• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tatlım progestan kullanıyorsan kanama bile olmaması lazım
o kahverengi leke dediğin koyu sarı olmasın
çünkü neredeyse hepimizde koyu sarı akıntı var ve çamaşırda rengi kahverengi oluyor karıştırıyor olmayasın stres yapma

tatlım progestan kullanıyorsan kanama bile olmaması lazım
o kahverengi leke dediğin koyu sarı olmasın
çünkü neredeyse hepimizde koyu sarı akıntı var ve çamaşırda rengi kahverengi oluyor karıştırıyor olmayasın stres yapma

ya yok nerdeyse kana dönecek kadar kahverengi ya düştü mü yaniii nolcak yaa

Ayrıca bileğim kadarıyla düşük olacağı zaman ağrı ile birlikte olur akinti ama o akinti da koyu kahve olur sonradan kana dönüşür sen korkma bebeğin seninle inşallah

Ayrıca bileğim kadarıyla düşük olacağı zaman ağrı ile birlikte olur akinti ama o akinti da koyu kahve olur sonradan kana dönüşür sen korkma bebeğin seninle inşallah

ya yani benimkide kana mı döncekk allahım yardım ett

ya yok nerdeyse kana dönecek kadar kahverengi ya düştü mü yaniii nolcak yaa

sen böyle stres yaparsan düşecek tatlım sancın olurdu o lekeyle bebek düşmez hem kanaman olurdu canım benim minikler yerleşirken kılcal damarları çatlatıyorlar akıntıyla karışınca rengi öyle kahverengi oluyor sen bi rahatla bakim ara doktorunada sor istersen ayaklarını uzat ayağının altına 2 kırlent koy yat biraz yarına bişey kalmaz merak etme

sen böyle stres yaparsan düşecek tatlım sancın olurdu o lekeyle bebek düşmez hem kanaman olurdu canım benim minikler yerleşirken kılcal damarları çatlatıyorlar akıntıyla karışınca rengi öyle kahverengi oluyor sen bi rahatla bakim ara doktorunada sor istersen ayaklarını uzat ayağının altına 2 kırlent koy yat biraz yarına bişey kalmaz merak etme

tamam arıom ya dediğini yaptım ama senin leken nasıldı bi anlatt

kıslarrr mrb ya nolur dua edin kahverengi leke oldu bende ya korkuom bebeğim düşecek die ya nolur dua edin didem bişey olmaz dimi

canım korkma ağrın sızın yoksa inşallah bişe çıkmaz 3e çıkarta bilirsin progestronu zararı olmaz hatta onun iğneleri bile var daha faydalı ama yarın sabah git hemen doktora göster en azından için rahat olur ve fazla hareket etme hele karnını geren hareketler hiç yapma

dr aradım şu an için tehlike yoktur dedi ilaca devam artarsa da 4e çıkarcakmışım ya nolur dua edinnnn

Back
X