmedikçe,boğazım acımaya başlaı zaten şimdikten.
slm kızlar nasılsınız ne güzel herkez burda toplanmış bugün herzaman böyle denk gelinmiyordu.
Slmmm herkesee :icecream:
Burada çok soğuk az kalsın hasta oluyordum dün kötüydüm ama hamdolsun bugün iyiyim.
hoşgeldiniz kızlar
allahım gönlüne göre versin tatlımmmmmmmmmm inşallah yaparsın bebişine güzel bi oda
park yataklar için iyi diyorlar tatlım bende hep öyle duydum
oğluşumda grip olmuş kızlar,hapşırıp burnu çok akıyo,artık eve grip girdiya çıkmaz kolay kolay sıradan bizi geçirmedikçe,boğazım acımaya başlaı zaten şimdikten.
Ben hediye almayı çok sevdiğim için bebeğime hediye gelecek olmasıda beni mutlu ediyor şahsen bizde alabiliriz ama annemin babamın benim bebeğim için bişeyler yapacak olması benim için çok manalı değer verdiklerini gösterir burdaki arkadaşlar bile almaya başlamış çok mutlu oluyorum bende hamilelere hep bişeyler örerdim onları mutlu etmek hoşuma giderdi.Hem bizim adetimiz bu kız tarafı yapmazsa ayıplanır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?