• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Aha didem yakaladım dedikodu haaklinialirimsmile

esraaaaaaaaaaaaaa sen nerdesin anacım nerden toparlayacaz biz sizi böyle eflalimde habire tel le konuşuyo bizi sattı kızlarrrrrrrrrr aloooooooooooooooooooo

Geldim canım geldim fırına yemek atıp geldim birazda bulaşık vardı yıkıyacaktim ama çok üstdüğüm için vaz geçtim battaniyemi alıp koltuğuma yayıldın ve burdayım

Geldim canım geldim fırına yemek atıp geldim birazda bulaşık vardı yıkıyacaktim ama çok üstdüğüm için vaz geçtim battaniyemi alıp koltuğuma yayıldın ve burdayım

ohhhhhhhh anacım benim mutfak rezil rezil offffffffffoffffffffffffffffffffff
ellerine sağlık tatlımmmmmmmmmmm

Neyse tam zamanında gelmişim ay yoksa beni çekiştireceklerdikaydirigubbakcemile3

yemek mii bulasık mıı ayyy işler işler..günlerdir aksamları yemekleri kocam yapıo..mutfak ne halde gorsenızz...aksama halım olsa da yemek yapsam insan ozluo..

yemek mii bulasık mıı ayyy işler işler..günlerdir aksamları yemekleri kocam yapıo..mutfak ne halde gorsenızz...aksama halım olsa da yemek yapsam insan ozluo..

ay bu akşam benim kocada geç gelecekmiş yoksa söz vermişti sen karışma ben toplarım mutfağı diye artık şansım kalmadı ben topluycam

Hoşgeldin eflalcim nasılsın canım
Yaa kızlar nette baktım da kk da hiç klomen kullanıpta hamile kalan yok hep kullanmışlar bıraktıkları ay hamile kalmışlar

Hamdolsun canım sende doktora gitmişsin hadi güzel sonuçlar alırsın inşaallah benim bildiğim o ilaç bıraksanda etkisini üç ay kadar sürdürüyormuş yani hamile kalanlar yine ilaçtan kalıyor.

ay sen yine iyisin kiz esin yapiyo. benimki yapmiyo. ya ben yapicam yada disarda yiycek kendisi yapmaz ama. disardan yemesinide ben sevmiyorum.
ay ha dün ne oldu onu anlatacaktim, dün esim dediki motordan (kücük bir motorbisiklet aldikta 45gidiyo :))sesler geliyor diye dedim iyi arayayim sanayiyi götürelim. dediki sen 10 dakika erken cikamazmisin sordum patrona tmm dedi. neyse ben ciktim 10 dakika erken sagima bakiyom soluma bakyiom yok kimse. aradaim nerdesin diye. diyoki ayyyy ben saatin bu kadar gectigini fark etmedim. geliyom hemen. dedim iyi ben sana karsi yürürüm. neyse yolda bulustuk diyo hadi e dedim kaskim nerde diyoki unuttum. e dedim anahtari eve almaya gittinde kaski görmedin mi yaninda. bana diyoki insan demez mi kaskimi unutma diye. dedim e yanindaydin görmedin mi. diyoki ben düsünmek zorundamiyim senin demen lazimdi kaskimi unutma diye diyo. allahim ya. birde bana derki sen hic suc üstelnmiyorsun simdi kim burda sucu kime atiyor?

Ay kızlar ne kadar tembelsiniz:) diyene bak ben akşama kadar evdeyim yinede akşam bulaşığını bırakıyorum ya sizin bulaşık makinanız yok mu aldırın birer tane yazık hem iş hem ev ben evdeolduğum halde istiyorum makina makina diye söylüyorum hergün:)

Hamdolsun canım bu sefer tam uyuyamadım ses oldu heralde birdenuyandım daha doymamıştım uykuya :)

ayyy senin yerinde olmayi ne isterdim eflalcim ya. istedigin zaman uyu evin islerini yap oh valla özlemisim ben evde kalmasini ya. bekarken calismak cok iyide evlenince zor beaaa...

Sumru sen kaç yaşında eşin kaç yaşında senin eşin sana neden bu kadar yükleniyor,nasıl tanıştız nerelisiniz? Ay çok sordum ama merak ettim .

Back
X