• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yasak olana bişey diyemem ama olmadığında da adamlarada yazık olur bee...
psikolojik yani bebeği kaybetme korkusu eşime ilk haftalar ben yasakladığımda çok garip gelirdi.
hani her zmaan severek yapılan seyi şimdi istemeyince kötü oluyolar ama idare edecekelr artık.
araştırdım da zaten bebğin çoook sağlam bir koruması olurmuş,taa oraya kadar falan varmazmış yani

Bu sebepten dolayı sinirlerim bozuk başım ağrıyor

onlar alışmış ya göre göre bebekleri halbuki biz ilk bebeğimize hasret duyuyos diil mi yada ilk olmasa da insan heyecanlı desydin bende bakcam die resmi nerde die benim ilkn dr da allah korusun cenaze haberi verir gibi bi suratla önce hamile diilsin dedi ısrarle sonrada ha hamileymşsin dedi odun ya insan bi tebrik eder bunlar böle işte

hamiş ol send eböyle olursun :1:

Ben hamiş olmadan dün kocamı dövecektim sinirden tedavi yüzünden çok gerginim:) Hamiş olursam ne yaparım bilmiyorum kaçın benden o zaman:)
Yaaa burası çok keyifli çalışasım gelmiyo işten atılcam haaa:)

Kızlar ne güzel kalabalığız ama sohbet edecek havamda değilm yinede sizlerle olunca moralim yerine gelir diye girdim siteye.
Hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar üzülmeyin sakın bende çok üzlüyordum herkes kalır ben kalamam diyordum kesin bir sorun var diyordum kaldımda şimdi bebeğimi göstermediler diye ağlıyorum bile.

Tabiki RAbbim biz kadınları anne olarak yaratmış elbet bir gün bizde yavrullarımıza kavuşacağız umudu kaybetmemek lazım:)
Bende o listeyi görmek istiyorum geçmişe bakayım bi ara bari:)[

inşallah canım çok karıştırman lazım geçmişi epey bir geride kaldı sanırsam o sayfa zaten bir günde bile 15 20 sayfayı geçiyor geçmiş.

onlar alışmış ya göre göre bebekleri halbuki biz ilk bebeğimize hasret duyuyos diil mi yada ilk olmasa da insan heyecanlı desydin bende bakcam die resmi nerde die benim ilkn dr da allah korusun cenaze haberi verir gibi bi suratla önce hamile diilsin dedi ısrarle sonrada ha hamileymşsin dedi odun ya insan bi tebrik eder bunlar böle işte

anam o nasıl bir şey ya hayret ediyorum bu doktorlara nasıl onca zaman okumuşlarda hala bu kadar cahil cüheyla olabiliyorlar. o ultrason makinasının başına ben bir geçsem onlardan daha iyi doktor olurum.

adet tarihlerim mesela 16 temmuz,13 ağustos,19 eylül. yani düzensiz sanırım dimi?? o yüzdenmi tutturamıyorum:sinifsinif:

Normal bir kadının adet siklüsü en fazla 35 gün olmalı eğer 35den fazlaysa bir problem var demektir seninki 35ten fazla değil. Tabi bebek olması için birçok şeyin de normal olması gerekiyor yani ilk geceden bebek sahibi olanlar mucize kadınlar bence:) Çünkü doktorumun dediğine göre yumurta ve spermin buluşması ayda sadece 24 saat yumurta çatlamadan en fazla 48 saat önce ilişkiye girilmesi gerekliymiş falan filan o mucize saat de gelip bizi bulmuyo tani o vakitte de tüm hormonlarının normal çalışması gerekli mesela ben geçen sene her ay farklı bir hormonum kayışı koparırdı amaaan gene çenem düştü. Bence sen hiç endişe etme ama bir doktora da görünmeyi ihmal etme en doğrusunu iyi bir jinekolog söyler:)

Kızlar ne güzel kalabalığız ama sohbet edecek havamda değilm yinede sizlerle olunca moralim yerine gelir diye girdim siteye.
Hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar üzülmeyin sakın bende çok üzlüyordum herkes kalır ben kalamam diyordum kesin bir sorun var diyordum kaldımda şimdi bebeğimi göstermediler diye ağlıyorum bile.

ay kıyamam sende bir bebişini dünyaya getir allahın izniyle o zaman saklar kimseye gösterme bebişini. uyuzlar neden göstermemişler sanki kendi bebekleri çok zor birşey sanki bir dügmeye basıp ordan çıkarıyorlar resmi. resmine bakar bakar mutlu olursun.

anam o nasıl bir şey ya hayret ediyorum bu doktorlara nasıl onca zaman okumuşlarda hala bu kadar cahil cüheyla olabiliyorlar. o ultrason makinasının başına ben bir geçsem onlardan daha iyi doktor olurum.

