Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha didem yakaladım dedikodu haaklinialirimsmile
esraaaaaaaaaaaaaa sen nerdesin anacım nerden toparlayacaz biz sizi böyle eflalimde habire tel le konuşuyo bizi sattı kızlarrrrrrrrrr aloooooooooooooooooooo
tam arkandan atacaktıkkiii...eflaaal bastı biziiii....
Geldim canım geldim fırına yemek atıp geldim birazda bulaşık vardı yıkıyacaktim ama çok üstdüğüm için vaz geçtim battaniyemi alıp koltuğuma yayıldın ve burdayım
Selam kızlar ben geri geldim uyudum da geldim
sumruu bi saat diye gittin yemek oldun haa.ne yedin o kadar..
Neyse tam zamanında gelmişim ay yoksa beni çekiştireceklerdikaydirigubbakcemile3
yemek mii bulasık mıı ayyy işler işler..günlerdir aksamları yemekleri kocam yapıo..mutfak ne halde gorsenızz...aksama halım olsa da yemek yapsam insan ozluo..
Hoşgeldin eflalcim nasılsın canım
Yaa kızlar nette baktım da kk da hiç klomen kullanıpta hamile kalan yok hep kullanmışlar bıraktıkları ay hamile kalmışlar
geldim kiz geldim. okuyordum öyle arada yazdiklarinizida yetistirmem gereken birsey vardi. bu arada corba yaptim kendime
nasılsın şekercim güzellik uykusumu yaptınız bebişinle
yemek mii bulasık mıı ayyy işler işler..günlerdir aksamları yemekleri kocam yapıo..mutfak ne halde gorsenızz...aksama halım olsa da yemek yapsam insan ozluo..
Hamdolsun canım bu sefer tam uyuyamadım ses oldu heralde birdenuyandım daha doymamıştım uykuya :)