kaç haftalıktı canım seninki
canım 5 ya korktum progestan kullanıom ama ya ne bileyim nolur dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalıktı canım seninki
gönlünü ferah tut bide dr ara sor gerekirse muayene ol
kıslarrr mrb ya nolur dua edin kahverengi leke oldu bende ya korkuom bebeğim düşecek die ya nolur dua edin didem bişey olmaz dimi
yettim gari tatlım progestan kullanmıyormusun
tatlım progestan kullanıyorsan kanama bile olmaması lazım
o kahverengi leke dediğin koyu sarı olmasın
çünkü neredeyse hepimizde koyu sarı akıntı var ve çamaşırda rengi kahverengi oluyor karıştırıyor olmayasın stres yapma
Canım korkma yerleşme kanaması da olabilir ama sen yinede dr görüş canım dualarimla seninleyim
Ayrıca bileğim kadarıyla düşük olacağı zaman ağrı ile birlikte olur akinti ama o akinti da koyu kahve olur sonradan kana dönüşür sen korkma bebeğin seninle inşallah
ya yok nerdeyse kana dönecek kadar kahverengi ya düştü mü yaniii nolcak yaa
esra ya napcam ben ya çok kötü oldum dr kanama olursa 3 e çıkar demişti çıkardım
ya yani benimkide kana mı döncekk allahım yardım ett
sen böyle stres yaparsan düşecek tatlım sancın olurdu o lekeyle bebek düşmez hem kanaman olurdu canım benim minikler yerleşirken kılcal damarları çatlatıyorlar akıntıyla karışınca rengi öyle kahverengi oluyor sen bi rahatla bakim ara doktorunada sor istersen ayaklarını uzat ayağının altına 2 kırlent koy yat biraz yarına bişey kalmaz merak etme
tamam arıom ya dediğini yaptım ama senin leken nasıldı bi anlatt
kıslarrr mrb ya nolur dua edin kahverengi leke oldu bende ya korkuom bebeğim düşecek die ya nolur dua edin didem bişey olmaz dimi