evet ya acildeki dr o kadar kalabalıkta bile nasıl herkesin önünde konuşmuştu bizimle tebrik ediorum hayırlı olsun ilk mi vs die tüm herkes bize bakıodu eşimi almış kolunun altına adam öle haber verdi pozitif die

Normal bir kadının adet siklüsü en fazla 35 gün olmalı eğer 35den fazlaysa bir problem var demektir seninki 35ten fazla değil. Tabi bebek olması için birçok şeyin de normal olması gerekiyor yani ilk geceden bebek sahibi olanlar mucize kadınlar bence:) Çünkü doktorumun dediğine göre yumurta ve spermin buluşması ayda sadece 24 saat yumurta çatlamadan en fazla 48 saat önce ilişkiye girilmesi gerekliymiş falan filan o mucize saat de gelip bizi bulmuyo tani o vakitte de tüm hormonlarının normal çalışması gerekli mesela ben geçen sene her ay farklı bir hormonum kayışı koparırdı amaaan gene çenem düştü. Bence sen hiç endişe etme ama bir doktora da görünmeyi ihmal etme en doğrusunu iyi bir jinekolog söyler:)

gerçektende mucizeymiş.kaydirigubbakcemile3 yani anladığım kadarıyla biz yumurtlma dönemindemi ilişkiye girmeliyz.

zkol canım sen ne zamndır gebe kalmak için ugraşıyorsun. ben şu takma adımı degiştimek istiyorum ya taaa kaç sene önce üye olmuştum bu siteye o zaman aşkla ilgili sorunlarım vardı şimdi de bebişle degiştirmeyi biliyormusun.

Bende bilmiyorum tatlım zkol diyip duruluyo komik oluyo ama değiştiremedim bende:) Ben pkoluyum geçen sene eylülde teşhis konuldu:( Geçen sene ağustostan beri korunmuyoruz adet düzenlerim bozulunca doktora gittim pkos dediler, bekle bakalım 6 ay dediler olmadı sonra gene adetim gecikti gittim meğer yumurtluyormuşum ama çatlamıyormuş çatlatma iğnesi yaptılar tutmadı sonra bende kendime şubata kadar ilgilenmiycem dedim. Ama gene adet olmadım ve şimdiki doktorumu keşfettim adam neden bekliyoruz ki tedaviye başlayalım bi araştıralım bakalım neden gelmiyormuş senin yaramaz dedi ve araştırıyo aynı zamanda da tedavi uyguluyo:)

Ben kızım olursa NAZ koyacam ismini çok eskiden beri bu fikir vardı benim kızım NAZlı teyzeleri gelişinden belli :)

yasak olana bişey diyemem ama olmadığında da adamlarada yazık olur bee...
psikolojik yani bebeği kaybetme korkusu eşime ilk haftalar ben yasakladığımda çok garip gelirdi.
hani her zmaan severek yapılan seyi şimdi istemeyince kötü oluyolar ama idare edecekelr artık.
araştırdım da zaten bebğin çoook sağlam bir koruması olurmuş,taa oraya kadar falan varmazmış yani

doktor bize yasak degil dedi. yani eskisi kadar sik olmasada haftada bir falan oluyor yani :utangac: doktor sana yasakladi mi?

Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 03 Ekim 2010 - 13 Ekim 2010 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 08 Ekim 2010, Cuma

siteden hesapladım.şimdi benim hangi tarihte ilişkiye girmem lazım gebe kalmam için.??

doktor bize yasak degil dedi. yani eskisi kadar sik olmasada haftada bir falan oluyor yani :utangac: doktor sana yasakladi mi?

yok kız diyom ya,dr yasak değil normal devam dedi,ben ilk zamnalar kendim yasakladım korkudan sonradan bi baktım herşey normale dönmüş hatta eşime şey diyom bu günlerin kıymetini bil karnım büyüdümü yaklaştırmam fzla yanıma vede zor olur habern olsun diyom kaydirigubbakcemile3

Canım boşver başka bir doktora gider görürsün bebeğini sonuçta o seninle annesi hatta sabret bak yakında dokunabileceksin bile:)
Sende sorun neydi canım?

sf lar hızlı ilerliyorsa ben ne yapayım görememiş olabilirm dimi amaaa...pisss alsanaalsanasmile :mymeka: lülülülülülü

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kızlar bendne bu günlük bu kadar..okuncak cüzlerim falan var çok durdum yine pc başında...

modemiide bi kapatayım

Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 03 Ekim 2010 - 13 Ekim 2010 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 08 Ekim 2010, Cuma

siteden hesapladım.şimdi benim hangi tarihte ilişkiye girmem lazım gebe kalmam için.??

3ekimden 13 ekime kadar en az her iki günde bir. ve mutlaka 8inde.
kiz 10 gün yoruluver, bence hergün iliskiye girin. bazi sitelerde hergün olunca spermin kalitesi düsüyormus falan yaziyo ama bence degil yani dene bence, her iki günde iliskiye girsende garantisini kimse vermiyo.

Back
X